Szigeti Krisztina

Főoldal Szexuálterápia Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Egyensúly Központ Kapcsolat Velem Programok / Előadások / Tréningek

Agyban vagy Ágyban dől el ?! Beszéljünk róla...!


A szexuálterápia, amelyet én végzek, ...most nagyon hivatalos leszek...kognitív viselkedés terápiára épül, amely gyors és hatékony.

Akkor lefordítom, hogy mi is történik nálam.

Amikor már az sem számít, hogy a szőnyeg alá söpörte éveken át, amikor minden pótcselekvést kipróbált, a makramé körtől a hegymászáson át, egészen a bungee jumping-ig és még mindig romokban a magánélete, a szexuális élete, esetleg a karrier megbicsaklott vagy anyagi nehézségek támadtak, hogy az egészségi állapot romlásáról ne is beszéljek, amikor túl van a delikvens orvosokon, látókon, jósokon és az összes "csakra csókot" kipróbálta, na, általában ekkor érkezik meg hozzám, enyhén roncsos lelkiállapotban, megtépázott nőiséggel vagy férfiassággal.

 

Mert nem tanítják és kevesen mondják, hogy a szexuális energia és a szexualitás, nem csak azért van az emberi szervezetben, hogy utód nemzésre legyen hivatott. A legerősebb életet adó, vitalitást teremtő és regeneráló erő.

Amikor ennek elakadása történik, akkor az élet legcifrább területein jöhetnek a gondok.

 

A szexuálterápiás praxisomban is alkalmazom, ha a klienssel együtt szükségét látjuk, a transzgenerációs minták megismerését, a család- és rendszer szemlélet alapjaira támaszkodva, egyéni és csoportos rendszerben.
Főoldal Szexuálterápia Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Egyensúly Központ Kapcsolat Velem Programok / Előadások / Tréningek