Szigeti Krisztina

Főoldal Szexuálterápia Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Mentál Klub Kapcsolat Velem Programok / Előadások / Tréningek

Agyban vagy Ágyban dől el ?! Beszéljünk róla...!


Szex-dopping

Szex dopping

Sok éves kutatás és gyakorlati tapasztalat eredménye képpen fejlesztettem ki a : Szex-dopping elméletét és gyakorlatát az élsportolók körében.

Mit jelent a Szex-dopping?
A szexuális mátrixot összhangba hozom, a teljesítmény mátrixal. Amikor ezek fedik egymást,akkor lehet elkezdeni a teljesítmény fokozását a szexuális élet ehhez igazodó kialakításával.

A szexuális életet, a meg nem élt vágyakat és az aktívitást, valamint a szexus megélését, a férfi / női minőséget a mindennapi élet részévé tesszük úgy, hogy az segítse, ne pedig vissza tartsa a teljesítmény elérésében.
Ezen a ponton van a hangsúly!

Testnevelési Egyetemi végzettségem révén pontosan tudom az edzőt segíteni abban, hogy az edzéselmélet részeként,értem és látom,hogy milyen terv szerint dolgozunk és így a szexust tökéletes összhangba hozom a felkészülési szakaszokkal.

Külföldön egyre több csapat és egyéni sportoló ismeri fel ennek jelentőségét, de már hazánkban is van rá igény.


Szex-szoba

Szex Szoba

Szex-szoba és a tanfolyamok
Miért válik unalmassá, megszokottá, majd érdektelenné a párok szexuális élete?

Nem hinném, hogy a szeretet, az érdeklődés, a vágy és minden más szűnne meg...!
Kutatásaim azt bizonyítják, hogy a környezeti hatások befolyásolják döntően a szexuális életünket.
Nem azért szoknak le sokan a szexről, mert nem kívánják, hanem mert "elvitte őket az élet"....ahogy azt mondani szokás.

Nos? Ez az élet, az én értelmezésemben olyan együtthatók tömkelege (gyerek,munka,stressz,problémák,pénz,egészség stb.) amelyek hatására a szerelmes pár egymás mellett éldegélő, egymást ugyan szerető, de nem kívánó "baráttá" avanzsálódik.

Ennek elkerülése a célom ! Ennek érdekében a hozzám fordulókat,ha igényük van rá,abban segítem,hogy a saját lakásukban,hogyan tudják kialakítani szex-szobát.

Hiszem és tapasztalom, hogy a szexuális kultúra, a szexus megélése NEM csak a hálószobába való foglalatosság.

Miért mondom ezt ? Mit értek ez alatt ?

A hálószoba: alvásra, pihenésre, megnyugvásra való.

Azonban az aktív szexuális életről sokminden elmondható, de az előbb említett jelzők közül, egyik sem !
Tehát ? A pihenésre használt ágyat, helységet egy szenvedélyes, vággyal teli, dinamikus szexuális energiával tölti fel, aki ott szexel.

Ilyenkor két lehetőség van :
1.) Elalszik szex közben bár általában a szex HELYETT alszanak el...Nem véletlenül !

2.) Amennyiben a szex jól működik a hálószobában, akkor komoly alvási nehézségekkel küzdenek...!

Az erotik-room vagy szex-szoba mentes szexuális életnek komoly kihívásokkal kell megküzdenie.

Benyitnak a gyerekek, megcsörren a telefon, csenget a szomszéd vagy "csak" nincs elhúzva a függöny és ki van nyitva az ablak, de még sorolhatnám a végtelenségig azon okokat, hogy miért kell :

Csendben
A figyelmet megosztva
A teljes átélést nélkülözve
A test tökéletes élményre koncentrálását mellőzve
Játékok, eszközök, ruhák, szerepek és egyéb igények nélkül élnie a szexuális életét...?

Hiszem, hogy a szex- vagy erotika-szoba olyan mértékben változtatja meg a szexuális életét, amelyre még gondolni sem mert.
Hangszigetelet, a megrendelő igényei szerint kialakított helységről beszélek, ahol elszabadulhatnak az érzelmek és a vágyak, feltörhet a szenvedély és még a gyerek sem ébred fel...!

Hiszem, ha anya és apa kellően kielégült, akkor a válások, szakítások száma drasztikusan csökken, a gyermek vállalási kedv és a pozitív élet érzet pedig kiemelkedően nő.

Egy hely, ahol nem kell feszengeni, ahol nem kell a szeretkezés közben félszemmel arra figyelni, hogy mikor nyílik az ajtó és ugrik az ágyba a rossz álomtól megébredő gyermek.

Azonban a nagyobb gyermekeknél sem engedheti el magát a szülői közösség a szexualitás oltárán áldozva, hiszen egy kamasz gyermek mellett sem lehet sikoltozni eget rengetően a másik szobában...!

Kivéve, ha ez a szoba nem más, mit a : SZEX - SZOBA

Ide, a saját lakásán vagy házán belül "randevút" beszélhet meg a pár
Pezsgős vacsorát tudnak meghitten elfogyasztani
Szerepjátékot élvezhetnek gondtalanul
BDSM vágyakat élhetnek meg
Eszközöket és kiegészítőket használhatnak és tárolhatnak kedvükre,

Zavartalan öröme lehet az együtt létnek ez a szoba, amely az erotika, a vágy, a szenvedély és a szexualitás jegyében lett kialakítva és szerintem ma már mindenki ismeri a "Szürke ötven árnyalata" című trilógiából.

Azt azonban kevesen tudják,hogy mennyire fontos hely ez a párkapcsolat szempontjából !

Volt, aki egy 10 emeletes panel lakás egyik szobáját alakítatta át, mert tudta,hogy csakis így mentheti meg a házasságát.

Ezt a szolgáltatást az egyre nagyobb igény alakította ki.
Vállalom, hazai és külföldi parter cégekkel, szex-szobák, BDSM és streeptease eszközök, kiegészítők beszerzését, a szoba teljes megtervezését és megvalósítását a megrendelő igényei szerint.
Azonban, amennyiben csak tanácsot, segítséget,ötletet kér a berendezés szempontjából,azt is szivesen vállalom.

Tanfolyamunkon a használata is megtanulható minden eszköznek és kiegészítőnek.

Viselkedési és kommunikációs tréningeket is tartok, amely kitér a domina és a submissive valamint a homo-hetero, swinger, a fetis és az extrem kapcsolatok széles spektrumára.

Egyre többen engedhetik meg maguknak, hogy a vágyaikat az igényeik szerint éljék meg és ezért a szexuális élet színteréül szolgáló, kizárólag erre a célra fenntartott szobát rendeznek be a házba, a lakásba vagy nyaralóba.

A tervezéstől a kivitelezésig megalkotjuk álmai szex-szobáját, minden eszközzel és kiegészítővel.

Ön is ezt tervezi vagy most kapott kedvet hozzá?
Hívjon Bizalommal !

06-30-38-36-936


Szubkultúra

Szubkultúra

Sok kliensem a szexuális élet subkultúrájának érzi azon szokásait,kívánságait vagy a vágyának felkeltőit,amelyhez ő tartozik.

Vannak,akik a születésük okán vannak kissebbségi helyzetben,mint például a mozgássérültek, a fogyatékkal élők vagy a mentálisan sérültek. Azonban a szexualitásra és a szex megélésére nekik is szükségük van.

Aztán,amikor hozzám eljön és tudomást szerez arról,hogy egyáltalán nem egyedi az ő esete,azonnal jobb lesz a hangulata és az élethez való viszonyulása.

Amikor egyedül vagy és azt hiszed,hogy csak te vagy "más".mint a nagy átlag, akkor komoly önértékelési zavarok fognak jelentkezni amely az élet egyéb területeire is kihat.

A BDSM- és az SM, a fetis-szex valamint az LMBT képviselői is küzdenek párkapcsolati problémákkal, vívódásokkal és válságokkal,amelyeket még a szűkebb környezeten belül sem biztos,hogy szivesen megoszt.
Ilyenkor még fontosabb,hogy egy támogató, segítő és megértő szakembert keressen.

Klienseim közül, sokan kapták vissza a magabiztosságukat a táborok,kurzusok,előadások vagy terápiás ülések után.

Főoldal Szexuálterápia Mediátor / Coach Speciális Rólam Média megjelenések Mentál Klub Kapcsolat Velem Programok / Előadások / Tréningek