Termék újdonság: Simple Red
2019.02.03.

A Weyergans High Care® Cosmetics bemutatja a SIMLY RED termékét, az otthon használatos anticellulit készítmények új generációját, amelyet helyi zsírbontásra fejlesztettek ki. A zsírfelhalmozódás (helyi elhízás), a has, lábak, fenék területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása.....
Termék újdonság: URBAN CARE termékcsalád
2019.02.03.

Valami igazán különleges született – Urban Care – a védelmező anti-pollution termékcsalád

A bőrvédelem talán soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Nagyon sokszor halljuk vendégeinktől, hogy irritáltságot tapasztalnak, jóval több az allergiás, mint pár évvel azelőtt. Az okok is jóval összetettebbek, mint gondolnánk.....
Kezelési Újdonság: Dermio Care Plusz
2018.05.02.

Már üzletünkben is elérhető a High Care legújabb fejlesztése a Fényterápiás Oxigénbúra, amely komplex kezelés a gyógyászatban is alkalmazott fényterápiát kombinálja a jól bevált oxigénion terápiával .......
Kezelési Újdonság: Szempilla Lifting
2017.12.04.

A külföldön már nagy sikert aratott LASH LIFT technika egy olyan egyedülálló eljárás, amellyel pilláinkat dúsabbá, íveltebbé, látványosabbá varázsolhatjuk műszempilla hatás nélkül.....
Kezelési Újdonság: POPO Tuning
2017.05.01.

A 2017-es év kozmetikai csemegéje: POPO tuning vákuummasszázzsal, feszesítés szike és szilikon nélkül .....
Kezelési Újdonság: Ajakfeltöltés
2016.08.30.

A High Care® egyedülálló kezelésével csodálatosan ápolt, telt és hidratált ajkakat "varázsolunk". Ismerje meg legújabb kezelésünk részleteit .....

Az oxigén erejével az allergiák ellen


Az allergia kialakulásában, lefolyásában, a tünetek időszakos kiújulásában vagy megszűnésében több tényező játszik szerepet.

Ezen tényezők
- a környezeti ártalmak,
- a pszichoszociális tényezők,
- az allergén anyagok,
- a szervezet aktuális állapota,
- veleszületett hajlam.

Leggyakrabban előforduló allergiás betegségek:
- a szénanátha,
- a kötőhártya gyulladása,
- a csalánkiütés,
- a hörgi asztma,
- a kötőhártya gyulladás,
- az ekcéma,
- a hasmenés, hasfájás.

Ezen betegségek közismert panaszai a viszketés, duzzanat, vérbőség, esetleg fájdalom, az adott szerv kóros működése. A reakciókat kiváltó hajlam öröklődik. A panaszok valamilyen külső inger hatására kezdenek megnyilvánulni, s bármely életkorban megjelenhet az első tünet.

Minden allergiát kiváltó tényező már régen a beteg környezetében található, csak ezek hatása adott időszakban felerősödik. Alapvetően oka, hogy szervezetünk immunrendszerének működése eltérővé válik az optimálistól.
Az immunrendszer bonyolult védekezési mechanizmusában nagyon sok sejt, illetve molekula között van együttműködés, amelyek közül mindnek megvan a saját feladata a közöttük kialakult kommunikációs mechanizmus alapján.

A hatékony immunrendszer:
- csökkenti a fertőzések komolyságát,
- csökkenti a nátha, az influenza és általában a fertőző betegségek valószínűségét,
- a lehető legtöbb rákos sejtet elpusztítja, - csökkenti az autóimmun betegségek esélyét,
- megszabadít az életerőt elszívó, felgyülemlett mérgező anyagoktól, ezáltal növeli a szervezet energiaszintjét,
- védi a testet a sugárzástól és más környezeti szennyeződéstől, - lassítja az öregedési folyamatokat.

Miért gyengül le az immunrendszerünk?

Az egyik fő oka az oxigén. Az oxigén, mely az élethez alapvetően fontos.
Mindenkinek szüksége van oxigénre, hogy életben maradjon. Ugyanez az anyag azonban az egészségre veszélyes is lehet, ugyan is minden oxigént lélegző élőlény szabad gyököket termel. Ha semmi sem ellenőrzi ezeket a szabad gyököket, kárt tehetnek immunrendszerünkben, és elmondhatatlan bajokat okozhatnak szervezetünknek. A szabad gyökök az okai többek között a rozsdásodó vasnak, a megkeményedő guminak és a ráncos bőrnek. Amikor a sejtek oxigént használnak fel, instabil molekulákat hoznak létre, melyekből hiányzik egy elektron. A szabad gyökök ilyen instabil oxigénmolekulák.

Miben rejlik az Iono Home® sikerének titka?

Az Iono Home® rendszeres használatával pontosan az immunrendszerünk működését tökéletesítjük, az ionizált oxigén hatására válik ismét tökéletessé a védekező képességünk.
Az ionizált levegő – így a benne lévő oxigén is – olyan magas energiaszinttel rendelkezik, hogy nem alakulnak ki szabad gyökök az oxigén felhasználása során, s emellett valamennyi sejtfunkció „gördülékenyebben”, tökéletesebben megy végbe, hiszen ezen komplex folyamatok energetikai háttere maximálisan rendelkezésre áll.
Ezáltal az Iono Home® készülékkel a szervezetünkre, mint komplex élő rendszerre hatunk, így a jobban működő szervrendszerek egymás hatását erősítik. Már néhány használat után enyhülnek, vagy meg is szűnhetnek a kellemetlen tünetek.
Nem csupán egy-egy betegséget gyógyíthatunk az Iono Home®-al, hanem magát a beteg szervezetet tesszük jobban működővé.

Rendszeres használatával sok-sok betegség megelőzhető, a meggyógyult betegek egészségesen tarthatók
Komolyabb betegségek esetén az egyéni orvosi kezelések komplex támogatója, egyben mind a nyugati, mind a keleti orvoslás megalapozója, kiegészítője.


Az Iono Home® készülék alkalmazása


Az allergiát kiváltó időszak előtt heti 2-3 –szor 20 perc időtartam elegendő.
Az allergén időszakban naponta akár kétszer is használhatjuk. Ajánlott reggel és este, amikor legjobban beilleszthető a napirendünkbe, de ha munkakörünk lehetővé teszi, úgy az irodai munkahelyen is tudjuk használni.
Túladagolása nem lehetséges!
A légző csövön keresztül történő belégzés elengedhetetlen, ugyanis a mesterségesen előállított negatív ionok rendkívül pozitív hatást gyakorolnak szervezetünkre, viszont egy-két másodperc alatt felbomlanak, elvesztik ionizáltsági szintjüket. Ezen idő után már teljesen úgy viselkednek, mint a közönséges levegő, semmilyen gyógyító hatással nem bírnak. Ezért van az, hogy nem tudjuk „megtölteni” a szobánk légterét ionizált levegővel, s minden esetben szükséges a légző maszk alkalmazása.
A légző cső használatát az is indokolja, hogy a készülék a rajta áthaladó levegőből kiszűri a mikroorganizmusokat s a mechanikai szennyeződéseket, ezáltal egy 98% tisztaságú levegőt tudunk belélegezni.IONO-HOME® Oxigénterápia otthonra


A készülék alkalmazása

Az IONO-HOME® oxigénterápiás készülék segítségével orvosi tisztaságú levegőt (vírus-, pollen-, baktérium- és szennyeződésmentes) aktív, energetizált oxigént juttatunk szervezetünkbe!

Az Ionizátor specifikumai:


* Baktérium szűrő -0,5 mikron felett kiszűr minden anyagot
* Ionizáló hatás a maszk előtt
* Halk működés
* Nincs kopó alkatrész
* Cserélhető szűrő
* Aromaterápiás kombinálhatóság
* Gyemekeknek is ajánlott, hiszen ugyanabban a környezetben élnek, mint a felnőttek (de szervezetük sokkal jobban kompenzál)

Egyszerű használat az Iono-Home® készülék esetén

Mindennapi életritmusunkba könnyen beépíthető:

* Olvasás közben
* TV nézés közben
* Alvás előtt
* Hajnali alváskor

ONO-HOME® műszaki adatlap

Technikai paraméterek:


Feszültség - 230 V
Frekvencia - 50 – 60 Hz
Teljesítmény - 10 W
Ion-mennyiség - 1,0 Millio/cm3
Biztonság:
Elsődleges - 50 mA
Másodlagos - 400 mA

Származási hely: Németország

Az Iono-Home® készülék eleget tesz az EU biztonságtechnikai normáinak.

Az Iono-Home® készülékre a gyártó cég egy év garanciát vállal. A gyári csomagolásban 3 steril maszk és egy szűrő található. Elhasználódásuk esetén a tartozékok külön is megvásárolhatóak, pótolhatóak.

Fogyasztói ár: 320.000 FtKeresés a honlapon