"Az élet értelmét nem keresni kell, hanem nekem kell értelmet adni az életnek."

Palotai Boris író
Kártyavetés
2016.09.17.

Előzetes megbeszélés szerint egyéni kártyavetésre is lehet jelentkezni.
Előtte telefonon egyeztetünk, hogy mikor, hogyan, ár, személyes vagy skype-n és hol lenne az ideális. (+36-20 99 62 574)

Egészség, párkapcsolat, munkahely-pénz, családi kapcsolatok, otthon, életfeladat - bármely témakört érinthet a kérdésed.

"Mindenre van válasz és jó megoldás, találjuk meg együtt a legjobbat!"

ÉLŐ ADÁS - ingyenes kártyavetléssel
2016.09.17.

Élő műsor hétfőnként, 20:00-tól!
Telefonszám: 06-20 99 62 574
Az élő adás ideje alatt a fenti telefonszámon bárki, bárhonnan felhívhat - külföldről is!

Persze a normális nagy elemzést NEM helyettesíti! :-)

Kártyaiskola
2016.09.17.

LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ KÁRTYAISKOLÁRA.

Gyűjtögetem a jelentkezőket!
Ha összejött egy tanfolyamra való személy :-) akkor értesítek mindenkit!

Személyesen jelentkezz, ha érdekel, a
+36-20 99 62 574 telefonszámon, és minden részletet elmondok :-)

Szeretettel várok mindenkit Hasznos lesz!

Ami itt található, mind érvényes, bármilyen a dátuma! Ha régi hírt találsz, akkor azóta MÉG MINDIG ÉL, hogy a honlapomra a hírek közé feltettem!! Tehát nem a program dátuma, hanem a beírásé :-)
Keresés a honlapon

Sok-sok kedves levelet kaptam eddig. Természetesen néha olyan vélemény is jött, hogy nem egészen vagyok "normális".  Remélem is! :-) Sohasem lehet tudni, hogy a másik embernek mi a NORMA!!

Annak idején a Femina.hu-n közel 5000 e-mail-t válaszoltam meg. Ezt jelenti az email-re való hivatkozás. Isteni ez az internet!!

Egy nemzetközi oldalon is dolgoztam, ezért van olyan sok helyről érkezett levél. Néhányat angolul is beletettem. És ha nem helyes angolul a levél, az azért van, mert nem anyanyelve az illetőnek!! :-)

Jó böngészést mindenkinek! Nekem tetszik!! :-D


 

"Sokat olvasgatom az ön válaszait és hát van mit tanulni belőle.

Jó dolognak tartom, hogy emailban is válaszol, mert így többször végig tudom gondolni a teendőimet, hogy sikeresebb legyek!  Gabriel Pensilvania"

 

"Kedves Ildikó!

Nagyon nagyon köszönöm a segítségét. Azt hittem vége a világnak amikor a férjem elhagyott, de Ön sok lehetőséget vázolt fel elém, és egész optimista lettem :-) még egyszer köszönet.  Julia Italy, Varese"

 

"Ön nagyon másképp látja a világot, mint amit eddig gondoltam róla. DE EZ A VILÁG JOBBAN TETSZIK és úgy nézem könnyebb élni benne! Mindent köszönök.  Henry, Oslo"

 

"Önnek az a mondata sok erőt adott, hogy „ mindenre van megoldás, találjuk meg együtt a legjobbat.” És tényleg találtunk jó megoldást. Amikor az ember bajban van, nem képes tisztán látni. Ilyenkor hasznos az Ön segítsége!! Nagyon köszönöm.  Helly Oklahoma"

 

"Amikor először hallgattam Önt azt hittem hülyéskedik. Viccesnek tartottam ezt az egész oldalt. Amikor viszont minden szava megvalósult, elképedtem és kíváncsi lettem a folytatásra. Jövök még és kérdezek. A privát konzultáció most már jobban tetszik, mert biztos, hogy a válaszok előbbre viszik az életemet :-)) John Antwerpen"

 

"Mókás Old Lady vagy de nagyok okos!! Tetszik amit beszélsz!  Sunflower"

 

"Jól esett ez a privát beszélgetés. Rám figyelt valaki és sok mindent megértettem. KÖSZÖNÖM!  Levendula Sydney"

 

"Köszönöm! A bölcsessége, sokat segített!  Badel London"


"A személyes elemzésen "Jól letolt" hogy mindig megfutamodtam az életemben minden  nehézség elől! Meghökkentem és megálltam! IGAZA VOLT!! És most már megy minden mint a szél!! És nem futamodok meg! És sikereim lettek!! KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!! (ÉN) "

 

"Összevissza érek rá. Nekem nagyszerű az email jóslás!! Köszi a lehetőséget és a válaszait. Sokat segített.  Lyra Dublin (A Femina levelekre gondolt)"

 

"Alapvetően szkeptikus vagyok (voltam??) az ilyen "kóklerséggel" szemben! De úgy látszik  mégsem minden és mindenki kókler, mert bár "csak le akartam"vizsgáztatni", de nagy meglepetésemre, mindet "eltalált" és amit mondott nagyon nagy segítségemre volt! Szóval köszönet érte   Józsi"


"Hű!! Nagyon beletrafált a dologba. Honnan látja ilyen tisztán? Mintha elolvasta volna az életemet! Kösz a segítséget!  Márk Milano"

 

"Szerintem te vagy a legjobb!! Téged íratnálak fel az embereknek gyógyszer helyett!! Csak így tovább. jó hogy ilyen emberek is vannak. Ani"


"Úgy beszél a legnagyobb bajokról, mintha az élet nem lenne nehéz! Lehet hogy mégsem az ??:-D Nagyszerű hogy skype-n úgy beszélgethetünk, mintha itt lenne velem! Köszönöm a segítséget.  Nat , Ausztralia"

 

"Azt sem tudtam, hogy működik ez a „jóslás”, de nagyon érdekesen beszél. Minden esetre világos lett minden!! Nem is gondoltam hogy ilyen egyszerű is lehet az élet.  Jae Kim Menchester.  Tiszteletem !"

 

"Hát én ilyen baromságokban nem hiszek, és szerintem maga is csak egy a hülyék közül. Szerencsére még sohasem találkoztunk,(??!!) de nagyon csapnivaló véleményem van magáról  (:-)"

 

"Üdvözlöm kedves Ildikó ! Kb. egy hónapja, hogy Önnel beszéltem. Míg élek nem felejtem el a szavait. Köszönöm, hogy akkor erőt adott! Kívánok jó egészséget ! Üdvözlettel és tisztelettel Kati)"

 

"Köszönöm Önnek, hogy ajánlotta a MESTER!! Már a sokadik alkalommal találkoztam vele az előadásokon, és átrendeződött az életem. Megértettem dolgokat! Céljaim lettek! Rend lett az életemben. Köszönöm hogy erre az útra vezetett!! Ausztriából egy lelkes "ügyfele!" "

 

"Tudod, amikor személyesen találkoztunk, és épp utáltam a világot, meg ezt a sok szennyet ami körülvesz. Meghökkentem, amikor azt bizonygattad, hogy de én  hoztam létre ezt a káoszt. És tiltakoztam, de nagyon. Utáltam, hogy engem is külföldre akartál küldeni, mert és "nagy magyar vagyok"" (Hm) erre kiderült hogy az összes ügyem külföldi.

Hogy mindig a világot akartam átrendezni, ahelyett, hogy a saját életemben tettem volna rendet, és ettől a világ is jobb lesz!! Szóval megrendített amit mondtál, és nagyon nagyon hálás vagyok hogy felnyitottad a szememet! Szeretettel Magdi Magyarországról :-D"

 

I often read books on your answers and I have something to learn from it.
Good thing, also responds to e-mail because I can think of so many times through my belongings to me to be successful!

Gabriel Pennsylvania

 

Dear Ildiko
Very many thanks for your help. I thought it was the end of the world when my husband left you, but you have many options outlined in front of me, and I was all optimistic :-) Thanks again.
Julia Italy, Varese

 

You see the world very differently than we have thought about it. but this is the world's more like it and it is easier to watch it live! Thanks for everything
Henry, Oslo

 

You have a lot of strength in the sentence that "everything has a solution to get along the best." And I really find a good solution. When a man is in trouble, unable to see clearly. In this case, are useful for your help! Thank you very much.
Helly Oklahoma

 

I thought when I first listened to you fool around. Funny thought this whole page. However, when every word in place, I was amazed and curious about to begin. I'm coming more and ask. A private consultation is now more like it, because it sure to carry forward the answers to my life :-))
John Antwerpen

 

You are an old funny Lady but very clever! Like what you talking about!
Sunflower

 

Well, this was a private conversation. Someone listened to me and I understood many things. THANK YOU!
Lavender Sydney

 

I'm often too busy to email me great fortune! Thanks for the opportunity and the answers. Helped a lot.
Lyra Dublin

 

Wow! Scored in the very thing. How do you see this clearly? If you would like to read my life!
Thanks for your help!
Mark Milano

 

You speaks about the greatest troubles as if life would not be difficult! Maybe it is not?:-D
Thank you for your help.
Nat, Australia

 

I do not know if it works, this "prediction" but a very interesting talk. In any case, it became clear to all! Not thought that such a simple life can be.
Kim Jae Menchester.