A bevételed a LEZÁRÁS -on múlik!

5.000 Ft Mindent a lezárásról könyv
10.000 Ft Mindent a lezárásról 4,5 órás CD


A könyv tematikája:
BIZALOMÉPÍTÉS
TELEFONÁLÁS
ELSŐ BENYOMÁS
MUNKAMENET
A LEZÁRÁS KILENC LÉPÉSE
A PÉNZ ÉS IDŐ KEZELÉSE

A CD tematikája és a könyv 1/3-a erről szól:
Az értékesítés és a lezárás kilenc pontja:
1. pozicionálás
2. bemutatkozás
3. nyító kérdés
4. 24 mondat
5. rom skála
(probléma tudat felépítése)
6. talán (történet)
7. kifogáskezelés
8. záró kérdés
9. egyedi ajánlat (akció)


Miért vedd meg a könyvet és a CD-t is?


A leZárás az alapja minden jövőbeni sikerednek!


Hogyan lehet leírni azt az életet, amikor rossz érzés nélkül tudsz telefonálni vagy tárgyalni, és a végén még pénzt is keresel vele, méghozzá sokat?

Kezdetnek tudnod kell, hogy a LEZÁRÁS nem az eladás utolsó lépése, hanem egy stratégia az elejétől a végéig, amit neked kell tudatosan felépíteni.

Kasza Tamás 13 év munkája után döbbent erre a tényre rá, és onnantól pillanatok alatt összeállt neki a kép.

Az összes régi kudarcára egyből fényt derített ez az egyszerű felismerés.

Innentől fél év alatt össze rendezte, és lepróbálta azt az új egynapos szemináriumot, amely meghódította Magyarországot, sőt még Bulgáriát is.

Egy olyan tudás anyagot alakított ki, amit bárki megtanulhat, elérheti az eladás, és lezárás egy olyan új szintjét, ami eddig még csak elképzelni sem mert.

Kasza Tamás kitűzte célul, hogy megváltoztatja azt az értékesítési világot, ahol az ügynök push-ol, az mlm-es veszekszik, és a cégvezető siránkozik, miért nem adnak el eleget.

Az ügyfél pedig ideges, hogy már megint el akartak neki adni.

Az új értékesítési kultúra LOVAGJAI azok az ÚJ GENERÁCIÓS ÉRTÉKESÍTŐK, akik megtanultak tudatosan eladni és lezárni.

Akik felemelik az ügyfelet, lelkiállapotát, és az ügyfél a találkozó után hálás a lehetőségért, akár vett, akár nem, mert tudja, hogy van egy új barátja, egy szövetségese, akire innentől igazán számíthat.

Az vásárlásnak van egy természetes folyamata, és amikor ezt a folyamatot nem alkalmazza az értékesítő, az a kínszenvedés. 

Kasza Tamás felfedezte, hogy az értékesítők 95%-a fordítva üli meg a lovat. Az 5% viszont, aki jó irányban ül, nem tudja hol a gyeplő.

Rendezvényein a résztvevők felfrissülnek, és új erőre kapnak.

Megértik, hogy mit rontottak el eddig.

Az is világos lesz számukra, hogy ez azért nem egyszerű, és most előttük áll egy komoly gyakorlás. Akár másfél év is.

Ezért döntött úgy Tamás, hogy az egynapos szemináriumát kiadja CD-n, hogy bármikor újra lehessen hallgatni a szeminárium árának töredékéért autóvezetés közben újra, és újra hallgathatod azt a részt, amit az előző vevőnél elrontottál, és a következő vevővel való találkozás előtt már ki is javítottál magadban.

Kasza Tamás leZárási Stratégiája mára már bebizonyította, hogy működik.

Több, mint 60.000 előadás hallgatóval, több, mint 65.000 eladott könyvvel, és 7500 CD sorozattal Kasza Tamás megváltoztatta nem csak a magyar értékesítési kultúrát, hanem Szibériától Los Angelesig elvitte a remény üzenetét.

A sikerek siker után ömlenek be emailen.

Egy úrtól, aki a cégénél a legjobb tízbe került, és a legjobb csapatot építette fel, egy hölgyig, aki most jött vissza a Maldiv Szigetekről, egy bútorasztalosig, aki ennek a technikának köszönheti, hogy még talpon van, egy csempeüzletig, ahol 30%-os árrést értek el, egy értékesítőig, akit ki akartak már rúgni, de a képzés hatására több, mint kétszázmillió forint bevételt hozott cégének, egy autószalonig, amely az ország legnagyobbjai közé került.

Minden értékesítőnek, és hálózatépítőnek ott kell, hogy szerepeljen rövidtávú tervei között, hogy ellátogat egy Négy Évszak Tréningre, vagy megvásárolja ezt a CD sorozatot a könyvvel együtt. (Mindent a lezárásról!)

Ezenkívül a cégvezetők hat napos komplett tréninget szoktak biztosítani a kollégájuknak.

Kasza Tamás tréningjein nem alszanak el az emberek, még este is éberek, és képesek figyelni, nem érzik azt, hogy most már vége lehetne.

A kapott tudásról pedig rendre úgy nyilatkoznak, hogy ez az első olyan módszertan, amiről elképzelhető, hogy teljes egészében működik.

Nincs értelme várni, és várni, hogy a vevők majd lezárják magukat és nálad költik el a pénzt.

Itt az ideje, hogy a bevételeid sorsát saját kezedbe vedd!

Vedd meg ezt a CD sorozatot a könyvvel együtt!

Részlet:Ismerd meg az érem másik oldalát! Rendelj most:
100%-os garancia


100%-os pénz-visszafizetési garancia, amennyiben kézhezvételtől számítva nyolc napon belül visszaküldöd a hanganyagot újra eladható állapotban. Minden további kérdés nélkül visszafizetjük a csomag teljes árát.

A könyvek melletti összes CD anyag mp3-as formátumban van elküldve CD-n a postacímre.

Cégadatok:
Képviselő: Kasza Tamás
Cégnév: Négy Évszak Training Kft.
Cím: 2120 Dunakeszi, Korsós József u. 1.
Email: info(at)kaszatamas.hu
Nyilvántartva: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 13-09-123129
Adószám: 14471328-2-13
Telefon: 0036209118752
Fax: 0619190282
Mobiltelefon: 06209118752

Bankszámla adatok:
Négy Évszak Training Kft.,Dunakeszi
CIB: 10700653-48079701-51100005
Közlemény: az email címed.Díjtalan bemutató előadás

Amennyiben nem mersz rendelni, javaslom, hogy gyere el a díjtalan bemutató előadásra. >>>>>>>


További megjelent könyvek

További megjelent könyvek >>>>>>>>
Mindent a lezárásról - új könyv | SZUPERSZONIKUS KÖNYV | Utánkövetés Mesterfokon, DVD és Könyv Letöltés | KASZA TAMÁS | Lezárási Tréning referenciák | Lezárási Útmutató CD-k | Kalapok és Szervezési Tábla | Excalibur Díj | Impresszum | Adatvédelem | KASZA KÜLFÖLDÖN | VIP EXTRA ÉVES PROGRAM | Lezárási VIP 2019. szeptember 20-21-22 | Stat Menedzsment 2019. május 23-24 | Mini vezetői tréning 2019. május 11-12. | 5 perces lezárás két napos képzés 2019. feb. 6-7. | Évtervezés 2018. nov. 16-17-18 | Vezetői Kommunikáció - 2018. November 9-10-11. | CÉGVEZETŐI KÉPZÉS 2018. okt. 12-13-14 | 42. Kasza Nap - december 5. | Sikeres párkapcsolat tréning 2018. október 24. | Díjmentes lezárási tréning |