MAGYAR KUTYÁSOK SZÖVETSÉGE
A MEOE (AZ FCI TAGJA) SZERZŐDÉSES PARTNERE


Hírlevél megszűntetése
- 2018.05.25.

Kedves Érdeklődők!

A május 25-én az EU területén életbe lépett adatkezelési szabályzat miatt a Hírlevél szolgáltatást megszüntettük, a feliratkozáskor megadott adatokat töröltük. A szolgáltatás esetleges újraindítása esetén ismételt regisztráció lesz szükséges.
Megértésüket köszönjük.


Időpontváltozás - TKOK éjszakai CAC
- 2018.04.12.

Kedves Kiállítók!
A TKOK által Pilisen tartandó éjszakai CAC kiállításra július 27-e helyett augusztus 4-én szombaton kerül sor.


OTK és TKOK bírólisták
- 2018.02.26.

A rendezvények, bírólisták menüpontban megtekinthető az Országos Terrier Klub május 12-i, valamint a Társasági Kutyák Országos Klubja június 2-i kiállításának bírólistája

továbbKlubvezetők figyelem!
- 2018.02.26.

A Bírói Testület menüpontban frissítésre került a tagok névsora és aktuális bírálati jogosultságaik jegyzéke.

továbbJogi tanácsadás kutyás ügyekben
- 2013.03.07.

Tisztelt Kutyatartók, Kutyatenyésztők, Klubvezetők!

Dr. Pozsonyi Anikó az állatokkal kapcsolatos és egyesületi joggal foglalkozó ügyvédként mind a kinológiai szervezeteknek, mind – jogsegély szolgálata keretében – kutyás magánszemélyeknek számtalan ügyben nyújtott jogi támogatást az elmúlt évek során.
Sajnos úgy tűnik, hogy sem az egyesületi életben, sem a kutyatenyésztésben és kutyatartásban nem lesz kevesebb a probléma. Kölyökkutya eladásához, vagy vételéhez kapcsolódó probléma esetén, vagy ha kutyatartás miatt a szomszéd, vagy akár az önkormányzat zaklatja, ajánljuk, hogy keresse fel Dr. Pozsonyi Anikó ügyvéd honlapját http://drpozsonyianiko.uw.hu/

Általános nevezési feltételek az MKSZ és tagszervezetei kiállításaira.


NEVEZÉSI LAP IDE KATTINTVA TÖLTHETŐ LE!
A NEVEZÉST, A BEFIZETÉST, MINDEN ESETBEN A TULAJDONOS NEVE ALATT, A RENDEZŐ SZERVEZETHEZ KÉRJÜK KÜLDENI!

I. Nevezési határidő (beérkezés napja): a rendezvényt megelőző 30. nap.
II. Nevezési határidő (beérkezés napja): a rendezvényt megelőző 10. nap.

Rendezvényeinken FCI ÁLTAL EL NEM ISMERT FAJTÁK ÉS VÁLTOZATOK, továbbá FAJTA NÉLKÜLI ÉS HOBBI kutyák is nevezhetők. Hobbi kategóriába tartoznak a fajtatiszta, származási lappal rendelkező, de valamilyen kizáró hibával bíró, illetve a származási lappal nem rendelkező kutyák.

Fajta nélküli és hobbi kategóriájú kutyák az I. határidőben, korcsoporttól függetlenül, egységesen 25%-os díjkedvezménnyel nevezhetők

Magyar fajták az I. határidőben 50%-os díjkedvezménnyel nevezhetők (több kutya nevezése esetén is az alapdíj 50%-a fizetendő).

Több kutya nevezésekor a kedvezménnyel nevezhető kutya nem vehető figyelembe első kutyaként.

A KEDVEZMÉNYEK MINDEN ESETBEN AZ ALAPDÍJBÓL SZÁMOLANDÓK ÉS KIZÁRÓLAG AZ I. HATÁRIDŐBEN BEÉRKEZŐ NEVEZÉSEKRE VONATKOZNAK. II. HATÁRIDŐBEN KIZÁRÓLAG AZ ÁLTALÁNOS DÍJTÉTEL MEGFIZETÉSÉVEL LEHET NEVEZNI.

A nevezhéshez csatolni szükséges a származási lap másolatát, munkaosztályhoz a munkavizsga bizonyítványt, győztes osztályhoz a champion bizonyítványt, továbbá a tárgyévre szóló érvényes tagságot igazoló igazolványt (MKSZ, vagy MEOE) és a nevezési díj befizetésének igazolását.

Amennyiben a rendező szervezet biztosítja a helyszíni díjfizetés lehetőségét, az erre vonatkozó igényt a nevezési lapon jelezni szükséges.
A HELYSZÍNI DÍJFIZETÉS FELÁRA A NEVEZÉSI DÍJON FELÜL 1.000,- FT / KUTYA!

MKSZ tagegyesületi, illetve MEOE tagsággal nem rendelkezők, a megjelölt árak dupláját fizetik.

Visszaigazolást csak a határidőig beérkezett, nevezés esetén küldünk.

Osztályba sorolás az általános szabályok szerint. Az ettől eltérő besorolási feltételeket a rendező szervezet külön közli.

Bármilyen nevezési lapon lehet nevezni, de azt kérjük olvashatóan kitölteni. A nevező vállalja, hogy az MKSZ kiállítási szabályzatát betartja és tudomásul veszi, hogy a nevezési lapon szereplő adatai a katalógusban megjelennek.
Befizetett nevezési díj nem követelhető vissza!

Rendezvényeinkre 8 – 9,30 óra között kell megérkezni. Az általánostól eltérő kezdési időpontokat a rendező szervezet külön közli.


FIGYELEM:
AZOK A NEVEZŐK, AKIK ELŐZŐ KIÁLLÍTÁSAINKRA NEVEZTEK, DE NEM FIZETTÉK BE A NEVEZÉSI DÍJAT, AZ MKSZ és KLUBJAI RENDEZVÉNYEIN CSAK AKKOR VEHETNEK RÉSZT, HA AZ ELMARADÁST PÓTLÓLAG RENDEZIK.