Termék újdonság: Simple Red
2019.02.03.

A Weyergans High Care® Cosmetics bemutatja a SIMLY RED termékét, az otthon használatos anticellulit készítmények új generációját, amelyet helyi zsírbontásra fejlesztettek ki. A zsírfelhalmozódás (helyi elhízás), a has, lábak, fenék területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása.....
Termék újdonság: URBAN CARE termékcsalád
2019.02.03.

Valami igazán különleges született – Urban Care – a védelmező anti-pollution termékcsalád

A bőrvédelem talán soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Nagyon sokszor halljuk vendégeinktől, hogy irritáltságot tapasztalnak, jóval több az allergiás, mint pár évvel azelőtt. Az okok is jóval összetettebbek, mint gondolnánk.....
Kezelési Újdonság: Dermio Care Plusz
2018.05.02.

Már üzletünkben is elérhető a High Care legújabb fejlesztése a Fényterápiás Oxigénbúra, amely komplex kezelés a gyógyászatban is alkalmazott fényterápiát kombinálja a jól bevált oxigénion terápiával .......
Kezelési Újdonság: Szempilla Lifting
2017.12.04.

A külföldön már nagy sikert aratott LASH LIFT technika egy olyan egyedülálló eljárás, amellyel pilláinkat dúsabbá, íveltebbé, látványosabbá varázsolhatjuk műszempilla hatás nélkül.....
Kezelési Újdonság: POPO Tuning
2017.05.01.

A 2017-es év kozmetikai csemegéje: POPO tuning vákuummasszázzsal, feszesítés szike és szilikon nélkül .....
Kezelési Újdonság: Ajakfeltöltés
2016.08.30.

A High Care® egyedülálló kezelésével csodálatosan ápolt, telt és hidratált ajkakat "varázsolunk". Ismerje meg legújabb kezelésünk részleteit .....

Meso Pen az otthoni hatóanyag bevitelhez kifejlesztve

Az iontofozézis a fizikális kezelés évtizedek óta elismert eljárása a hatóanyagok bőrbe juttatásához. A Meso Pen olyan kis eszköz, mellyel stabilizálható a mezo-kezelések eredménye, és tökéletesebbé tehető az otthoni szépségápolást.
Pulzáló egyenáram segítségével javítja a sejtosztódást. Az egyenáram hatására a szöveti folyadék ionjai aktiválódnak, így javul a sejtek felvevőképessége, ezáltal regenerálja és erősíti a bőrt.


Alkalmazása

A készülék be-és kikapcsolása az ON/OFF gomb hosszan történő benyomásával történik.
Erőssége három fokozattal állítható, attól függően, hogy az arc, mely pontján használjuk, illetve a ráncok mélységétől függően. Az On/off gomb rövid benyomásával lehet léptetni az egyes fokozatok között.

Lágy, körkörös mozdulatokkal kezeljük a kívánt felületet (szemkörnyék, száj körüli mimikai ráncok, stb.). A „ceruza” segítségével masszírozzuk be a kívánt hatóanyagot (MEZO STEMCELL Növényi őssejt koncentrátum, SPA koncentrátum, Timeless koncentrátum, stb.).
A kezelni kívánt bőrfelületnek kellően nedvesnek kell lennie ahhoz, hogy az ideális kontaktus megvalósuljon. A kontaktus meglétét - sípoló hang jelzi.
A kezelés addig végezzük, amíg a koncentrátumot be nem dolgozzuk.

Megjegyzés: A „ceruza” alkalmas egyéb, a Weyergans High Care Ag.-tól származó koncentrátumok, hatóanyagok és vitaminok bejuttatására is.

Ár: 18.650 FtMEZO STEMCELL Növényi őssejt koncentrátum 7,5ml

Egy nagyon ritka svájci alma fajta őssejtjeit találták a leghatékonyabbnak a bőr látványos megfiatalítására. Használata során az öregedési folyamatok lelassulnak, a ráncok mélysége csökken, a bőr látványosan megfiatalodik. Védi a bőr sejtjeit, meghosszabbítja azok élettartamát. Megőrzi a bőr életerejét, fiatalos kinézését.

A Weyergans High-Care Cosmetics cég a terméket ajánlja otthonápolásra, kúraszerűen. 1 ampulla 7,5 ml. Javasoljuk a termék használatához a Mezo Pen otthonápoló hatóanyag segítő elektromos "ceruzát". A kozmetikában a kabin felhasználás során az egyedülálló "Firts Lady" kezelés legfontosabb hatóanyagainak egyike. Csodálatosan kiegészíti cégünk Pure szériájának egyéb termékeit.
Javasoljuk együttes használatát az érett bőr esetén a Platinum Pearls Gyöngyökkel és a Pure széria Platinum krémével. Egy olyan fantasztikus otthonápoló sorozatot ajánlunk a fogyasztónak, amely az egész kozmetikai piacon egyedülálló.
Az eredmény pedig garantált.


Ár: 11.020 FtTimeless-koncentrátum 30 ml

Összetétel

* Fagyöngy - kivonat

Alkalmazás

A bőr védekezőképességének és immunrendszerének erősítésére. Ápolás és védelem koncentrált formában.

A HIGH-CARE COSMETICS tisztítócsaláddal történt előzetes, alapos tisztítás után, lehetőleg esténként egy pipettányit az arcon és a nyakon szétoszlatunk. Kb. 5 percig hatni hagyjuk és végül a TIMELESS hidratálót vagy TIMELESS intenzív ápolót bemasszírozzuk.

A szemkörnyéken a TIMELESS szemkörnyék ápolót használjuk.
A koncentrátumnak teljesen fel kell szívódnia, mielőtt a következő ápolót felvisszük!

Ár: 28.020 FtSPA LINE Koncentrátum 5 ml

Összetevői:

Acetyl Hexapeptid 3 (szintetikus „botox”)
5 % -os koncentrációban

Alkalmazási terület:

Ránctalanító koncentrátum kabin felhasználásra. A készítmény kiegészítője a 24 órás krémnek és szemápolónak.

Alkalmazási mód:

Alapos tisztítás után (Cleansing Balm, Soft-Peeling, Revival) néhány cseppet adagoljunk a pipetta adagolóval a ráncos területre (szemkörnyék, homlok), majd ultrahangozzuk a területet. Kiegészítésként az arcápoló krémet és a szemkörnyékápolót használjuk a kezelési sor utasítása szerint.

Ár: 7.320 FtKeresés a honlapon