Szigeti Krisztina

Főoldal Szexuálcoaching Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Egyensúly Központ Kapcsolat Velem

Agyban vagy Ágyban dől el ?! Beszéljünk róla...!


Sportcoach

Sportcoach

A sportcoach az évek alatt az egyesületek teljes körű tagjává vált. Az a csapat,amelyik a sportoló maximális eredményének az érdekében dolgozik, ma már nem működhet hatékonyan sportcoach nélkül.

A sportcoach csakis egészséges lelkületű sportolókkal dolgozik együtt.

Tudjuk,hogy fizikai szinten mindent kihoztak a sportolókból, a teljesítő képességeik felső határán mozognak szó szerint.

Világszinten megfigyelhető bármely sportágban, hogy a mentális felkészültség dönt vagy ahogy sport nyelven is szlogenné vált "agyban nyert a győztes"...

Ez azt is jelenti,hogy aki a mentális csatát jobban bírja, az nyer.
Ezeket a "csatákat", mind egyénenként, mind pedig a csapatot, mint rendszert tudjuk figyelni és kezelni, a kialakult dinamikát a teljesítmény fokozásra felhasználni.
Ennek megértéséhez és képi megjelenítéséhez, szoktam alkalmazni a család- és rendszerállítás alapjait, amelyet kifejezetten szeretnek a játékosok.

Volt élsportolóként és a Magyar Testnevelési Egyetem nappali szakán végzett szakemberként többszörös hatékonysággal tudom segíteni a sportólóimat és értek szót szinte félszavakból az edzőkkel.

Ahogyan az egyéni játékosaim,sportolóim, úgy a csapatok is a szívem csücskei,hiszen az öltözők, az edző cipők és a tornatermek illatát soha nem feledi,aki ott nőtt fel. Nem titok,hogy a sport nálam a nagy kedvenc...


Medáció

Mediáció

Mediátorként, a vitás helyzetek megoldásában is nagy tapasztalatom van. Nem csak az edzők vagy az egyesület vezetői között keletkezhetnek viták,hanem a sportolók között is. A mediáció egy olyan alternatív vitarendezési technika,amelyet a Magyar Bíróság is elismer, mint a vita szakszerű lezárása. A Minisztérium mediátori névjegyzékében jegyzett mediátorként, ezt is hatékonyan alkalmazom az egyesületek életében.

Azonban a mediációt iskolákban, családok életében, üzletfelek, partnerek között és még számos más területén az életnek alkalmazhatjuk hatékonyan,hogy a bíróságon töltött vitás éveket megspórolják.
Itt nem egy külső harmadik személy mond ki egy ítéletet,amely a legtöbb esetben biztos,hogy valamelyik félnek nem tetszik, hanem a mediátor segítségével, mindkét félnek megfelelő és betartható megegyezés születik..


Kapcsolati Coach

Kapcsolati Coach

Mit csinál a párkapcsolati mediátor azaz Én?

Semmilyen terápiát nem végez!

Két szóval tudnám kifejezni: Jól kérdez.

A Párkapcsolati problémákra hatékony megoldás a szakember felkeresése. A válások döntő többsége elkerülhető lenne!

Tegyen a kapcsolata érdekében!

Milyen témákban forduljon hozzám?

Hűtlenség, a hűtlenség fázisai, kezelése,átgondolása
Mérgező,Állandósult viták,veszekedések feloldása,
Nem kielégítő szexuális élet és a vágyak megélésének a hiánya,
Eltávolodás egymástól, elhidegülés,
Gyermekvállalás előtti / utáni nehézségek,
A várandósság ideje alatt megjelenő kapcsolati zavarok
A gyermek megszületése után jelentkező kapcsolati feszültségek kezelése
Női "szerepek" összehangolásának a nehézségei (anya-feleség-karrier)
Férfi szerepek összehangolásának a nehézségei (apa-férj-karrier)
Szülő - Gyermek konfliktusok
A pár / partner választás nehézségei,lehetőségei
Miért élek egyedül? - kérdéskör avagy a párválasztás mikéntje.
Hogyan válasszak tökéletes társat? Ki a jó nekem?
Miért nem akarok elköteleződni?
Gyermekét egyedül nevelő szülő konfliktusai
"Kirepültek a gyerekek" efektus - újra kettesben a párommal...
Időskori szexualitás és párkapcsolat buktatói


Amikor közösen ránézünk a kapcsolat vagy a probléma dinamikájára, mindig roppant nagy segítséget jelent a hozzám fordulóknak,hiszen önmaguk fedezik fel, hogy hol történt az elakadás és hogy hogyan lehet mindezt orvosolni.

Szeretem azt látni egy-egy munka végeztével, hogy akár egyéni szinten, akár csapatban vagy csoportban,szinte fellélegeznek és könnyedén száguldanak tovább, immáron boldogan és vidáman az élet országútján.

A kérdés csak az,hogy: Meg akarja-e oldani?

Ebben tudok segíteni Keressen Bizalommal!

06-30-38-36-936 szigetikrisztina30@gmail.com.Főoldal Szexuálcoaching Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Egyensúly Központ Kapcsolat Velem