Nyaralás OLASZORSZÁGBAN összkomfortos MOBILHÁZBAN olasz tengerparti kempingben
mobilhazinfo@gmail.com

Lido degli Estensi - Mare Pineta kemping


Az Adria északkeleti partvidékének egyik különleges szakasza, a Comacchio-i tengerpartszakasz a Pó-deltától délre található. A Pó-delta nemzeti park gazdag állat- és növényvilága igazán különlegessé teszi ezt vidéket, nem véletlen tehát, hogy a nemzeti park 1999-ben elnyerte a\'Világörökség része\' megtisztelő címet is,.

A Comacchioi Lidok (Lidi di Comacchio) a nyugodt, csendes, családias nyaralást kedvelők számára lehet kiváló célterület, 7, szinte egymást érő kisebb városkából áll: Lido di Volano, Lido delle Nazioni, Lido di Pomposa, Lido degli Scacchi, Porto Garibaldi, Lido degli Estensi és Lido di Spina. A kb. 20 km hosszú, finom homokos tengerparti szakasz kitűnő szolgáltatásokkal várja a nyaralókat,

Lido degli Estensi Velencétől kb 110 km-re délre helyezkedik el.
Az Adriai tengerparton az egyik legszebb tengerparti üdülőfalu.
1950-től kezdve épült ki és a tengerifenyő borította zónából forgalmas tengeri fürdőhely lett. Az egyik legnépszerübb lidó hatalmas homokos területtel, ahol számos strand épült.
Bőséges választékot nyújt szép üzleteivel a vásárlást kedvelők számára is. A késő éjjelig kivilágított Viale Carducci árkádsorával, obeliszkjeivel, neoklasszikus stílusban épült kioszkjaival, mázas téglával kirakott járdájával,méltó környezetet nyújt az üzletek és éjjeli szórakozóhelyek számára.

Amennyiben kellemes pihenést,teljes kikapcsolódást keres, itt megtalálja számítását.

A kempingekben a valódi szabadság érzete és természet közelsége a leginkább megragadó. Sok vakációzni vágyót csábított már és csábít ma is arra, hogy a hétköznapitól teljesen eltérő módon és helyen töltsék el a nyaralás napjait.

Mare Pineta kemping

A kemping GPS adata:
N 44°39’21’’050 – E 12°14’43’’.200

A 16 hektáron elterülő 4* kemping egy fenyőerdőben helyezkedik el,Lido di Spina város szélén,közvetlenül Lido degli Estensi városközpontja mellett.A kemping Lido degli Estensi felől a csatornán átivelő híd felől közelíthető meg a legkényelmesebben és legegyszerűbben.


A kemping közvetlenül a tengerparton található


A kemping közvetlenül a tengerparton található.Széles,homokos strandja és fokozatosan,lassan mélyülő tengerpartja ideális a kisgyermekes családoknak.De mindenkinek számtalan lehetőséget kínál a szabadidő kellemes eltöltéséhez.A napozáson és a fürdésen kívül is minden a felhőtlen kikapcsolódást szolgálja.


A kemping tengerpart felőli kijárata


A kemping tengerpart felőli kijáratát a tengertől egy kb. 70 méteres erdősáv és egy kb.180 m széles homokos tengerpart választja el.A homokos tengerpartja több mint 1 km hosszan nyúlik el..A mobilházak a kempingben kb. 400 m-re vannak a tengerparti kijárattól.


A kempingben számtalan üzlet,


A kempingben számtalan üzlet,étterem található,de pár perc sétával elérhetjük Lido degli Estensi főutcáját,ahol hatalmas a nyüzsgés.Számtalan étterem, bár, fagylaltozó, pizzéria, játékok, ajándékbolt, ruhaüzlet, továbbá számtalan szórakozóhely kínálja magát a nyaralóknak.


uszoda

A kempingben számtalan sportolási,szórakozási lehetőség van


A kempingben számtalan sportolási,szórakozási lehetőség van.Található itt kosárlabda,strandröplabda, focipálya,teniszpálya,kerékpározási lehetőség,stb.2018-ban átadták a teljesen felújított,átépített uszodarészt is,ahol taláhatunk úszómedencét és egy hatalmas strandmedencét,melyben számtalan atrakcót helyeztek el.


A kemping további szolgáltatásai:


A kemping további szolgáltatásai:
étterem, pizzéria,fagylaltozó, bár, közért, zöldséges, ajándékbolt, szauna, fittnesterem, fodrász, kozmetika, kerékpárkölcsönző, játszótér, mosógépek, orvosi ellátás, stb.,


profi animátorok szórakoztatják a gyerekeket


Szeptember elejéig profi animátorok szórakoztatják a gyerekeket és a fenőtteket egésznapos foglalkozás keretében illetve különböző előadásokat nézhetnek meg vagy lehetnek aktív részesei.


a közelben számtalan várost csodálhatunk meg


Ha a napozásból,fürdésből elég volt,akkor a közelben számtalan várost,látnivalót csodálhatunk meg, többek között:
Comacchiot,Ravennát,Ferrarát,Bolognát,Riminit, San Marinót,Velencét, stb.


További kiváló programok


További kiváló programok a strandoláson és a városlátogatásokon túl:

- A Pó folyó deltája közismert madár-rezervátum, ahová mindenképpen érdemes távcsővel felszerelkezve menni.
- A part mentén többféle kerékpárút várja a túrázó családokat.
- Szervezett hajókiránduláson is érdemes részt venni a folyó deltájában.
- Porto Garibaldi(Lido degi Estensitől 5 km-re) egy kis halászfalu, ahol finom halételeket kóstolhatunk.

Vendégeinknek a Voucher mellé részletes leírást is csatolunk a kemping közvetlen környezetében található szervezett kirándulási lehetőségekről,kerékpár és hajótúrákról.Tofotel 2016.S.L. 29640 Torremolinos(Malaga),Calle Rio Salazar 2. Spanyolország