Deceuninck zendow

- Belga profilrendszer
- 70 mm-es beépítési mélység
- 5 légkamrás tok-szárny
- Standard szárny: egyenes szárnyvezetés
- Prémium szárny: vízvetős szárnyvezetés
- Dekor (harang mintás ) üvegezőléc
- 4-16-4 LOW-e üvegezés ( Ug=1,1-1,3 W/m2K )
- Hangszigetelés : akár 43dB
- Vasalat : Ablak, erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó: Siegenia SI-line
- Vasalat :Ajtó: Schüring, GU, ROTO
- Gumitömítés: szürke
- Merevítés (tok-szárny): horganyzott idomacélDeceuninck Prestige /új termék/

Az Inoutic Prestige műanyag ablakprofilok stabilizált keményített PVC-ből készülnek, így a nyílászárók élettartama változatlan minőség mellett nagyon hosszú. A robusztus és szilárd Inoutic Prestige profil tartóssága és ellenálló képessége kiváló. A sima felület nem igényel semmilyen különleges ápolást, és az időjárás viszontagságainak is kiválóan ellenáll.

A hatkamrás, ütköző- és középütköző-tömítéses, 76 mm-es beépítési mélységű rendszer bármilyen típusú építkezéshez és felújításhoz felhasználható.

Az Inoutic Prestige profil elegáns dizájnja 3 féle szárnyváltozatban érhető el. A szárny alakja lehet egyenes és két féle vízvetős – lekerekített és szögletes. Továbbá választhat többféle szín, fólia, vagy a speciális Titanium Plus felületkialakítás közül. Ez utóbbi a műanyag ablak és alumínium felületi réteg gazdasági és funkcionális előnyeit egyesíti magában.

A Deceuninck kínálatában megtalálható az energetikailag passzív házakhoz használható alumínium bevonatú változat is. A termékek széles skálája csaknem korlátlan szerkezetkialakítási és formatervezési lehetőségeket kínál a ház és lakásprojektek megvalósításához.

Inoutic Prestige profilok tulajdonságai:

hőátbocsátási tényező - Uf = 1,1W/m2.K
energiatakarékos házakhoz szánt, habbal kitöltött, kamrás változat - Uf = 0,9W/m2.K; Uw = 0,74W/m2.K
hangszigetelés - Rw akár 47 dB (üvegvastagságtól függően)
vasalatfogadó Euro-horony, tengelytávolság 13 mm
fokozott betörésvédelem
újrahasznosítható anyag

Titanium Plus felületkialakítás

Hőállóság, fokozott ellenálló képesség, hosszú élettartam és egyedülálló dizájn - csupán néhány a kivételes Titanium Plus fólia tulajdonságai közül. Ez a felületkialakítási mód az Inoutic Prestige műanyag nyílászáró profilokon alkalmazható, amelyeknek egy eredeti fémes megjelenést kölcsönöz. Tudjon meg többet a Titanium Plus fóliáról, amely egyesíti magában a műszaki tökélyt és az attraktív dizájnt.A nyílászárók megválasztásánál több szempontot kell figyelembe venni. Fontos szerepet játszik a minőség, funkcionalitás és dizájn is, hiszen az ablakvásárlás hosszú távú befektetést jelent az Ön kényelmébe és elégedettségébe.

Bemutatjuk Titanium Plus nyílászáró profilunkat, amely a Deceuninck társaság speciális fejlesztésének eredménye. Tulajdonságainak köszönhetően eddig nem látott egyedi módon alakíthatja ki háza nyílászáróit. Ez a profil egyesíti a kiváló minőségű alumínium felületkialakítást a műanyag nyílászáró valamennyi funkcionális és anyagi előnyével

A Deceuninck társaság részére exkluzívan kifejlesztett Titanium Plus profilok egyedülálló és attraktív dizájnja számos előnyös tulajdonságot kínál:

Ragyogó alumínium fényű megjelenés
Titanium Plus csúcsminőségű felületkialakításaink fémes fényüket olyan speciális pigment részecskéknek köszönhetik, amelyek visszaverik a fényt, és a nyílászáróknak jellegzetes fémes küllemet kölcsönöznek.

Megoldások sokfélesége
A Titanium Plus szabad teret biztosít az ablakok, ajtók vagy tolórendszerek ötletes elrendezéséhez.

Forma
A lekerekített vonalvezetésű ablakok biztosítják a megfelelő méretarányokat, és harmonikusan illeszkednek mind az új, mind a felújított épületekhez.

Színválaszték
A öt szín – tóriumszürke, titánfehér, alumíniumfehér, alumíniumszürke és grafitfekete – biztosítja bármely homlokzat ideális formai megjelenését. Tökéletes megoldás egy modern homlokzathoz éppúgy, mint egy régi épület előteréhez.


Az Inoutic Prestige – Titanium Plus profilok nemcsak a formatervezési követelményeket teljesítik, hanem rengeteg hasznos gyakorlati tulajdonsággal is rendelkeznek.

Vonzó ár
A hagyományos alumínium ablakokhoz képest a Titanium Plus profilok árfekvése sokkal kedvezőbb.

Energiatakarékosság
Az új Titanium Plus profilokból készült nyílászárókkal, mivel hőszigetelő tulajdonságaik a lehető legjobbak, jelentős fűtési energia megtakarítást érhet el. Környezetkímélő előállításuknak köszönhetően ezekkel a profilokkal hozzájárul életkörnyezetünk megóvásához. A Deceuninck valamennyi terméke az ún. Rewindo Recycling rendszer keretében másodlagos nyersanyagként felhasználható.

Garancia
A profilok bevonására használt Titanium Plus fólia az UV sugárzással szemben lényegesen ellenállóbb, és hőszigetelő tulajdonságai is jobbak, mint a hagyományos fóliáké.

Időjárási hatásokkal szembeni védelem
Az Inoutic Prestige profilból készült ablakok kiváló szélállósági és csapóeső védelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így minden időben megvédik Önt a kedvezőtlen időjárási hatásoktól.

Zajvédelem
Profiljaink 5. osztályú zajvédelmet biztosítanak.


Ha az ablakok vagy az ajtók színprofiljait, illetve üvegtípusa-inkat szeretné megtekineni, kérem klikkeljen a képre.

Meggyőző érvek:

"A kollégái a megbeszélt időben pontosan érkeztek, és gyorsan nagyon tisztán dolgozva bontották le a régi ablakot, és tették fel az újat.A beépítés szép lett, a tapéta nem károsodott sehol.A redőnyös kollégák szintén gyorsan, és szépen dolgoztak.Összességében nagyon elégedett vagyok a munkával, és az ablakkal is.Terveim szerint a további ablakokat is Önökkel fogom cseréltetni várhatóan tavasszal.

Köszönettel Odri Zsolt"
..............................................

"Teljesen véletlen bukkantam
honlapotokra, mikor az ablakaim cseréjét tervezgettem. Nem bántam meg, hogy nálatok rendeltem! Korrekt volt minden, a felméréstől kezdve egészen a befejezésig. Jövő nyáron további két ablakom cseréjét tervezem amit természetesen nálatok fogok megrendelni.
Addig is sok sikeres munkát és BUÉK!"

Üdvözlettel: Kovács Attila
..............................................

Határozottan pozitív és magabiztos kisugárzása volt az embereknek. A felmérés korrekt volt alapos, igyekeztek figyelni arra, mi a valós igényem és elképzelésem. A weboldalt többször átböngésztem és ugyanazt a minőséget kaptam amit ott láttam. A szerelők maximálisan értettek a munkájukhoz, olajozottan előre megtervezetten folyt a munka. Másoknak is ajánlom és remélem, hogy a lakás többi nyílászárójánál is őket választhatom majd tavasszal.

Köszönöm :

Farkas Piroska
.............................................

Örültem, hogy határidő előtt meg lettek a nyílászárók. Meglepő volt a hozzáállásuk a munkához. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy józan életűek a munkások, udvariasak és végzik a dolgukat. Azt hiszem, nem tudok olyat tanácsolni, ami jobbá tenné ezt a céget.

Kifogástalan volt a szolgáltatás. Maximálisan elégedett vagyok úgy a szerelőkkel, úgy a termékkel.

Horváth Ildikó
.............................................

Tisztelt Szabolcs!

A véleményem mind a felmérésről,beszerelésről illetve a működésről nagyon jó.

A kollégák segítőkészek szimpatikusak, gyorsan ,pontosan, precízen dolgoznak.

A szigetelés jó, az ablaknak a működése tökéletes, nagyon szeretjük az ablakoknál a szellőztető funkciót.
Amint tudja ajánlottam önöket a lépcsőházban, úgy tudom mindenki meg van elégedve mind a munkájukkal mind a kivitelezéssel, illetve magának az ablakoknak a működésével.

Én még majd a nagyszobát szeretném megcsináltatni de csak jövőre egy dupla ablak.
Még találkozunk ez ügyben.


Kellemes ünnepeket kívánok Önöknek

Üdvözlettel

Bíró István
.............................................Kedves Szabolcs!

Összességében elégedett vagyok az ablakcserével. A megbeszélteknek megfelelően, időben érkezetek a kollégáik, gyors, a körülményekhez képest tiszta és jó munkát végeztek. Pozitív elemként említem, hogy miután később felmerült egy probléma telefon jelezésemet követően hamar érkeztek. A beépítés során az ablakokat kiszedő és berakó kollégájukkal voltam a legelégedettebb (azt hiszem ő volt a Zoltán) bár nem ártana, ha jobban biztosítaná magát, mert időnkét a szívbaj kerülgetett, hogy mi lesz ha pont nálunk fog kizuhanni. Az utómunkálatokat végző kőművesekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy túl sok cigiszünetet tartottak és nem annyira voltak lelkesek (biztos fáradtak voltak) , mint a beépítők. Az ablakok jól működnek, elégedett vagyok a munkájukkal. Jó lett volna, ha tolóajtóval is foglalkoznak, mert akkor mindent egy helyen csináltathattam volna (utólag ez is meg lett).


Üdvözlettel: Galó Bernadett


Várható időjárás


15 napos idojárás-jelentés