Törd át a gátjaid!

Törd át a gátjaid!





Cél:
Értékesítési kommunikáció fejlesztése. Mások irányításának teljes elméleti és gyakorlati megértése, és kivitelezése.

Kinek szól:
Értékesítőknek, belső trénereknek, értékesítési vezetőknek, felső vezetőknek, cégvezetőknek. Bárkinek ügyfélkapcsolati vagy vezetői beosztásban.

Elvárható eredmény:
A kommunikáció egy új szintre való emelése. Saját belső gátak átlépése. Saját magunk legyőzésének megtapasztalása.

Tematika:
1. A kommunikáció részei (39 gyakorlat)
2. A szándék és mások irányításának elemei
3. Egy csapat irányításának elemei.

Három teljes nap egymás után 9:00 -22:00.

Évente csak NÉGYSZER!
Vagy kevesebbszer

Törd át a gátjaid!

Vezetői szándék kommunikációs tréning arról szól, hogy SOSE ÁLLÍTSANAK MEG MINKET, HA JÓT AKARUNK!

Sok cégvezető eljut oda, hogy már nem is beszél a munkatársaival.

Ez hiba!

Sokan félnek az emberektől, kiábrándultak, vagy nem elég magabiztosak.

A jelen fontossága: ezt ígérem a 3. nap végére:


ÁTÜTŐ NYERESÉGEK, A VEZETŐI KOMMUNIKÁCIÓS KÉPZŐRŐL:




3 napos Vezetői Kommunikációs Program – Évente csak négyszer



Egy üzletkötő sikere 5 nap múlva:

A képzés után 5 nappal úgy gondolom, vissza kell jeleznem Neked, mert sok minden történt és megváltozott bennem és körülöttem.

Csak lelkendezni tudok a 3 napról, ilyen nagyszerű, hatékony, gyakorlati tréningen még soha nem voltam. Alig várom, hogy mehessek ismételni!

Máshogy látom a világot, az embereket, az ügyfeleket, saját magamat. Átértékeltem a kapcsolataimat, a helyzetemet. Nagyon jó érzés tudni, hogy képes vagyok megváltoztatni a dolgaimat, nem csak sodródni az árral. A családban is átmegy a szándék és ez nagyon jó!!! Persze még sokat kell gyakorolni, tökéletesedni, fejlődni.

KÖSZÖNÖM!!!!

Z. K.

Mi a különbség más tréningek, és a mi képzésünk között:

Az elmúlt néhány évben rengeteg tréningen vettem részt és szinte mindegyikről hulla fáradtan, kifacsarva és persze - magamban keresgélve a hibákat - érkeztem haza.

Ez a Vezetői szándék kommunikációs tréning annyira feltöltött és új lendületet adott az életemnek, hogy telve vagyok tervekkel és célokkal.

Szeretném a munkatársamat és a páromat is elhozni, és természetesen a nyáron egy ismétlésre újra benevezek.

Üdvözlettel,
K.K.

Egy részt vevő siker két héttel a program után:

Kedves Tamás!

Tiszta szívemből köszönöm a 2 héttel ezelőtti képzést! Hogy mit hozott nekem és a cégemnek? Az elmúlt két év legkiemelkedőbb személyes és havi forgalmát!!!! Örök hála Mester :-) Az erő és a tudás már a miénk! Üdvözlettel: *Robi

Egy másik résztvevő sikere:

Kedves Tamás!

Nagyon köszönöm a kérdésedet.

Már volt 2 konfliktushelyzet amit könnyen hárítottam.

Utólag gondoltam csak bele, mennyire egyszerűen átléptem azon amin máskor napokig rágódtam.

Eldöntöttem, hogy nem engedem be az életembe az energiavámpírokat. Eddig csüngtek Rajtam.

Információ átadása is leegyszerűsödött számomra a tanultakból.

Nem is értem miért bonyolítottam meg régen a dolgokat. Egy füzetet tele bírnék írni a tanultakból, de erre senkinek sincs ideje. Majd egy közös csapatépítő tréningen elmondom ha érdekel.

Köszönöm szépen a lehetőséget. Biztos vagyok benne, hogy vannak ismerőseim akiknek még nagyobb szüksége van a tanfolyamra. Meg fognak keresni ezek az emberek Téged.

Köszönettel: P.I.

VIDEÓ BESZÁMOLÓK:


A Vezetői Szándék


Ismerje meg az IGAZI erőt!

A siker attól a képességtől függ, hogy mennyire tud valaki hatékonyan kommunikálni. Különösen az üzleti életben igaz ez. A kommunikáció nem túl könnyű, amikor emberi érzelmekkel, és reakciókkal találjuk szembe magunkat, vagy amikor az emberek nem adnak egyenes választ a kérdésünkre, kitérnek, vagy nem figyelnek ránk.

Itt megtanulhatja, hogyan tudja keresztülvinni akaratát, kezelni a zavarodottságot, és jó kommunikációba kerülni az emberekkel.

Egy ügyvezető egy olyan személyt jelent, aki elvégezteti a munkát másokkal.


Zseli Csaba és munkatársai


Zseli Csaba és 39 munkatársa tanulta meg a kommunikáció 39 szabályát, amit nagyon keményen be is gyakoroltak.

A tréning egyöntetü siker lett. Magabiztosabbak lettek a résztvevők, és határozottabbak. Megtanulták, hogyan kell irányítani a kommunikációt, mind az üzleti, mind a magán életben.

Sokan mondták, hogy rengeteg tréningen voltak már, amit kommunikációs tréningnek hívtak, de ez volt az első olyan kommunikációs tréning, amit annak is éreztek.

Az elmélet aránya 10 % volt, a gyakorlás 90%.


Miért vezetői szándék kommunikációs tréning?

Szabadítsd fel az ERŐDET!

Nézz meg egy 1,5 órás videót a Vezetői Kommunikációs Program elméleti hátteréről:



Vélemények a Hovány Kft. tulajdonosaitól

Hovány Márton

Jó volt!! Üdvözlöm Garciát!
Hovány Márton

A szándékomat minden körülmények között át tudom vinni embereken, embercsoportokon. Tudatosan el tudok indítani egy akcióciklust, és meg tudok állítani. Letisztult bennem a kontroll és a hatékonyság közötti kapcsolat.
Tóth Sándor


Első nap ülünk

Vezetői szándék kommunikációs tréning



Második nap mászkálunk

Vezetői szándék kommunikációs tréning




Vezetői szándék kommunikációs tréning





És szándék gyakorlatot csinálunk hamutartóval.


Harmadik Nap


Harmadik nap csoport utasítások vannak.


Mit várunk el egy munkatárstól?

ELBERT HUBBARD: ÜZENET GARCIÁNAK

Ebben az egész kubai históriában emlékeim horizontján úgy tűnik ki egy ember, mint a Mars napközelben.

Amikor Spanyolország és az Egyesült Államok között kitört a háború, mindenképpen kapcsolatot kellett teremteni a lázadók vezérével. Garcia valahol a kubai hegyekben rejtőzött - senki sem tudta, hol. Posta vagy távíró nem érhette el.
Az elnöknek meg kellett szereznie az együttműködését, de rögvest.

Mitévő legyen?

Ekkor valaki azt tanácsolta neki: “Van egy Rowan nevezetű illető. Ha valaki,
hát ő meg fogja találni önnek Garciát.”

Rowanért küldettek hát, s a kezébe adtak egy levelet – jutassa el Garciának. Hogy ez a “Rowan nevezetű illető” miként vette át a levelet, hogyan helyzete a szíve fölé erősített vízhatlan tasakba, négy napon belül miképp jutott el nyitott csónakján Kubáig, s szállt parta az éj leple alatt; mint vetette be magát a vadonba és hogyan bukkant elő onnan három hét múlva a sziget másik végén, gyalogszerrel átvágva egy ellenséges országon, eljuttatva végül a levelet Garciának – itt nem ennek elbeszélésére törekszem. Amit kiemelni kívánok ez: McKinley átadott egy levelet Rowannak, hogy juttassa el Garciának. Rowan fogta a levelet, és nem
kérdezte: “Hol találom Garciát?"

A magasságosra! Előttünk egy ember, kinek alakját halhatatlan
bronzba kellene önteni, s szobrát az ország minden főiskoláján elhelyezni.
Az ifjúságnak nem még több könyvszagú tanulásra, sem pedig még több erről vagy arról való okításra van szüksége. A gerincüket kell megacélozni, s az majd arra bírja őket, hogy a rájuk bízott feladattól tántoríthatatlanok legyenek, késedelem nélkül cselekedjenek, összpontosítsák energiáikat; vagyis elvégezzék a dolgot – “elvigyék az üzenetet Garciának”.

Garcia tábornok már halott, de vannak más Garciák. Nincs ember a Föld kerekén, aki sok embert igénylő vállalkozásba vágván időnként a végsőkig el ne keseredett volna, látva az átlagember tehetetlen bárgyúságát – hogy valaki képtelen vagy nem hajlandó egyetlen dologra összpontosítani, és az elvégezni.

Úgy tűnik, a nemtörődöm segítség, az ostoba figyelmetlenség, a hanyag érdektelenség, s a félszívvel végzett munka az úr. S lám, nem is érvényesül senki, hacsak válogatás nélküli eszközök, fenyegetés, kényszer, avagy megvesztegetés útján ki nem csikarja másoktól a segítséget. Ámbátor az is meglehet, hogy Isten az ő végtelen jóságában csodát tesz, és segítőül melléadja a Világosság Angyalát.

Ön, nyájas olvasó, végezzen egy próbát: irodájában ül. Elérhető közelségben van hat alkalmazott. Hívja oda bármelyiküket, és intézze hozzá a következő
kérést: “Kérem, nézzen utána a lexikonban, és készítsen nekem egy
rövid anyagot Correggio életéről.“

Vajon az alkalmazott halkan azt feleli: “Igen, uram“, aztán megy és elvégzi a feladatot?

A nyakát teheti rá, hogy nem. Sanda tekintetet vet önre, és feltesz egy vagy több efféle kérdést:

“Ki az a Corregio?”

“Melyik lexikonban nézzem?”

“Hol a lexikon?”

“Erre a munkára vettek fel?”

“Véletlenül nem Bismarckra gondol?”

“Miért nem Charlie-nak szól?”

“Meghalt már?”

“Sürgős az ügy?”

“Ne hozzam inkább ide a kötete, hogy meg tudja nézni magának?”

“Miért akarja, ezt tudni?”

És tízet teszek egy ellen, hogy miután válaszolt a kérdéseire, elmagyarázta, hogyan találja meg az információt, és miért van rá szüksége, az alkalmazott kimegy, és megkér egy másikat, hogy segítsen neki “felkutatni Garciát”, majd visszajön, és elmondja, hogy nincs ilyen ember. Természetesen lehet, hogy elveszítem a fogadást, de a nagy számok törvénye alapján inkább mégsem.

Ha ön bölcs, nem fogja törni magát azzal, hogy elmagyarázza “segítőjének”, Correggiót a C betűnél találja, nem a K-nál, hanem ehelyett rendkívül kedvesen mosolyogni fog, és azt mondja: “Hagyja csak!”, azzal elmegy és kikeresi magának. Az önálló cselekvésre való ilyetén képtelenség, ez az erkölcsi idiotizmus, az akaraterő ily renyheség, ez a vonakodás attól, hogy készségesen “megragadjuk, és vigyük”, ezek azok a dolgok, amelyek a hamisítatlan szocializmust a távoli jövőbe helyezik. Ha az emberek a saját érdekükben sem hajlandóak mozdulni, ugyan mit tennének akkor, ha cselekedeteik egyszerre mindenki javát szolgálnák?

A furkósbottal felszerelt őrmesterre láthatólag szükség van; és sok dolgozót csak az attól való rettegés tart a helyén, hogy egy nap kiadhatják az útját. Álláshirdetést adunk fel gépírói munkakörre, és tíz jelentkezőből kilenc nem tud helyesen írni, vagy az írásjeleket használni – és úgy véli, nincs is rá szüksége.

Meg tudna vajon az ilyen írni egy levelet Garciához?

- Látod azt a könyvelőt? - kérdezte tőlem egy nagy gyár üzemvezetője.

- Igen. Mi van vele?

- Nos, az illető jó könyvelő. Ha viszont beküldeném a városba egy megbízással, az is lehet, hogy a megbízást teljesítené, viszont az is megeshet, hogy útbaejtene négy kocsmát, és amikor eljutna a szóban forgó utcához, elfelejtené, miért is küldtem oda.

Rá lehet az ilyen emberre bízni, hogy elvigyen egy üzenetet Garciának?

Az utóbbi időben sokan érzelgős együttérzésüket fejezték ki a “munkásnyúzó üzemekben gürcölő elnyomottak” és a “tisztességes munkát kereső hontalan vándorok” iránt, miközben gyakran kemény szavakkal illették a vezető pozíciókban lévőket.

Egyetlen szó nincs a munkaadóról, aki idő előtt beleöregszik abbeli meddő kísérleteibe, hogy értelmes munkára bírja a szutykos naplopókat; szó sem esik arról, hogyan próbál türelmesen “segítségre” lelni – akik mihelyt hátat fordított nekik, csak henyélnek. Minden üzletben és gyárban állandó gyomlálás zajlik. A munkaadók szakadatlanul küldik el olyan “segítőiket” akik megmutatták, mennyire képtelenek előmozdítani a vállalkozás céljait, és helyükbe újakat léptetnek. Nem számít, milyen jó idők is járnak, a rostálás sosem marad abba. Csupán az történik, hogy a nehéz, munkalehetőségben, ínséges időkben a szűrés tökéletesedik – azonban kifelé, szüntelenül kifelé vezet a tehetetlenek és állhatatlanok útja. Csak a legrátermettebbek élnek túl. A munkaadót saját érdekei arra sarkallják, hogy csak a legjobbakat tartsa meg – azokat, akik képesek elvinni az üzenetet Garciának.

Ismerek egy igazán ragyogó képességű embert, akiből az arra való tehetség, hogy saját vállalkozást irányítson, ugyan hiányzik, viszont bárki más számára is teljességgel értéktelen, mert folyamatosan munkál benne a tébolyodott gyanú, hogy munkaadója elnyomja őt, vagy szándékában áll elnyomni őt. Nem képes utasításokat kiadni, de elfogadni sem hajlandó őket. Ha a kezébe nyomnának egy üzenetet, mondván vigye el Garciának, alighanem azt válaszolná: “Vigye el maga!”

Ez az ember ma az utcát járja munka után kutatva, a szél átfúj elnyűtt kabátján. Aki ismeri őt, nem meri alkalmazni, hisz notórius elégedetlenség szító. Józanésznek, érvelésnek nincs rajta foganatja. Az egyetlen dolog, ami hatni tud rá, az egy vasaltorrú 48-as bakancs.

Természetesen tudatában vagyok, hogy az erkölcsileg ily mértékben nyomorodott ember nem kevésbé szánandó a testileg rokkantnál. Ám sajnálkozásunkban ejtsünk könnyet azokért is, akik működtetni igyekeznek egy nagy vállalkozást; akiknek a gyári sziréna hangjával a munkanap nem ér véget, s akik rohamost őszülnek abbéli küszködésükben, hogy kordában tartsák a hanyag nemtörődömséget, a gondatlan bárgyúságot, és a lelketlen háládatlanságot, amelyek mind éheznének, és fedél nélkül maradnának, ha a vállalkozása nem létezne.

Túlontúl erősen fogalmaztam? Feltehetően igen. De ma, az egész világ züllésnek indulásával, én kifejezésre kívánom juttatni együttérzésemet a sikeres emberrel – az emberrel, aki a lebírhatatlannak tűnő akadályok ellenére is egységbe szervezi mások erőfeszítéseit, és amikor végez, rájön, nem nyert vele semmit; semmit a puszta élelmén, lakhatásán és ruháján kívül. Magam is hordtam egykor újságpapírba csomagolt zsíros kenyeret ebédre, és dolgoztam napi bérért; és voltam munkaadó is. Tudom, mindkét oldal mellett sok minden felhozható. A szegénység önmagában nem dicsőség, a rongyok miatt nem jár elismerés; és ugyanúgy nem minden munkaadó kapzsi vagy lelketlen, ahogy nem minden szegény erénnyel teli. Az én szívem azért az emberért dobban, aki akkor is jó munkát végez, ha a “főnök” távol van, nem csak akkor, amikor ott áll a háta megett. S az embert, akinek kezébe nyomnak egy levelet Garcia számára, és ő mindenféle idióta kérdés nélkül csöndesen átveszi az írást, és nem akarja titokban az egészet az első árokba hajítani, vagy bármi mást csinálni vele, mint átadni, nos ezt az embert soha nem fogják “létszámleépítés miatt elbocsátani”, és soha nem kell sztrájkolnia magasabb bérezésért. Az egész civilizáció egyetlen hosszas, soha nem nyugvó kutatás pontosan az ilyen ember után. Bármit is kér, meg fogják adni neki. Minden városban, járásban és faluban kutatnak utána – az összes irodában, boltban, üzemben és gyárban. A világ fennhangon kiált az ilyenekért; szükség van rá, mérhetetlen szükség van rá – az emberre, aki képes ELVINNI EGY ÜZENETET GARCIÁNAK.



Olyan munkatársakra van szűkség, akik el tudják vinni a levelet Garciának.

Ezért van Vezetői szándék kommunikációs képzés.

JELENTKEZZ MOST!


Részvételi feltételek:

Részvételi feltételek:

– Az egyeztetett időpontban a szolgáltatás résztvevői késés nélkül, pontosan megjelennek, és készen állnak a szolgáltatásra.
– Az elejétől a végéig, folyamatosan részt veszel a szolgáltatáson.
– A résztvevők drogok, nyugtatók, altatók vagy alkohol hatása nélkül, kipihenten érkeznek a szolgáltatásra. A szolgáltatás három napja alatt sem fogyasztják az előbb említett szereket.
- a 2 éj szállást, három nap szállodai étel, ital fogyasztást a résztvevők állják maguknak.
- FIGYELEM: a tréning során közepes nagyságú fizikai erőkifejtés történik második nap, rengeteg mászkálással. Ezért sajnos mozgáskorlátozottak, mankóval, bottal közlekedők, stb, nem tudnak részt venni a képzésen. Nézd meg a képeket, és a videókat, hogy mire számíthatsz!
- HA KONTAKT LENCSÉS VAGY! Első nap NE GYERE abba, hanem szemüvegben, mert kb. 1,5 órára be lesz csukva a szemed!
- szívbetegek, éppen lázasok, pánik betegek, nyugtatón élők, drogosok, stb. nem jöhetnek, mert nem fog menni nekik.
- érdemes naponta 3 liter ásvány vizet hozni magaddal, hogy eleget tudjál inni, és ne kelljen a hotelben 2dl-enként megvenni.
- ki itt belép, hagyj fel minden reménnyel : )- garancia nincs, se pénzvisszafizetés. Az első nap első délelőttjével teljesítettnek vesszük a szerződést. Mivel a helyek korlátozottak, ezért nem tudunk visszatérítést adni, ha befizetted, akkor gyere el. Ha nem jössz akkor köszönjük a támogatást. Ha önhibádon kívül valami közbe jönne, akkor a képzést egy éven belül tudod csúsztatni.
- A résztvevő tudomásul veszi, hogy a tréning L. Ron Hubbard kommunikációra és szervezésre alapuló felfedezéseire alapul.

Ruha viselet:

- farmer, len, vászon nadrág, sportcipő, tenisz poló, sima poló elég. Suhogós szabadidő ruhát lehetőleg ne.
Mindenképpen kell második napre egy plusz ruha tár, mert meg fogunk izzadni. Drága ruhát nem javaslok, mert elszakadhat második, harmadik nap.

Vevő az ÁSZF-et elfogadta, különösen a 7-es pontot:

7. JOGLEMONDÁS
7.1 A Felhasználó vagy Vevő lemond azon jogáról, hogy a termékek vagy a szolgáltatás használatából eredő vélt vagy valós kárért beperelheti Szolgáltatót, vagy bármilyen más módon kártérítést kérne.
7.2 Vevő lemond azon jogáról, és nem fogja beperelni Szolgáltatót, ha a szolgáltatás során vagy a Termékek használata során Vevő megsérül, bármilyen testi baj, kár, stb. éri. Vevő tudomásul veszi, hogy ez az ő felelőssége.

Az ÁSZF-et az IMPRESSZUM menüpontban lehet elolvasni.


Részvételi adatok

KIZÁRÓLAG
ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL

Évente maximum négyszer!

Maximum 15 fő/tréner!

Maximum 70 fő:
50 fő új részt vevő, maximum 20 ismétlő.

Következő Időpont:
2019. Július 12-13-14.

3 nap egyben, minden nap: 9:00 - 22:00 szünetekkel.
Érkezés minden nap: 8:45-ig.

Helyszín:
LURDY

2019-es időpontok:
2019. November 8-9-10.

2019-ben az első három képzés helyszíne:
Lurdy Konferencia központ
Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097

Díjazás:
381.000 Ft bruttó / fő

Ellátás nincs benne.

Tréner: Kasza Tamás, illetve, akit ő választ maga mellé:
Oláh Tamás, Helembai Ildikó, Eric Helle, Veres Klára, Kalmár Ibolya.

A bérletekről röviden >>>>>>>


Jelentkezésilap kitöltésénél 48 órán belüli utalás

Jelentkezés tréningre



Kérdés Tamáshoz?

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot



Nyerd vissza önmagad! - könyv | Szuperszonikus lezárás - új könyv | SZUPERSZONIKUS KÖNYV | Utánkövetés Mesterfokon, DVD és Könyv Letöltés | KASZA TAMÁS | Lezárási Tréning referenciák | Lezárási Útmutató CD-k | Kalapok és Szervezési Tábla | Excalibur Díj | Impresszum | Adatvédelem | KASZA KÜLFÖLDÖN | VIP EXTRA ÉVES PROGRAM | Évtervezés 2019. November 15-16-17. | CÉGVEZETŐI KÉPZÉS 2019. Október 11-12-13. | Lezárási VIP 2019. szeptember 20-21-22 | Vezetői Kommunikáció - 2019. július 12-13-14 | Sikeres párkapcsolat tréning 2019. Május 28. | Stat Menedzsment 2019. május 23-24 | 44. Kasza Nap - június 5. | Díjmentes lezárási tréning |