Szigeti Krisztina

Főoldal Rólam sajátosságaim / saját technikáim Mentál Klub Kapcsolat Velem kapcsolaticoach / szexuálcoach Média megjelenések Face to face tréner Sportcoach / MEDIÁCIÓ

Agyban vagy Ágyban dől el ?! Beszéljünk róla...!


Mi a Face to face tréning?

A megalkotója (dr.Mészáros Ádám) egy olyan módszert fejlesztett ki,amely hatékonyan segít a pároknak, egymás megértésében.

Ezt a módszert olyan hatékonynak találtam,hogy nem csak a párkapcsolatok területén,hanem a sportban valamint a szexuálterápiában használni kezdtem. Tudom és hiszem,hogy az őszintén kimondott szónak építő ereje van.

A klienseim nem csak azt tanulják meg,hogy ki kell mondani azokat a problémákat,amelyeket akár évekig is forgatnak magukban,amíg meg nem betegíti őket vagy az életük legváratlanabb területén csap le rá, hanem azt is megtapasztalják és megtanulják, hogy : HOGYAN ?

Nem tudnám meghatározni,hogy melyik a fontosabb!

Hiszem,hogy az egyik nincs a másik nélkül...

Örömmel látom,hogy a tanultakat hasznosítva válik jobb sportolóvá, egészségesebb családanyává, sikeresebb üzletemberré vagy kitűnő tanulóvá a hozzám forduló.Főoldal Rólam sajátosságaim / saját technikáim Mentál Klub Kapcsolat Velem kapcsolaticoach / szexuálcoach Média megjelenések Face to face tréner Sportcoach / MEDIÁCIÓ