IPARTESTÜLETEK BUDAPESTI SZÖVETSÉGE
Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

PÁLYÁZAT!

tovább24 óra hírei »

Belépés az
online CÉGINFORMÁCIÓS oldalra


KapcsolatrendszerAz IBSZ kapcsolatrendszere minden téren kiterjedt, amely segíti az iparos-vállalkozók életét, referenciával kiajánlja a vállalkozók munkakapacitását.
Feladatköre az Alapszabályban megismerhető..SzolgáltatásokMesterlevelek:
- A mestervizsgák, a mesterlevelek nyilvántarása 1958-1995 között a Budapesti Titkárságon, illetve az IBSZ-nél történt. Ezen időtartamra megrongálódott, elveszett okmányok helyett az IBSZ másodlatot ad ki.
- Vállalkozás működtetés fejlesztés területén szakértők bevonásával:
- Pályázatfigyelés, pályázatíráshoz segítségnyújtás,
- Jogi tanácsadás,
- Vállalkozási ismeretekhez tanácsadás,
- Adótanácsadás.Oktatás- Jelenleg a tanfolyamokhoz, vizsgáztatáshoz az IBSZ segítséget nyújt. Kérjen további ivformációt.
- Az IBSZ Autósiskola működtetésével, - kedvezményes áron, - juttatja jogosítványhoz tagjait és a tagok családtagjait.
E-mail cím: tzautosisk@ipartestuletekbpszov.hu
Honlap: www.tothzoltanautosiskola.huTeremhasználat-terembérlésAz IBSZ célszerinti feladata, hogy a kizárólagos tulajdonában álló ingatlan részében tagszervezeteinek, tagjainak érdekképviseleti, oktatási és egyéb tevékenységhez helyiséget, közösségi teret, valamint számtalan szolgáltatást biztosítson önköltségi díjtétel ellenében. (Alapszabály II.1.d.)A Mesterek és Módszertanok háza impozáns és igényes díszterme és belső tere kellemes helyszínei lehetnek ipartestületi, vállalkozói, és magánrendezvényeknek egyaránt, kedvező feltételekkel. A termek látványosak, ajánljuk megtekintésüket, várjuk érdeklődésüket. Tel.: 06-1-342-0381 06-30-633-1649

Iparosok szakmai érdekképviselete