Termék újdonság: Simple Red
2019.02.03.

A Weyergans High Care® Cosmetics bemutatja a SIMLY RED termékét, az otthon használatos anticellulit készítmények új generációját, amelyet helyi zsírbontásra fejlesztettek ki. A zsírfelhalmozódás (helyi elhízás), a has, lábak, fenék területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása.....
Termék újdonság: URBAN CARE termékcsalád
2019.02.03.

Valami igazán különleges született – Urban Care – a védelmező anti-pollution termékcsalád

A bőrvédelem talán soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Nagyon sokszor halljuk vendégeinktől, hogy irritáltságot tapasztalnak, jóval több az allergiás, mint pár évvel azelőtt. Az okok is jóval összetettebbek, mint gondolnánk.....
Kezelési Újdonság: Dermio Care Plusz
2018.05.02.

Már üzletünkben is elérhető a High Care legújabb fejlesztése a Fényterápiás Oxigénbúra, amely komplex kezelés a gyógyászatban is alkalmazott fényterápiát kombinálja a jól bevált oxigénion terápiával .......
Kezelési Újdonság: Szempilla Lifting
2017.12.04.

A külföldön már nagy sikert aratott LASH LIFT technika egy olyan egyedülálló eljárás, amellyel pilláinkat dúsabbá, íveltebbé, látványosabbá varázsolhatjuk műszempilla hatás nélkül.....
Kezelési Újdonság: POPO Tuning
2017.05.01.

A 2017-es év kozmetikai csemegéje: POPO tuning vákuummasszázzsal, feszesítés szike és szilikon nélkül .....
Kezelési Újdonság: Ajakfeltöltés
2016.08.30.

A High Care® egyedülálló kezelésével csodálatosan ápolt, telt és hidratált ajkakat "varázsolunk". Ismerje meg legújabb kezelésünk részleteit .....

Miért oxigén ion?

Az oxigén a köztudatba leginkább beépült fogalom, valódi szerepéről viszont sokan csak nagyon felületes ismeretekkel rendelkeznek.
Az élet fenntartásához az embernek 5 készüléke van: a légző, emésztő, kiválasztó, keringető, szaporító. Ezek mindegyike komplex rendszereket foglal magába.
Az oxigén fontosságát hangsúlyozza, hogy egy külön készülék alakult ki a felvételére (légzőrendszer), sőt a keringető készülék fele is az oxigén szállításra hivatott.
Azt tudnunk kell, hogy az élő szervezet soha semmit nem használ fel 100%-san, így az oxigénnek is csupán csak 25%-át. A maradék 75% a kilégzés során távozik a tüdőből. Nem is lenne jó, ha több hasznosulna, mivel borzalmasan sok energiát kellene befektetnie a szervezetnek a nagy mennyiségű oxigén feldolgozásához, mivel az oxigén az egyetlen olyan gáz halmazállapotú elem, melyet a szervezet 100%-san fel tud használni.
A semleges oxigént viszont a sejtek nem tudják hasznosítani, ahhoz ionizált állapotban kell lennie. Az ionizáláshoz azonban energia kell, mely energia a természetben rendelkezésre áll – ideális körülmények között. Napjainkban viszont ezek a körülmények nagymértékben leromlottak. Gondoljunk a légszennyezésre – Budapest a legszennyezettebb levegőjű városok egyike Európában – az elektromos szmogra, és arra, hogy naponta hány órát töltünk zárt terekben. Ezen zárt terek levegőjében ugyanis rohamosan csökken az oxigén ionok száma, arányosan az ott tartózkodók eltöltött idejével, számával.

Oxigén ion = energia

„Az ionok a legfontosabb és legérdekesebb dolgok a világon.” (Prof, Dr. Vince János)

Az oxigén ionok szerepe az emberi szervezetben az, hogy energiát vigyen a sejtekhez, mely azok működéséhez nélkülözhetetlen. Ha nem rendelkezik ezzel az energiával, akkor nem tudja ellátni az alapvető funkcióját, s a szervezet hiányt szenved, amire valamilyen módon reagál.
Ha a szem nem kap elegendő oxigént – látászavarok, ha a szív, akkor szorító mellkasi érzések - koronária, koszorúsér zavarok lépnek fel, melynek infarktus is lehet a vége (szívizom elhalás).
Ha a vese szenved energiahiánytól, akkor veseműködési zavarok, a végén nefrózis is kialakulhat.

Ha sejtszinten nézzük, akkor a legfontosabb, hogy mind a 1014 – en sejtünkben megtermelődjön az ATP (adenozin trifoszfát) - ami a mitokondriális rendszerben történik. Negatív oxigén ionok hiányban nem történik meg az ATP termelés – nem oxidatív foszforiláció megy végbe, hanem egy reduktív glikolízis alakul ki, ami erjedéshez – gázosodáshoz vezet, majd a szervezet elgombásodik.
Kezdetben aluszékonyság, álmosság, koncentrációs zavarok, az agykéreghez kötött érzékszervi funkciók zavarai jelentkeznek, ha tartós az energia hiány, legrosszabb esetben a végén halál is bekövetkezhet. Jönnek a krónikus fáradtság szindróma első tünetei, s a végén az oxigénhiányos állapotban a daganatos betegségek is sokkal jobban előtérben kerülnek, mint normális formába, ezért negatív oxigén ionokra folyamatosan szükségünk van. (Otto Warburg Nobel díjas kutatótól tudjuk)

A szervezet energiapótlása

A Dermio Care® egy olyan készülék, mely energiával látja el az oxigént, energetizálja, létrehozza a negatív oxigén ionokat. (plazma)
A Dermio Care®-rel energiát viszünk a szervezetbe, ez tudományosan igazolt.
A semleges oxigént ionizálni kell, az ionizáláshoz viszont energia szükséges. A készülék biztosítja, hogy nem az ATP-nek kell az energiát megoldania, hanem a készülék maga állítja elő. Így kevesebb ATP-re van szükség, hogy a negatív oxigén ion beépüljön a különböző szerves anyagokba. Mivel az oxigén rendelkezik egy plusz energiával, amit képes leadni, ezáltal az ember alapenergia szükséglete lecsökken. Kimutatható, hogy ez molekulánként hány elektron voltot jelent.

„Az emberek elektromos lények.”

A biofizikusok szerint mi, emberek, elektromosan pozitív (+) töltésű lények vagyunk. A Földön élő összes élőlényben van egy közös dolog, ami a fiziológusok szerint nem más, mint az anyagcsere. Testünknek, az anyagcsere folyamatok tökéletes működéséhez szüksége van az elektromosan negatív (-) töltésre, hogy kiegészítse a pozitív (+) töltést. Az életnek, így az anyagcserének akkor teljesülnek a feltételei, ha a pozitív (+) és negatív (-) töltés a sejtekben megfelelő arányú.

Nincs élet elektromosság nélkül
A negatív elektromos töltöttséget az oxigén nyújtja sejtjeinknek. Ez az oka a folyamatos légzésnek. Minden egyes oxigén molekula szállít bizonyos mennyiségű negatív töltésű elektromosságot, un. negatív ionokat. Ezek az oxigén molekulák arra hivatottak, hogy ionokat továbbítsanak a sejtekhez. Ha a szervezetünk, hacsak néhány percig is nem rendelkezik ezzel az energiával, meghalunk.
Az öregedés egy energiakrízis.
A levegőben lévő 21 % oxigén elegendő az ember számára. Ezen értékes energiahordozónak egy negyedét továbbítja a tüdő a szervezet felé. A többi részét nem használjuk fel, kilélegezzük. A biológiai életkor előre haladtával viszont testünknek több energiára van szüksége, mint amit a tüdő lehetővé tesz. Az oka a szerveink természetes degenerációjával magyarázható. Ezért a szervezetünknek el kell döntenie, hogyan „osztja” el a negatív töltéseket. A döntése, hogy a legfontosabb az izom és a szív. Ezután következik a többi létfontosságú szerv, mint a máj, lép, vesék, majd a csontok, a kötőszövet, s a legvégén a sornak a bőr. Így a testünk legnagyobb szerve, a bőr szenvedi meg az energetikai válságot elsőként. Az életkor előre haladtával párhuzamosan jelentkezik ezen hatás következménye, a nem elegendő sejtosztódás: a bőr vékonyabb lesz, elveszti rugalmasságát.Keresés a honlapon