Egy éves program azoknak, akik profi lezárási specialistává akarnak válni.

Voltak, vagy jönnek a Vezetői kommunikációs képzésre és szeretnék a legfelsőbb kategóriás tudásszintet megszerezni a LEZÁRÁS területén, ami a Föld Bolygón létezik.

Tartozz az elit elitjébe, aki

1.Használható gyakorlati tudást szerez.
2. Megtanul munkatársakat kezelni.
3. Megtanul tárgyalni profi szinten.
4. Barátokat szerez, akik támogató közegben találkoznak rendszeresen.
5. Megtanulja, hogyan kell kérdezni.
6. Megtanulja a motiváció lényegés részét, amit máshol nem tanítanak.

Főleg akkor ajánlom, ha képes vagy két hét alatt keresni egymillió forintot, vagy legalább szeretnél ennyit keresni.
És nem kell nagyon nagy áldozatot tenned, hogy kétszer ennyi pénzt nélkülözz. (Persze ez a képzés is visszafog jönni, mint a többi.)

A tréning létszámkorlátja 30 fő. A 30 kiválasztott!

Helyszín:
Kasza kedvezményt kérd, ha ott alszol!

Hotel Orchidea, Tengelic

Ára: 2.500.000 Ft + áfa (3.175.000 Ft) per fő.

A 10 nap összetétele:
5x2 nap, minden nap 10:00 - 18:00

1-2 Nap: Értékesítési Stratégia - Terjesztési Drill

október

Cél: Az eladás/lezárással kapcsolatos teljes lelazulás.

Tematika:
L. Ron Hubbard négy oldalas kiadványának áttanulmányozása és soronkénti értelmezése, és teljes begyakorlása. Ez összegzi és elmélyíti a ROM SKÁLÁT az 5 pontommal, és kiegészíti további 4 technikával.

Eredmény: Érteni fogod a végére a terjesztés lényegét, ezzel soha többet nem lesz sikertelen eladási kísérleted.

3-4 Nap: A HALÁLOS NÉGYES:
SEGÍTSÉG-KONTROLL-KOMMUNIKÁCIÓ-ÉRDEKLŐDÉS

november

Cél: A nem érdeklődő ügyfél átfordítása.

Tematika: L. Ron Hubbard A Halálos Négyes négy oldalas kiadványának soronkénti értelmezése. Annak megértése, hogy miért nem érdeklődnek emberek, és hogyan kell őket az érdeklődés szintjére felhozni.

Eredmény: Érteni fogod a végére, hogy az emberek nagy része miért nem érdeklődik, és tudni fogod hogyan fordítsd át őket.

5-6 Nap: DEI SKÁLA
január
Cél: Az eladás/lezárás teljes elmebeli folyamatának megértése.

Tematika: L. Ron Hubbard DEI Skála 3 oldalas kiadványának soronkénti értelmezése. Annak megértése, hogyan ne add fel soha, és mit kell csinálni pontosan, és mikor.

Eredmény: Érteni fogod a végére a reaktív eladás/lezárás lényegét, amivel bármilyen helyzetben tudod mi a következő lépés.

7-8 Nap: A szakértő státus eladásának öt lépése, és megteremtésének négy módja
március
Cél: A tevékenységed nagyobb léptékűvé tétele.

Tematika: L. Ron Hubbard ELADÁS 3 oldalas kiadványának soronkénti értelmezése. Az első 6 nap anyagának összegyúrása a szakértői státus eladásának teljes céges stratégiájának összegyúrásával. A tekintély kiépítésének négy módja.

Eredmény: Érteni fogod, hogyan alakítsd ki tudatosan azt a véleményt az ügyfeleidben, hogy szakértő vagy! Ennek hatására a tevékenyésgedet egy új nagyságrendre emelheted.

9-10 Nap: Eladás és Élettervezés
április

Cél: Képes legyél kiépíteni a jövőbeli piacodat.

Tematika: Sokszor nincs elég kereslet a termékedre, ha pedig van, akkor nem biztos, hogy van rá pénzük. Ennek a modulnak a tematikája az, hogyan érd el azt, hogy egy ember átszervezze az életét, többet keressen, hogy meg tudja engedni magának a Te drágább termékeidet.

Eredmény: Érteni fogod, hogyan nevelj ki vevőket, akik utána esküdni fognak rád, és a céged Nagyköveteivé válnak, hogy a PR-odat erősítsék.

A Tréningre úgy tudsz jelentkezni, ha elutalod a díját. Ha nem tudod a cégem számlaszámát, mert nincs bent az internetbankodban elmentve, akkor nem biztos, hogy Neked való ez a tréning. Ide erősen Kasza Fan-okat keresek.

A tréning díja azért kerül ennyibe, mert ez a tréning nem csak a tréninget finanszírozza, hanem a küldetésemet, ami szerintem már a Te küldtetésed is:

1. Megteremteni a Földön egy értékesítési kultúrát! Ahol nem lenyomjuk, hanem felemeljük egymást a tárgyalás során.
2. Olyan reklámok, és akár filmek finanszírozása, amivel elérjük, hogy, sikerüljön a 3. pont:
3. Elterjeszteni az épeszű értékesítést az országban, hogy a értékesítőkkel, eladókkal élmény legyen a találkozás!

Tudod jól, engem nem hoznak lázba a drága órák vagy autók. Nekem az önképzés, és a külföldi terjeszkedésem a fontos, hogy minél többet adhassak Neked, Magyarországnak és a Világnak! Ha jössz a programra, akkor ebben sokat segítesz!


© 2008-2021. Négy Évszak Training Kft. Minden jog fenntartva.
A weboldal részleteit vagy egészét sokszorosítani, lemásolni vagy nyilvánosan felhasználni csak a jogtulajdonos előzetes írásos engedélyével lehet!
Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.
HUBBARD egy védjegy, amelyet licencszerződés alapján használunk.


Jelentkezz itt:

További info és jelentkezés

KARIBRA IS ELSŐSORBAN A VIP EXTRÁSOKAT VÁRJUK MINDEN ÉV FEBRUÁR KÖZEPÉN:

Nyerd vissza önmagad! - könyv | Szuperszonikus lezárás - új könyv | SZUPERSZONIKUS KÖNYV | KASZA TAMÁS | Lezárási Tréning referenciák | Lezárási Útmutató CD-k | Kalapok és Szervezési Tábla | Excalibur Díj | Impresszum | Adatvédelem | KASZA KÜLFÖLDÖN | Kérdezéstechnika | VIP EXTRA ÉVES PROGRAM | Stat Menedzsment 2022. május 19-20 | Évtervezés | Vezetői Kommunikációs Tréning | CÉGVEZETŐI ÉVES PROGRAM | Lezárási VIP 2021-től | 55. Kasza Nap - 2022. március 9. | Díjmentes lezárási tréning |