Németh Trans Miskolc
Költöztetés Miskolc

Áraink:

Költöztetés és egyéb szállítási dijszabás:

Autó díja: 10000 Ft/óra (az 1. megkezdett óra mindig teljes órának számít, majd időarányosan számoljuk a fizetendő összeget)

Rakodási díjak:3000 Ft-tól / Fő / óra

Ezek az árak Miskolc és vonzáskörzetére érvényesek.

Vidéki szállításkor kilométerdíjat számolunk!

Nálunk vagy kilométer díjat, vagy óra díjat fizet több konkurens költöztetőkkel szemben! Nem számolunk kiállási díjat sem, és az utazás idejére nem ketyeg az óra a rakodóknak!

Állandó megbízás esetén, KEDVEZŐBB ÁRAK!

Speciális Bútorok(antik),vagy zongora,páncélszekrény szállításakor az árak jelentősen eltérhetnek. Viszont ezt előzetesen le kell tisztázni.

Költöztetéseinknél kérem vegyék igénybe az előzetes felmérés szolgáltatásunkat, mely mindenkor ingyenes!

Óradíjas szállításokkor sokszor érezhetik becsapva magukat az ügyfelek. Ennek elkerülése érdekében hívjon házhoz, a munkát felmérjük, és így egy közösen kialakított árral dolgozunk, mely ártól nem térünk el!

Miskolc-Budapest viszonylatban lehetőség van gyűjtőfuvarozásra is.Ez azt jelenti, hogy akár féláron, vagy még annál is olcsóbban lehetséges a szállítás. Hívjon bizalommal, megbeszéljük!

Keresse folyamatos akcióinkat az olcsóbb árainkért!!!

A Mi áraink, már tartalmazzák a 27% Forgalmi adót!

Érvényesek 2022 Januártól

Németh Trans Miskolcköltöztetés, fuvarozás, bútorszállítás, irodaköltöztetés, nemzetközi költöztetés, nemzetközi fuvarozás, belföldi költöztetés, belföldi fuvarozás, lomtalanítás, zongoraszállítás, páncélszekrényszállítás, szekrényszállítás, szállítás, anyagmozgatás, rakodószakmunkásközvetítés, rakodás, árajánlat, akció, dijtalan, Költöztető, Fuvarozó, Bútorszállító, Költöztető Miskolc, Költöztető Tiszaújváros, Költöztető Kazincbarcika, Bútorszállító Miskolc, Bútorszállító Tiszaújváros, Bútorszállító Kazincbarcika, Lomtalanítás Miskolc, költöztetők Miskolc, Fuvarozók miskolc, bútorszállítók miskolcKérjen árajánlatot most!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotKöltözzön Velünk!