Szigeti Krisztina

Főoldal Intim Kommunikáció Sport és magánélet Speciális Rólam Média megjelenések Egyensúly Központ Kapcsolat Velem

Agyban vagy Ágyban dől el ?! Beszéljünk róla...!


Sport

Sport


Tudjuk,hogy fizikai szinten mindent kihoztak a sportolókból, a teljesítő képességeik felső határán mozognak szó szerint.

Világszinten megfigyelhető bármely sportágban, hogy a mentális felkészültség dönt vagy ahogy sport nyelven is szlogenné vált "agyban nyert a győztes"...

Ez azt is jelenti,hogy aki a mentális csatát jobban bírja, az nyer.
Ezeket a "csatákat", mind egyénenként, mind pedig a csapatot, mint rendszert tudjuk figyelni és kezelni, a kialakult dinamikát a teljesítmény fokozásra felhasználni.
Ennek megértéséhez és képi megjelenítéséhez, szoktam alkalmazni a család- és rendszerállítás alapjait, amelyet kifejezetten szeretnek a játékosok.

Volt élsportolóként és a Magyar Testnevelési Egyetem nappali szakán végzett szakemberként többszörös hatékonysággal tudom segíteni a sportólóimat és értek szót szinte félszavakból az edzőkkel.

Ahogyan az egyéni játékosaim,sportolóim, úgy a csapatok is a szívem csücskei,hiszen az öltözők, az edző cipők és a tornatermek illatát soha nem feledi,aki ott nőtt fel. Nem titok,hogy a sport nálam a nagy kedvenc...


Mediáció

Mediáció

Mediátorként, a vitás helyzetek megoldásában is nagy tapasztalatom van. Nem csak az edzők vagy az egyesület vezetői között keletkezhetnek viták,hanem a sportolók között is. A mediáció egy olyan alternatív vitarendezési technika,amelyet a Magyar Bíróság is elismer, mint a vita szakszerű lezárása. A Minisztérium mediátori névjegyzékében jegyzett mediátorként, ezt is hatékonyan alkalmazom az egyesületek életében.

Azonban a mediációt iskolákban, családok életében, üzletfelek, partnerek között és még számos más területén az életnek alkalmazhatjuk hatékonyan,hogy a bíróságon töltött vitás éveket megspórolják.
Itt nem egy külső harmadik személy mond ki egy ítéletet,amely a legtöbb esetben biztos,hogy valamelyik félnek nem tetszik, hanem a mediátor segítségével, mindkét félnek megfelelő és betartható megegyezés születik..


Intim kommunikáció

Intim kommunikáció

Mit csinál az intim kommunikátor azaz Én?

Semmilyen terápiát nem végez!

Két szóval tudnám kifejezni: Jól kérdez.

Milyen témákban forduljon hozzám?

Hűtlenség, a hűtlenség fázisai, kezelése,átgondolása
Mérgező,Állandósult viták,veszekedések feloldása,
Nem kielégítő szexuális élet és a vágyak megélésének a hiánya,
Eltávolodás egymástól, elhidegülés,
Gyermekvállalás előtti / utáni nehézségek,
A várandósság ideje alatt megjelenő kommunikációs zavarok
A gyermek megszületése után jelentkező kapcsolati feszültségek kezelése
Női "szerepek" összehangolásának a nehézségei (anya-feleség-karrier)
Férfi szerepek összehangolásának a nehézségei (apa-férj-karrier)
Szülő - Gyermek konfliktusok
A pár / partner választás nehézségei,lehetőségei
Miért élek egyedül? - kérdéskör avagy a párválasztás mikéntje.
Hogyan válasszak tökéletes társat? Ki a jó nekem?
Miért nem akarok elköteleződni?
Gyermekét egyedül nevelő szülő konfliktusai
"Kirepültek a gyerekek" efektus - újra kettesben a párommal...
Időskori szexualitás és párkapcsolat buktatói


Amikor közösen ránézünk a kapcsolat vagy a probléma dinamikájára, mindig roppant nagy segítséget jelent a hozzám fordulóknak,hiszen önmaguk fedezik fel, hogy hol történt az elakadás és hogy hogyan lehet mindezt korrigálni.

Szeretem azt látni egy-egy munka végeztével, hogy akár egyéni szinten, akár csapatban vagy csoportban,szinte fellélegeznek és könnyedén száguldanak tovább, immáron boldogan és vidáman az élet országútján.

A kérdés csak az,hogy: Meg akarja-e oldani?

Ebben tudok segíteni Keressen Bizalommal!

06-30-38-36-936 szigetikrisztina30@gmail.com.Főoldal Intim Kommunikáció Sport és magánélet Speciális Rólam Média megjelenések Egyensúly Központ Kapcsolat Velem