Termék újdonság: Simple Red
2019.02.03.

A Weyergans High Care® Cosmetics bemutatja a SIMLY RED termékét, az otthon használatos anticellulit készítmények új generációját, amelyet helyi zsírbontásra fejlesztettek ki. A zsírfelhalmozódás (helyi elhízás), a has, lábak, fenék területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása.....
Termék újdonság: URBAN CARE termékcsalád
2019.02.03.

Valami igazán különleges született – Urban Care – a védelmező anti-pollution termékcsalád

A bőrvédelem talán soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Nagyon sokszor halljuk vendégeinktől, hogy irritáltságot tapasztalnak, jóval több az allergiás, mint pár évvel azelőtt. Az okok is jóval összetettebbek, mint gondolnánk.....
Kezelési Újdonság: Dermio Care Plusz
2018.05.02.

Már üzletünkben is elérhető a High Care legújabb fejlesztése a Fényterápiás Oxigénbúra, amely komplex kezelés a gyógyászatban is alkalmazott fényterápiát kombinálja a jól bevált oxigénion terápiával .......
Kezelési Újdonság: Szempilla Lifting
2017.12.04.

A külföldön már nagy sikert aratott LASH LIFT technika egy olyan egyedülálló eljárás, amellyel pilláinkat dúsabbá, íveltebbé, látványosabbá varázsolhatjuk műszempilla hatás nélkül.....
Kezelési Újdonság: POPO Tuning
2017.05.01.

A 2017-es év kozmetikai csemegéje: POPO tuning vákuummasszázzsal, feszesítés szike és szilikon nélkül .....
Kezelési Újdonság: Ajakfeltöltés
2016.08.30.

A High Care® egyedülálló kezelésével csodálatosan ápolt, telt és hidratált ajkakat "varázsolunk". Ismerje meg legújabb kezelésünk részleteit .....

Tű nélküli mezoterápia


A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) az egyik legújabb elektrokozmetikai eljárás, amellyel a leghatékonyabban lehet a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe- ebben segít a tű nélküli mezoterápia precízitása. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja. Az eljárást szokás még a meso-drainage, meso-lifting nevekkel is illetni.

A mezoterápiához különféle speciális termékek állnak rendelkezésünkre a hyaluronsavtól kezdve a vitaminokon és fehérjéken keresztül egészen a biofunkcionális szérumokig. Az egész mezoterápiás folyamat a ráncok mélységének csökkenését, a kötőszövet feszességét, valamint a depózsírok eltüntetését eredményezi. Az eddig alkalmazott módszerekhez képest a tű nélküli mezoterápia akár a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szaruréteg alsó részébe, az az alatti rétegekbe pedig azok 1200-szorosát is. Ráadásul mindezt tűk alkalmazása nélkül, fájdalommentesen. Az eredmény már az első kezelés után szemmel látható, ám egy rövidebb kúrával (5 alkalom), és havi rendszerességgel történő fenntartó kezelésekkel visszanyerheti a feszes és üde bőrt és hosszantartóan megőrizheti fiatalos külsejét! A tű nélküli mezoterápiás kezelés természetesen a nyak és a dekoltázs kezelésére egyaránt alkalmas.

A megfiatalodás lehetősége az Ön kezében van! A magas koncentrációjú, bio-funkcionális szérumok a modern csúcstechnológia segítségével a bőr mélyére kerülnek. A különféle alkalmazási célokra különféle speciális ampullák állnak rendelkezésre. Kezdve a bőr felépítésére szolgáló színtiszta Amino-sav koktéltól a stresszes, aknéra, foltosodásra hajlamos bőr kezelését célzó készítményekig, valamint az öregedés jeleit leküzdő, sejtosztódást reaktiváló ampullákig.Meso- Lifting

A Meso- Lifting a Weyergans módszerek egy speciális területe. Speciális áramkoktéllal stimuláljuk a bőr szöveteit, és izmait. Öntapadó elektródákat alkalmazva az ingeráram automatikusan hat a bőrre. A kezelés mobilizálja a szövetfolyadékokat és rugalmasabbá teszi az érfalakat. Fokozza a vérkeringést és az anyagcserét, ezzel serkentve a bőr feszességéért felelős kollagén termelést a sejtekben. Ahhoz, hogy tartósan javuljon az izomtónus, a szövetek megerősítésére is szükség van. Felélénkülnek az anyagcsere folyamatok, a tónustalan izmok újra feszesen tartják a bőrt, csökken a ráncok mélysége így egy kúra után évekkel fiatalabb arc néz vissza tükörből.Meso-Care Ampullák

Az arckezelésekhez használt szérumok:

Mezo-Care Amino koktél
Mezo-Care Collagén
Mezo-Care Hyaluron
Mezo-Care Skin firming koktél
Mezo-Stemcell növényi őssejt koncentrátum


A karcsúsító, alakjavító kezelésekhez használ szérumok:

Mezo-Care Carnitin
Mezo-Care Anti-Stria koktélEgyes mezoterápiás kezeléseknél a maximális hatás elérésének érdekében a fenti szérumokat kombináljuk.

Mezo-Care Amino-koktél:


Az Amino-koktél egy L-glutaminból és Creatinból álló keverék. Az L-Glutamin az aminosavak csoportjába tartozik. Növeli a sejt nagyságát és kisimítja a ráncokat. A protein szintézis utánpótláshoz jut és így csökken a bőr Protein vesztesége.
A Creatin az emberi sejt egyik alkotóeleme. A Mitochondrion mellett a Creatin egy energiaforrás, mely a sejtosztódásért, a sejtnövekedésért, a sejt önjavító képességéért felel és a sejt regenerálódását is elősegíti.

Mezo-Care Collagén:

A Collagén a kötőszövet proteinje (pontosabban az extra sejt mátrixa) és a bőr struktúráját alkotja. A kor előre haladtával a Collagén termelése lassul és elkezdődik a ráncosodás. A Collagén alkalmazásával pótolható a hiányzó mennyiség és megakadályozható a ráncosodás.

Mezo-Care Hyaluron:

A kötőszövetben található hyaluron mennyisége a kor előre haladtával egyre csökken. A következmény az, hogy a bőr kevésbé feszes és kialakulnak a ráncok.
A hyaluron rengeteg nedvességet köt meg a bőrben és a kötőszövet mátrixában tárolja. Ez adja a bőr lágy és feszes kinézetét.

Mezo-Care Skin firming koktél:

Összehúzza a pórusokat és kisimítja a bőrt.
Támogatja a bőr rugalmasságát, feszességét.
Bőrfeszesítő koktél, melytől simább lesz a bőr, csökkennek a ráncok. A Glutamin ösztönzi a sejt térfogatának növekedését. A Carnitin javítja az egyenetlen bőr képét. A Creatin egy olyan energiaforrás, mely felelős a sejtosztódásért, gyorsítja a sejtosztódást, javítja a sejtek növekedését, megújulását. A Collagén harcol a meglévő ráncok ellen és megelőzi az újabb ráncok kialakulását. A komplex Glycosphingolipod, árpa kivonat és Hyaluron azonnal csökkentik a barázdákat és ráncokat.

Mezo-Stemcell növényi őssejt koncentrátum:

Az alma őssejtjei hasonlóak az emberi őssejtek genetikai felépítéséhez. A tudományos kutatások szerint, ezek a speciális növényi sejtek rendkívüli képességeik révén előmozdítják a bőr őssejtjeinek a vitalítását és tartósságát. Biztosítják a gyengén működő bőrsejtek regenerálódását és ellenálló erejét. Segítik a sejtek újraaktíválását és segítséget nyújtanak a bőr feszességéhez és rugalmasságához. Az alma őssejt tökéletes preventív termék, így elkerülhető, megelőzhető a bőr idő előtti öregedése.

Mezo-Care Carnitin:

A Carnitin egy bioszállító, részét képezi a zsírsavak szállítórendszerének. A membránon keresztül folyik a szállítás a mitochondriumba, mivel maguk a savak egyedül nem juthatnának be. Itt történik a zsírsavak feldolgozása.
A speciális Carnitin-ampulla, a bőrbe juttatva a toka, has, comb, fenék kötőszövetébe beágyazódott zsírpárnák eloszlatását eredményezi.

Mezo-Care Anti-Stria koktél:

A terhességi csíkok ellen is kiváló. A bőr felülete simább és egyenletesebb lesz. Összetevői révén átalakítja a kötőszöveteket és lehetővé teszi, hogy új kollagén képződjön. A vizsgálatok megerősítették, hogy a bőr vastagságát növeli a Regestril használata, amitől a bőr sima és egyenletes lesz. A benne lévő Glutamin ösztönzi a sejtek térfogatának a növelését. A Carnitin a zsírbontásban és a bőrkép javításában játszik szerepet. A Creatin pedig egy olyan energiaforrás, mely felelős a sejtosztódásért, a sejtek regenerálásáért és megújulásáért. A Collagén harcol a barázdák és a ráncok ellen és megelőzi az újak kialakulását.Keresés a honlapon