Nyaralás OLASZORSZÁGBAN összkomfortos MOBILHÁZBAN olasz tengerparti kempingben
mobilhazinfo@gmail.com


Bemutatkozunk:

Vállalkozásunk több mint 15 évig foglalkozott lakókocsik letelepítésével és bérbeadásával különböző horvát (Novi Vinodolski, Pag sziget,stb. ) és olasz (Monfalcone, Lido di Spina,stb.) kempingekben,többek között az olaszországi Mare Pineta kempingben is.

A kempingélet hangulatára,a kötetlenebb nyaralásra,a valódi szabadság érzetére,a közvetlenebb kapcsolatok kiépítésére,a tengerpart,a természet közelségére továbbra is hatalmas az igény a vendégeink körében.

Ugyanakkor az igények növekedtek.Bár vendégeink továbbra is ragaszkodtak a kempingélethez,de már sokkal többen keresték a "nomádabb" lakókocsik helyett az Európa-szerte egyre elterjedtebb,minden komforttal ellátott mobilházakat.

Így ma már - több mint 10 éve felhagyva a lakókocsik bérbeadásával - kizárólag a vállalkozásunk tulajdonában levő mobilházak letelepítésével és bérbeadásával foglalkozunk a Mare Pineta kempingben.

Itt szeretnénk a kedves Érdeklődők  figyelmét nyomatékosan felhívni(mivel nagyon sokan kérdeztek rá),hogy mi nem a mások tulajdonában levő mobilházakat kínáljuk ügynöki rendszerben,jutalék ellenében bérbeadásra,hanem kizárólag a vállalkozásunk tulajdonában levő és általunk kezelt mobilházakat.Ami azt is jelenti,hogy a mobilházak állapotáért,felszereltségéért,stb. mi magunk vállaljuk a felelősséget.

A kempingben való személyes jelenlétünkkel pedig biztosítjuk a mobilházak folyamatos karbantartását,takarítását.

A honlapunkon barangolva részletesen megismerheti a mobilházainkat,a kempinget,a környéket,a kirándulási lehetőséget,a kemping megközelíthetőségét és természetesen az árainkat.

Reméljük,hogy kínálatunk elnyeri tetszését és hamarosan vendégeink között köszönthetjük Önt és családját,barátait is.


Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége,kérem szíveskedjen írni nekünk.Email-címét szíveskedjen pontosan megadni,hogy válaszolhassunk kérdéseire.Köszönjük

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Tofotel 2016.S.L. 29640 Torremolinos(Malaga),Calle Rio Salazar 2. Spanyolország