Szigeti Krisztina

Főoldal Szexuálterápia Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Mentál Klub Kapcsolat Velem Programok / Előadások / Tréningek

Agyban vagy Ágyban dől el ?! Beszéljünk róla...!Mindig van megoldás

...ha én ezt a klubban elmesélem !"
Egészség-Siker-Pénz-Szexualitás-Karrier-Párkapcsolat-Munka


Egy olyan helyet hívtam életre, ahol tabuk nélkül, beszélgethetünk csoportban az élet különböző területein jelentkező problémákról, elakadásokról.

Egyéni- és Csoport foglalkozások között válogathatnak felnőttek és gyermekek.
A Kurzusokon, olyan technikákat sajátíthat el, amelyekkel a saját vagy a környezete életére is jó hatással lehet.
Gyermekeknek és Felnőtteknek egyaránt Fontos a Mentális = Lelki = Energetikai feltöltődés, hiszen a pszichoszomatikus betegségek melegágya a kibeszéletlen, megoldatlan stressz, izgalom, konfliktus vagy bánat.

Helyszín :
2030. Érd, Iparos utca 52.
Felnőtteknek, Fiataloknak és Gyermekeknek

Szexuális- és Párkapcsolati problémák hatékony segítése...

Nőket és férfiakat egyaránt érintő problémáról beszélünk, amely hatékonyan kezelhető !
Sajnos azonban sokan nem fordulnak időben szakemberhez és a válásig is eljutnak. Mert a nem kezelt, nem megbeszélt probléma, bizony beférkőzik a párkapcsolatba.

Tapasztalatom az, hogy rengeteg házasság felbontását meg lehetett volna előzni !!! Szerencsére egyre többen ismerik fel a segítő szakember jelentőségét és a házasság / párkapcsolat megmentő szerepét...!

Fontosnak tartom az egyén szexuális problémáinak a szerepét is kihangsúlyozni, hiszen nem mindig párkapcsolatban élők jönnek a rendelésre. Sőt !
Sokszor a szexuális eredetű problémák miatt nincsen aktív vagy hosszan tartó párkapcsolata valakinek.

Végezetül, de nem utolsó sorban a fiatalok szexuális életre való felkészítése, informálása, támogatása és segítése döntő fontosságú a későbbi élvezetes szexuális élet a kialakításában.

Mindenkinek meg kell tanulnia JÓL VÁLASZTANI !
Sajnos erre kevés embert készítenek föl. Azt hisszük,hogy : Ó, ez nagyon egyszerű! Pedig itt rontják el a legtöbben! Mert: Olyan jó választásnak tűnt....kezdetű mondat nincs olyan nap,hogy ne hangozna el a hozzám érkezőktől.

TINÉDZSER AMBULANCIA :

Amikor, azt gondolod, hogy nincs megoldás...?!
Amikor azt érzed, hogy segítségre, beszélgetésre vagy csak arra van szükséged,hogy valaki meghallgasson...!

Rengeteg fiatal keres fel, aminek azért örülök, mert tapasztalataim szerint, egyre tudatosabb a fiatalok szexuális élete és a szexuális életre való felkészülése.

A gyermekek szexuális felvilágosítását az óvodában kellene elkezdeni, természetesen az életkornak megfelelően. Manapság jó esetben az általános iskola felső tagozatában történik, de ott is inkább 7-8.osztályban van ehhez hasonló témájú felvilágosítás.

Általában nem a szexuális kultúra témakörében jártas szakember , hanem a védőnő megy a fiatalokhoz és az összes szexuális úton terjedő betegséggel riogatja őket és keveset vagy egyáltalán nem beszél az érzékien csodás szexualitásról és ennek erejéről.
A valós szexuális életről, a nőiségről és férfiasságról, az érzelmek erejéről vagy az élvezeti faktorról nem is beszélve.

Ezen kívül, lássuk be sokszor ebben a korban már késő, hiszen amikor túl van az első negatív szexuális élményen,akkor már csak a szakember segíthet ennek a feloldásában,hogy a későbbiekben nehogy ezért legyenek problémái, mint pl. orgazmus hiány, merevedési zavar,frigiditás, impotencia, korai magömlés stb.
Intim kommunikáció

Kommunikáció és beszéd tréning nem csak azoknak fontos,akiknek a szakmájukhoz szükséges, hanem fontos a magánéletben, nem utolsó sorban a szexuális életben valamint talán a legfontosabb,hogy a gyermekek korán elsajátítsák azon beszéd-technikákat,amelyek hatékonyan segítik az életben.Csoport foglalkozások


- önismereti, önbizalom délután

- találkozás a szexusommal (Milyen a Férfi és milyen a Nő?)

- Kapcsolat dinamikai elemzés (egyén és a környezete valamint kifejezetten egy adott kapcsolatra vetítve)

- egységes problematikával rendelkezők csoport délutánja ( szülés előtt vagy után, apává-anyává válni, megcsaltak, válunk vagy nem válunk?, menedzser tünetek, kiégés a munkában, szexuális problémák, extrem szokások, stb.)

- élethelyzet / probléma / krízis / tünet állítás

(a szomatodráma és a családállítás elemeinek az alapjaival és ötvözésével)

- meghirdetett téma szerinti vita indító, együtt gondolkodó délutánokat tartok, mindenkit érintő téma körökben.
Az előadás után eszme-cserés beszélgetés ún. szellemi műhely munka folyik fiatalokkal,idősekkel és minden érdeklődővel.
Főoldal Szexuálterápia Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Mentál Klub Kapcsolat Velem Programok / Előadások / Tréningek