AZ ÚJ SZUPERSZONIKUS KASZA KÖNYV

MOST TE IS MEGSZEREZHETED, azt a könyvet, ami egyesíti 20 éves tapasztalati, és gyakorlati tudásomat!

A könyvben kb. 40 oldal konkrét mondatokat, kérdéseket, és kifogáskezeléseket kapsz, amikkel milliókat kerestek mások!

Ilyen könyv még nem volt a piacon!


Gyakorló CD korlátozott számban a könyvhöz

1 órás Szuperszonikus CD Akartam egy CD-t, amivel a könyvem lényegét az eszedbe tudod vésni a segítségemmel! Ez most kedvezményesen meg tudod venni a könyv mellé.

A CD a 16 órás VIP 6 Napos Lezárási CD-ből lett összevágva. 1 óra audio - minden hol lejátszható.

A 16 órás CD 317.500 Ft-ba kerül, egy óra majdnem 20.000 Ft lenne. De nem akarom nagyon darabonként adni.

Készítettünk belőle 200 db-ot, amiből még van
17 db.

Ez tudod plusz 5.000 Ft-ért megvenni a könyvhöz csak előre utalással! Tehát 6.000 Ft a könyv, és 5.000 Ft a CD, együtt 11.000 Ft.

MINDEN KEDDEN ADJUK LE A RENDELÉSEKET A FUTÁRNAK, kb. csütörtökön kapod meg!

Ha hív a futár vedd fel a telefont kérlek!


ÚJ könyv

Szuperszonikus leZárás az értékesítésben

6.000 Ft előre utalással és futárral!

7.000 Ft utánvéttel és futárral.

Külföldre 10.000 Ft előre utalással! CD-vel 15.000 Ft.

A rendelés elküldése után jön fel a bankszámla szám!

Ha nem tudod felirni nem gond, mert megy majd az e-számla.

Utánvétnél is kapod a számlát előre, mert elektronikus, de a futárnak kell majd fizetni.

RENDELÉS UTÁN egyből megy egy díjbekérő, amit kártáyval vagy utalással tudsz fizetni, a pénz beérkezése után kapod a számlát.

A KÖNYV TARTAMA

Mi a lezárás?
Mi a lezárás, mi az eladás, mi az értékesítés? Mi a jó megközelítés? Mi az a két hamis adat, ami miatt nem adsz el eleget? Hogyan kéne felépítened a lezárást? Hogyan szerkeszd meg a saját változatodat, hogyan legyen a tied?

Bemutatkozás:
Illik bemutatkozni, de az értékesítésnél ez egy fegyver! Ha nem jó a bemutatkozásod, akkor nem tudsz vele eladni és lezárni! Hogyan csinálj olyan bemutatkozást, amivel akár azonnal a lezárási gyorsítósávra tudod vinni az ügyfelet?

Ügyfél térkép és GPS:
Hogyan vezesd a tárgyalást? Mik a főbb mérföldkövek, amiken át kell menni? Mi a fő oka annak, hogy a végén kifogást kapsz? Miért nem keresel annyi pénzt, amennyit kereshetnél? Miért van az, hogy aki 2004 előtt sikeres volt, az most nem az?

Kifogáskezelés Profi Módon:
A kifogáskezelés új módszere 2013-tól. Három lépéses technika, és a 15 kulcsszó!

Tárgyalás technika: a Gyémánt Kard elkészítése
Hogyan építsem fel a tárgyalást úgy, hogy a végén elfogadó legyen az ügyfél? Egy amatőr, nem profi, aki nem keres eleget, hány előre gyártott mondattal rendelkezik? Hány előre gyártott mondattal kéne rendelkeznie? Hogyan kell olyan mondatokat gyártani, amik tényleg működnek is?

A lezárás szuperszonikus megközelítése:
1x15x24x2x5-6x6 képlet mögötti filozófia és jelentés. A lezárás teljes stratégiai és taktikai csínja-bínja! Hogyan tudsz bárkit 40 másodperc alatt lezárni 5 perc előkészítés után! Mik az eladás és lezárás pontos módszerei, és rendszere?

A könyv Kasza Tamás HAT NAPOS VIP leZárási képzésének 4 napjának az anyagából készült. Tehát értéke 200.000 Ft + áfa lenne, ha élőben végig járnád! De most könyvként megvásárolhatod!


Részlet a könyvből

A könyvből 30 oldal! Tartalom jegyzék, stb. Nézz bele! >>>>>>>>>>


RENDELÉS

Kapható könyvek


További kiadványok

TOVÁBBI KIADVÁNYOK >>>>>>>>>>>


Vélemények

Mit mondtak eddig azok, akik megvették?

Tamás!
A könyv fantasztikus. Nagyon sokat fog segíteni nekem. Igazából már segített, újra lelkes vagyok és most van igazán megértésem a módszerről.
Még nem dolgoztam ki a mondataimat csak gyorsan elolvastam a könyvet, azonban a hétvégén ki fogom dolgozni az egészet, összeállt sok minden a fejemben arra vár, hogy papírra vessem. Talán soha nem voltam még ilyen lelkes aki végre igazán dolgozni akar hiszen megvan az eszközöm hozzá, ami eddig hiányzott ami miatt a félelmeim voltak.
Az egyik legjobb rész az, amikor azt írod le, hogy miért ilyenek az emberek... Nagyon durva.
Köszönöm,
Timcsi

Kedves Tamás!
Elolvastam a könyvét és nagyon érdekes és fontos dolgokat találtam benne.
Rövid, tömör, lényegre törő, gyakorlati példákkal teli olvasmány, amely nem csak az értékesítéssel foglalkozók számára lehet hasznos.
Kívánom, hogy minél többen olvassák el, akár többször is. Én is így fogok tenni.
Üdvözlettel
Salamon Anikó

Kedves Tamás !

A könyved FANTASZTIKUS !!!!

Tegnap egy kollégám úgy tartotta meg termék bemutatót , hogy szinte semmit nem mondott a termékről , csak fel keltette az érdeklődést .
A második részre , az üzleti bemutatóra , mindenki ott maradt !
Ez azért érdekes , mert fele , sőt gyakran harmada a hallgatóknak hallgatja meg az üzleti ajánlatot !.

Gratulálok a könyvedhez , és sok sikert kívánok a további munkádhoz !

A NEVED MÁRKA NÉV LETT !!!

Szép napot ! Virágné Marika

Kedves Tamás!
A lezárási technikád alkalmazásával ma 12,5 perc alatt beírattam egy újabb tanulót angol nyelvtanfolyamra.
Köszönöm neked azt,hogy jobbá/gyorsabbá akarod tenni az értékesítés világát.
Szép napot!
Annamari

Az elején írott mondataidból megértettem, hogy hol akadtam el. Túlbonyolítottam a dolgokat, pedig olyan egyszerű, mint egy pofon. A következő héten 4mill feletti értékben kötöttem szerződést. (ez nem publikus, csak Neked írom,)
Köszönöm!!!
E.F.

Tamás, kb. a könyv felénél tartok, és ez még csak az első olvasás, de most már teljesen el tudom képzelni azt, hogy lesz egy új ÉRTÉKESÍTÉSI KULTÚRA! Sosem hittem volna, hogy ezt egyszer majd teljesen elérhetőnek fogom tartani, pedig az életem nagyobbik felében eladó/értékesítő voltam... Kezd ez a játék NAGYON tetszeni.
Tövisháti András, vállalkozó

Olvasom a Szuperszónikust, de a 31. oldalnál elakadtam, mert értékesíteni támadt kedvem. Tényleg remekül működik!!! Köszönöm Tamás!
Nagy Gábor
http://www.g-art.hu

A könyvet kiolvastam, és utána megírtam egy ingyenes E-bookot.
Csalódi Péter

Másnap volt egy találkozóm. A könyvből még csak az első fejezeteket olvastam, de igyekeztem betenni a tárgyalásba a tanultakat. Úgy tűnik működik a dolog. :)
Farkas László

Felnyitotta a szemem, hogy nálunk, illetve nekem is vannak nagyon bevált mondataim, de nem tudtam a helyén kezelni. Előadásaid és könyved által csütörtökön sikerült lezárni embereket, akik jó hal módjára mindig kicsúsztak.. J viszont kispénteken a hálóban landoltak.
Homoki Péter

A könyv nagyon jó. Új lendületet ad.
E.I.

A könyv mellett ragadtam néhány órácskát. Csak bele akartam pillantani, aztán azt vettem észre, hogy alszik a család én meg tollal, füzettel dolgozom ki a feladatokat. Nagyon emészthető, könnyen olvasható és eszméletlen hasznos tartalmú. Örülök, hogy elsők közt szereztem meg. Gratulálok hozzá!
Temesvári Richárd
Weboldal-kivitelezési tanácsadó

Tommy szia!
Szuperszónikus sebességgel száguldottam át a könyvön, mert nem tudtam letenni!
Hozta a megszokott minőséget!
Minden értékesítő házikönyvtárába kötelező darab!
További szép napot kívánok,
Mihályik Attila
Ügyvezető/Tulajdonos
Global Business Center Kft.
+36703930003

Nagyon szuper! Tudom, elcsépelt szavak, de így van! Azok után is tudott a könyv újat mondani, hogy korábban részt vettem a 6-naposon. Volt, amit most értettem meg, most esett le. (Konkrétan két dolog.) El tudom képzelni mennyi újat jelenthet azoknak, akik nem voltak 6-naposon. Nekem egy tömörített összegzést jelent, az összefüggéseket, lényeget kiemelve. Az egész logikája a gyakorlatban most jobban összeállt számomra. Persze mindig van tovább, hova fejlődni. Újra írni, gyakorolni.
Egri Anna

Ha még mindig nem tudsz dönteni, akkor nézd meg ezt az előadásomat a könyvről:RENDELÉS:
Kapható könyvek
Nyerd vissza önmagad! - könyv | Szuperszonikus lezárás - új könyv | SZUPERSZONIKUS KÖNYV | KASZA TAMÁS | Lezárási Tréning referenciák | Lezárási Útmutató CD-k | Kalapok és Szervezési Tábla | Excalibur Díj | Impresszum | Adatvédelem | KASZA KÜLFÖLDÖN | VIP EXTRA ÉVES PROGRAM | Stat Menedzsment 2021. május 13-14 | Évtervezés 2020. november 13-14-15. | Vezetői Kommunikáció - 2020. november 6-7-8 | CÉGVEZETŐI KÉPZÉS 2020. Október 16-17-18. | Lezárási VIP 2021-től | 50. Kasza Nap - 2020. december 2. | Díjmentes lezárási tréning |