Szigeti Krisztina

Főoldal Kommunikáció - Viselkedéskultúra Szexológia Specializáció Rólam Média megjelenések Egyensúly Központ Kapcsolat Velem

Beszéljünk róla, tegyünk érte!SZIGETI KRISZTINA vagyok és két szakterületem van.

Az egyik a kommunikáció, a másik a szexológia.

Kommunikációs szakemberként cégek és sportegyesületek életében veszek részt.
A munkám egyik legszebb része, amikor kialakítjuk a kommunikációs arculatot, majd ha szükséges, pici vagy talán nagyobb változtatásokkal éveken, évtizedeken keresztül fenntartjuk.

Magánpraxisomban, olyan elakadások "megfejtésében" segítem a hozzám fordulókat, amelyek sok esetben már testi tünetek formájában jelentkeztek a kliensem életében.

Azonban mindkét esetben a "jeleket" a visszacsatolásokat figyelem, összegzem, a dinamikát elemzem, mert ezek által lesznek láthatóak és megérthetőek, a mások számára érthetetlen jelentések.

A tudatos kérdezés technika nem csak azért fontos, hogy hatékony legyen a konzultáció, hanem igen gyorsan tárjuk fel, a kliens életében jelenlévő ciklusokat, amelyek visszatérése is előidézheti a kialakult problémát.

Az elakadt életterületek ( egészség, karrier, anyagiak, család stb.) egy érzelmi blokk miatt vannak gúzsbakötve.
Ezek kibogózása a kérdések és a válaszok formájában, egy olyan járható út, amely rengeteg embernek hozott megértést és ezáltal sorsfordulást.

Bármilyen problémával, elakadással vagy "ördögi körben" való érzéssel fordulhatnak hozzám, mert minden csomót ki lehet bogozni!

Orvosokkal együtt dolgozva, akiknek ezúton is köszönöm a bizalmukat, amíg ők a gyógyítással foglalkoznak és nincs sok idejük a beteg érzelmi életével törődni és az ott megjelenő sokk feltárását elemezni, addig én kizárólag ennek szentelem a figyelmem és segítem a hatékony gyógyulást, a megértések által.

Hihetetlen érzés, amikor valakit a kérdésekkel lehet, a saját megoldásai felé vezetni.
Mert vannak olyan kérdések, amelyeket önmagadnak sem mersz feltenni! Ugye?

Tudományos kutatásokban vettem részt és publikáltam szaklapokban is.

Bármilyen kapcsolódásról is legyen szó két ember között, a kapcsolat dinamikájának a megértése által, maga a kapcsolat is zökkenőmentessé válhat.

Ehhez számos esetben mediátorként is hozzájárulhatok.

Magánszemélyek és üzleti-, sport-, egészségügyi- vagy közéleti közösségek egyaránt megérezték ennek a jelentőségét és nem csak előadóként, hanem közösségformáló erőként vehetek részt az életükben.

A kommunikációt tartom az ember legfontosabb eszközének és sajnos erről tanítanak a legkevesebbet.

Pedig az élet iskolájában a nagy vizsgák mindig
beszéd-központúak.

Bejelentkezés:
szigetikrisztina30@gmail.com vagy 06-30-38-36-936

Facebook profiljaim:

ide katt


ide katt
Főoldal Kommunikáció - Viselkedéskultúra Szexológia Specializáció Rólam Média megjelenések Egyensúly Központ Kapcsolat Velem