Szigeti Krisztina

Főoldal Szexuálterápia Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Mentál Klub Kapcsolat Velem Programok / Előadások / Tréningek

Agyban vagy Ágyban dől el ?! Beszéljünk róla...!Ki az a Szigeti Krisztina?


„Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!...”

Élsportoló gyermek- és fiatal felnőtt korom a fegyelmezettségről, az engedelmességről és a cél érdekében az önfeladásról szólt, a sportéletben, így a magánéletben "szelepeltem ki" az engedetlenségemet.
Rengeteget tanultam ebből és boldog vagyok, hogy a sportban nőhettem fel.

Magyar Bajnokként, állhattam a dobogó legfelső fokán, miközben a Himnusz zengett!
Edzés helyett,sokszor inkább bulizni mentem volna, de nem lehetett. Sírtam azért, amit nem lehetett megtennem,mint a többieknek és sírtam azért mert a küzdelem, a verejték, fizikai fájdalma néha elviselhetetlennek tűnt.

Mindezek mellett jöttek és természetesen mentek is, a kapcsolatok az életemben.
Volt ebben minden,ami normális : baráti, szexuális, szerelmi, üzleti, családi, iskolai, munkahelyi stb.

...és még több, ami nem normális: lelki és fizikai kínzások, szexuális szélsőségek, üldözéses féltékenységek, zsarolásos ottmaradások, átzokogott éjszakák és nappalok, fenyegetések, tettlegességek, mentő, rendőrség és még sorolhatnám....

Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy legfőbb erényeim egyike az, hogy nincs vagy elenyésző számú azon kapcsolatok száma, amelyben nem vettem részt, amelyet nem éltem át és ne tudnám milyen amikor belülről szemléli ezt az ember.

A borzalmak és kínok megerősítettek, a lángló szerelmek tovább lendítettek.
Volt amibe a szó szoros értelmében Belehaltam... De itt vagyok, mert mindig felálltam !

Ma, visszagondolva, csoda volt eddigi életem minden pillanata!
Nagyon szeretem, minden fájdalmával és önfeledt örömével együtt, hiszen ezek nélkül, a tapasztalatok nélkül, ma nem lehetnék az, aki vagyok !

Pontosan ezért tudok segíteni minden kapcsolati problémán ! Látom a kapcsolat-dinamikai problémákat és tovább lépési esélyeket, túlélési lehetőségeket és átívelési pontokat.

Kapcsolat-dinamikai szakemberként nem csak csapat- és egyéni sportágakban,hanem a magán- vagy az üzleti életben egyaránt számítanak a tudásomra.

A Testnevelési Egyetem nappali tanári kara után a kommunikáció felé ( ELTE) vezetett az utam.
Így lettem újságíró, szerkesztő riporter, majd műsorvezető, hosszú éveken keresztül az MTV csatornáján,majd az Echo Tv csapatában.

Jelenleg az általam megálmodott és többed magammal megalkotott, online felület felépítésén dolgozom, ahol tabu témákat sorakoztatunk fel, nem a felszínt kapargatva. Éppen ezért döntöttünk az online felület mellett.(www.egyensulymagazin.hu)

Azonban a kommunikációs életem mellett fut, azon párhuzamos életem, amelyben 15 évvel ezelőtt, a Pszichológiának az egyik alternatív ágával ismerkedtem meg közelebbről és lettem, Transzperszonális Pszichológus.
Mert ugye véletlenek nincsenek !
Amikor még magam elől is menekültem, a húszas éveim elején Németország jó helynek tűnt a felejtésre.

Ekkor ismerkedtem több alternatív terápiás eljárásal is, mint pl. a Hellinger-féle család állítás, az SVT, a kvantum mátrix elmélet, az NLP stb.

Egy német orvos javaslatára mentem Moszkvába, majd Szentpéterváron és rengeteg kietlen tájon és falvakban éltem és tapasztaltam meg az ottani spirituális- és alternatív technikákat.
Hazatérve, a konfliktus kezelések, majd a kapcsolat-dinamikai megoldások egyre fontosabbá váltak a mindennapi életben és ezáltal a munkámban is.

Továbbképeztem magam és így lettem Mediátor, konfliktus kezelési mentál tréner, kapcsolat-dinamikai szakember és motivációs előadó.

Az Igazságügyi Minisztérium névjegyzékében jegyzett közvetítő vagyok.
Az OME és a KEMI tagjaként végzem a munkámat.

A SOTE posztgraduális képzésében Dr. Rusz Edit szárnyai alatt szexuálterapeutának képződtem.
A Szexológiai Tudományos Társaság tagja vagyok.

Az az ember akinek az eszköztára nem csak 1-2 technikára terjed ki, hanem széles a spektrum, véleményem szerint nagyobb eséllyel indul a kliens probléma körének a megvizsgálásában, utána pedig annak feloldásában!

A kezdetek kezdetén, sportolókkal kezdtem el foglalkozni és életem legjobb dönése volt, hiszen hihetetlen élmény átsegíteni őket a kríziseken,konfliktusokon,vívódásokon úgy,hogy közben anno,mint élsportoló átéltem és tudom,megtapasztaltam mindazt,amivel most ő küzd !!!

Ezt nagyon kevesen mondhatják el magukról és boldog vagyok, hogy ebbe a szűk csoportba tartozom.

Jelen praxisomban már nem csak sportolók adják egymásnak a kilincset. Örömmel teszek eleget minden felkérésnek, amikor cégek hívnak előadást, tréninget tartani.

Azt tapasztalom, hogy a kapcsolat-dinamikai és intim kommunikációs szakértelmem, egyre több helyen válik szükségessé.
Számomra talán az egyik legnagyobb öröm, az edukációban rejlik. Számomra nem lehet jobb cél, a fiatalok segítésén.

Hiszem,hogy az út amelyen haladok jó... Spirituális beállítottságom és tapasztalatom segít a megérzéseimet követni.
Több mint 25 éve foglalkozom a láthatatlan világgal.

A klinikai halálból való vissza jövetelem óta pedig annyit elmondhatok, hogy egy szeletét már láttam, tapasztaltam is annak a világnak...

Nem csak hiszem, hanem élem, látom és tapasztalom, hogy :

Az álmok igenis, valóra válnak !

Várlak szeretettel, hogy segíthesselek az utadon!

e-mail: szigetikrisztina30@gmail.com

telefon: +36-30-38-36-936
Főoldal Szexuálterápia Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Mentál Klub Kapcsolat Velem Programok / Előadások / Tréningek