Termék újdonság: Simple Red
2019.02.03.

A Weyergans High Care® Cosmetics bemutatja a SIMLY RED termékét, az otthon használatos anticellulit készítmények új generációját, amelyet helyi zsírbontásra fejlesztettek ki. A zsírfelhalmozódás (helyi elhízás), a has, lábak, fenék területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása.....
Termék újdonság: URBAN CARE termékcsalád
2019.02.03.

Valami igazán különleges született – Urban Care – a védelmező anti-pollution termékcsalád

A bőrvédelem talán soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Nagyon sokszor halljuk vendégeinktől, hogy irritáltságot tapasztalnak, jóval több az allergiás, mint pár évvel azelőtt. Az okok is jóval összetettebbek, mint gondolnánk.....
Kezelési Újdonság: Dermio Care Plusz
2018.05.02.

Már üzletünkben is elérhető a High Care legújabb fejlesztése a Fényterápiás Oxigénbúra, amely komplex kezelés a gyógyászatban is alkalmazott fényterápiát kombinálja a jól bevált oxigénion terápiával .......
Kezelési Újdonság: Szempilla Lifting
2017.12.04.

A külföldön már nagy sikert aratott LASH LIFT technika egy olyan egyedülálló eljárás, amellyel pilláinkat dúsabbá, íveltebbé, látványosabbá varázsolhatjuk műszempilla hatás nélkül.....
Kezelési Újdonság: POPO Tuning
2017.05.01.

A 2017-es év kozmetikai csemegéje: POPO tuning vákuummasszázzsal, feszesítés szike és szilikon nélkül .....
Kezelési Újdonság: Ajakfeltöltés
2016.08.30.

A High Care® egyedülálló kezelésével csodálatosan ápolt, telt és hidratált ajkakat "varázsolunk". Ismerje meg legújabb kezelésünk részleteit .....

Növényi Őssejt Szérum: „First Lady kezelés”


A Növényi Őssejtek a bőr fiatalságának forrásai.

Tudta, hogy az exkluzív növényi Őssejt készítményeket először az amerikai elnök felesége kezdte el használni?

Miért éppen őssejtek?

Az új növényi őssejt szérum innovatív sejtszintű bőrregeneráló készítmény.
A bőrben lévő felnőtt őssejtek az arc teljes felületén jelen vannak, bőrünk állandó megújulását biztosítják. Az idő múlásával számuk nem csökken, csak az aktivitásuk gyengül.

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a növények is rendelkeznek őssejtekkel. A Weyergans High-Care kozmetikai cég legújabb széruma a svájci Malus Domestica későn érő svájci alma-fajta sejttenyészetét forgalmazza.
Ez az alma nem romlik és nem fonnyad meg 8 hónapon át.
Az alma őssejtjei hasonlóak az emberi őssejtek genetikai felépítéséhez.

Hatására a bőrben található idős őssejtek visszanyerik sejtképző képességüket, a bőr eddig soha nem látott módon megfiatalodik.

- Lassulnak az öregedési folyamatok.
- Látványosan csökken a ráncok mélysége (homlok, ajak felett, orr-ajak barázda).
- Védelmet ad a bőrnek, véd az UV ártalmak ellen.
- Fokozza a sejtek aktivitását.
- Fokozza a bőr vérkeringését, anyagcseréjét.
- Javítja az erek állapotát.
- Megakadályozza a bőr sorvadását.

A tudományos kutatások szerint, ezek a speciális növényi sejtek rendkívüli képességeik révén előmozdítják a bőr őssejtjeinek a vitalitását és tartósságát. Biztosítják a gyengén működő bőrsejtek regenerálódását és ellenálló erejét. Segítik a sejtek újraaktiválását, és segítséget nyújtanak a bőr feszességéhez és rugalmasságához.

Az Alma Őssejt tökéletes preventatív termék, így elkerülhető, megelőzhető a bőr idő előtti öregedése. Könnyű és biztonságos az alkalmazása a higiénikus ampullából. Hormonmentes készítmény, teljes egészében tiszta, természetes összetevőkkel. Tartalmazza az élő sejt építő köveit.

A "FIRST LADY"kezelés során a tökéletes eredményhez nélkülözhetetlen a jó kabinkezelés, amely felgyorsítja a pozitív folyamatokat. A legmodernebb gépi módszereket is alkalmazzuk és egyedülállóan kombináljuk. Ebben a kezelésben:

• oxigénterápiát,
• mikrodermabráziót,
• mezoterápiát és
• növényi őssejt szérumot használunk.

A növényi őssejtet a High Care különleges PURE Platinum krémmel és az extra hatóanyagkoktélt tartalmazó PURE Platinum Extrém Gyöngyökkel kombináljuk.


A kezelés menete:

1. a bőr átmasszírozása Hyaluron savas tisztító habbal
2. C vitaminos mélytisztítóval előkészítjük a bőrt a beavatkozásra
3. Mikrodermabrázióval lecsiszoljuk a felesleges elhalt bőrréteget
4. Az Őssejt ampullát mezoterápia segítségével bedolgozzuk a bőrbe
5. Oxigénbúra alatt 30 perc relaxálás következik
6. Platina gyönggyel regeneráljuk a ráncok ellen
7. Platina krémmel hidratáljuk, tápláljuk a bőrt
A kezelés időtartama: 90 perc

A magas igényű exkluzív „First Lady” kezeléshez őssejt ampullával, mikrodermabrázióval és platina kolloidot tartalmazó krémmel csak a High Care szalonokban juthat hozzá!

A részletekről érdeklődjön üzletünkben.
Növényi őssejt szérum 7.5 ml

Egy nagyon ritka svájci alma fajta őssejtjeit találták a leghatékonyabbnak a bőr látványos megfiatalítására. Használata során az öregedési folyamatok lelassulnak, a ráncok mélysége csökken, a bőr látványosan megfiatalodik. Védi a bőr sejtjeit, meghosszabbítja azok élettartamát. Megőrzi a bőr életerejét, fiatalos kinézését.

A Weyergans High-Care Cosmetics cég a terméket ajánlja otthonápolásra, kúraszerűen. 1 ampulla 7,5 ml. Javasoljuk a termék használatához a Mezo Pen otthonápoló hatóanyag segítő elektromos "ceruzát". A kozmetikában a kabin felhasználás során az egyedülálló "Firts Lady" kezelés legfontosabb hatóanyagainak egyike. Csodálatosan kiegészíti cégünk Pure szériájának egyéb termékeit.
Javasoljuk együttes használatát az érett bőr esetén a Platinum Pearls Gyöngyökkel és a Pure széria Platinum krémével. Egy olyan fantasztikus otthonápoló sorozatot ajánlunk a fogyasztónak, amely az egész kozmetikai piacon egyedülálló.
Az eredmény pedig garantált.Keresés a honlapon