Termék újdonság: Simple Red
2019.02.03.

A Weyergans High Care® Cosmetics bemutatja a SIMLY RED termékét, az otthon használatos anticellulit készítmények új generációját, amelyet helyi zsírbontásra fejlesztettek ki. A zsírfelhalmozódás (helyi elhízás), a has, lábak, fenék területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása.....
Termék újdonság: URBAN CARE termékcsalád
2019.02.03.

Valami igazán különleges született – Urban Care – a védelmező anti-pollution termékcsalád

A bőrvédelem talán soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Nagyon sokszor halljuk vendégeinktől, hogy irritáltságot tapasztalnak, jóval több az allergiás, mint pár évvel azelőtt. Az okok is jóval összetettebbek, mint gondolnánk.....
Kezelési Újdonság: Dermio Care Plusz
2018.05.02.

Már üzletünkben is elérhető a High Care legújabb fejlesztése a Fényterápiás Oxigénbúra, amely komplex kezelés a gyógyászatban is alkalmazott fényterápiát kombinálja a jól bevált oxigénion terápiával .......
Kezelési Újdonság: Szempilla Lifting
2017.12.04.

A külföldön már nagy sikert aratott LASH LIFT technika egy olyan egyedülálló eljárás, amellyel pilláinkat dúsabbá, íveltebbé, látványosabbá varázsolhatjuk műszempilla hatás nélkül.....
Kezelési Újdonság: POPO Tuning
2017.05.01.

A 2017-es év kozmetikai csemegéje: POPO tuning vákuummasszázzsal, feszesítés szike és szilikon nélkül .....
Kezelési Újdonság: Ajakfeltöltés
2016.08.30.

A High Care® egyedülálló kezelésével csodálatosan ápolt, telt és hidratált ajkakat "varázsolunk". Ismerje meg legújabb kezelésünk részleteit .....

Negatív ionokkal a vonzó külsőért


A High Care savasodás megszüntetésére kifejlesztett legújabb, innovatív módszere a dermionológia (oxigénion kezelés), az ezt támogató oxigénterápiás készülék pedig a Dermio Care. Az új báziskúra megóvja egészségünket, feszesíti a bőrt és csökkenti a cellulitot - mindezt a szervezet káros többlet savmennyiségének semlegesítésével.

A sav-bázis egyensúly a test anyagcsere folyamatában nagy szerepet játszik. A petyhüdt bőr és az elsalakosodott szövetek (narancsbőr) egy jelzés arra vonatkozóan, hogy ez az egyensúly felborult, és a szervezet elsavasodott (ennek okairól olvashat bővebben narancsbőr kezelő oldalunkon). A dermionológia (amely tulajdonképpen nem más, mint a bőr ellátása, kezelése ionizált oxigénnel) segít a méregtelenítésben és a savak, bázisok egyensúlyba állításában.

A dermionológia azt jelenti, hogy az oxigén ionokat a bőrön keresztül juttatjuk be a szervezetbe, így a savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek. Az egész szervezet belülről kifelé válik egyre egészségesebbé, a negatív töltésű oxigén ionoknak kösznhetően. A szabadalomként is bejelentett dermionológia ISO-13485 alatt orvosi termékként igazolt, amely a magas minőség és hatékonyság bizonyítéka.

Mi mindenre ajánljuk az oxigén kezelést?

Az oxigén kezelés, a dermionológia jótékony hatással van az anyagcsere-betegségekre, a reumára, a csontritkulásra és a köszvényre is. Allergiásoknak is nagy megkönnyebbülést jelent a sok oxigén ion, a tiszta levegő. A légúti allergiás tünetek a kezelés idejére megszűnnek, az oxigén ionok hosszútávú használatával pedig folyamatosan enyhülnek. Oxigénion kezelésünk hatékonyan kezeli a visszereket, seprűvénákat, segít elkerülni a trombózist, a csontritkulást és az ödémásodást is.

Az oxigénes kezelés pozitív mellékhatása a kollagénképződés, ami a feszes kötőszövetekhez szükséges. Ezzel javul a bőr izompumpa funkciója, amitől a bőr sima és bársonyos lesz.

A negatív töltésű oxigén ionokkal semlegesített savak, toxinok és szabad gyökök a vér- és nyirokrendszeren keresztül, a veséken át kiválasztódnak és távoznak a szervezetből. Narancsbőr kezelő kúráink részeként különlegesen hatékony, ha testtekercseléssel kombináljuk.

Az oxigénes kezelés menete:

Egy oxigénionos (dermionológiai) kezelés 30 percet vesz igénybe, ez alatt a vendég fekszik. Le kell vetkőzni fehérnemûre. A kezelés előtt speciális zselét visznek fel, amely nagyon pozitívan befolyásolja a bőrön keresztül történő ionizálást. Az alsó testet csípőig egy dermio-zsákba bújtatják. Ez egy speciális bevonatú fóliából áll, amely nem engedi, hogy a negatív töltésű ionok elveszítsék töltésüket. A zsák egy csövön keresztül áll összeköttetésben a készülékkel, amely rövid idő alatt felfújja azt és köbcentiméterenként 5 millió negatív oxigénionnal megtölti (a normál érték hozzávetőlegesen 2000 anion/cm3).

A cél a többletsavakat elektromos feszültség alatt negatív töltésû oxigén ionokkal semlegesíteni, és kiválasztani.

Oxigén kezelés - kúraszerűen .

A dermionológia egy új építőköve sokat hirdetett narancsbőr kezelő módszertanunknak, az egész testes Differenciált Cellulit Terápiának (DCT), amely a kötőszövetek feszesítésére, a savbázis egyensúly helyreállítására, a narancsbőr elleni küzdelemre szolgál.

Testkezelő kúráink során az oxigénionos kezelést egyéb eljárásokkal kombinálva alkalmazzuk. A kúrák összeállítása díjmentes, előzetes állapotfelmérés alapján történik, amely kötelezettséget nem hordoz magában. Ha szeretné, hogy elkészítsük az Ön személyre szabott narancsbőr kezelő kúráját, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!A képre kattintva megtekintheti a kezelésről szóló videót.Címünk:
7621 Pécs Líceum utca 3.

Bejelentkezés kezelésre:
Tel: 72-222-283

Nyitvatartás:

H-P: 09.00-18.00
Sz: 08.00-12.00
Keresés a honlapon