"Az élet értelmét nem keresni kell, hanem nekem kell értelmet adni az életnek."

Palotai Boris író
Kártyavetés
2016.09.17.

Előzetes megbeszélés szerint egyéni kártyavetésre is lehet jelentkezni.
Előtte telefonon egyeztetünk, hogy mikor, hogyan, ár, személyes vagy skype-n és hol lenne az ideális. (+36-20 99 62 574)

Egészség, párkapcsolat, munkahely-pénz, családi kapcsolatok, otthon, életfeladat - bármely témakört érinthet a kérdésed.

"Mindenre van válasz és jó megoldás, találjuk meg együtt a legjobbat!"

ÉLŐ ADÁS - ingyenes kártyavetléssel
2016.09.17.

Élő műsor hétfőnként, 20:00-tól!
Telefonszám: 06-20 99 62 574
Az élő adás ideje alatt a fenti telefonszámon bárki, bárhonnan felhívhat - külföldről is!

Persze a normális nagy elemzést NEM helyettesíti! :-)

Kártyaiskola
2016.09.17.

LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ KÁRTYAISKOLÁRA.

Gyűjtögetem a jelentkezőket!
Ha összejött egy tanfolyamra való személy :-) akkor értesítek mindenkit!

Személyesen jelentkezz, ha érdekel, a
+36-20 99 62 574 telefonszámon, és minden részletet elmondok :-)

Szeretettel várok mindenkit Hasznos lesz!

Ami itt található, mind érvényes, bármilyen a dátuma! Ha régi hírt találsz, akkor azóta MÉG MINDIG ÉL, hogy a honlapomra a hírek közé feltettem!! Tehát nem a program dátuma, hanem a beírásé :-)
Keresés a honlapon

 

 

FORRAI ILDIKÓ vagyok. Igen AZ a Forrai Ildikó!!
1970 óta a különböző televízió műsorokban is találkozhattunk.


MÁR 46. éve FOGLALKOZOM KÁRTYAVETÉSSEL!

Tarot, angyal, Le'Normand és cigány-kártyát használok.


Az intuitív embernek a kártya vagy a számok energiája "csak" segítőeszköz, hogy a láthatatlan világból érkező jelzéseket pontosabban tudja megfogalmazni.
Rengeteg kétségem volt a világgal, magammal, az életcélommal. Elkezdtem lelkesen tanfolyamokra járni. Amikor a legrumlisabb időszakom volt, először az agykontroll segített, hiszen a nyakamra nőtt "komputert" illene jól használni. Tanultam asztrológiát, numerológiát, egy kis grafológiát, arcelemzést és tenyér-elemzést, de egyikben sem volt türelmem elmélyedni. Ettől először nagyon rosszul éreztem magamat, de később kiderült, hogy sok út vezet a hegyre, és én már a kártya, illetve a parapszichológia miatt már régen ugyanazon a hegyen gyalogolok másokkal együtt (erről szól az EZO-TÉRBEN c. film is, melynek az egyik szereplője vagyok, tényleg! :-) ).

 

Később két mesteremnél az univerzum és a természet minden egy-én-re kötelező törvényét sajátítottam el.

Ezen törvények ismerete lehetővé teszi, hogy megértsük a miérteket és egyszerűbbé, jobbá tegyük az életet. Nem elég csak megtanulni a dolgokat, "kötelező" beépíteni a saját életünkbe, ez lesz a "puding próbája". Ha a személyiségem megnyugtató bizalmat keltő, mert bennem már rend van, akkor leszek hiteles /azaz hittel-es, hogy kedvenc kódjaimat is emlegessem a magyar nyelvben/.


Aki hozzám fordul, visszavezetem ahhoz a ponthoz, ahol és amiért elakadt, onnan újraépítve az életét, helyzeteit, már könnyebben vagy akár könnyen is elboldogul. Így nem lesz valaki "mester-függő" és ettől lesz valaki JÓS vagy JAVAS... Megmondja, hogy mit kell tenni, hogy jó legyen, és javasol néhány utat, ahogy ezt el lehet érni. A jövendőmondás, -véleményem szerint - csak az eredeti terv emlegetése, kicsit az EGO legyezgetése, hogy ki tudom találni, miközben a megvalósítás útján ezernyi dolog miatt már eddig is módosult a tervem. A parapszichológusi mestervizsgámat 2004-n tettem le.


Meggyőződésem szerint az élet valamennyi problémájára van megoldás.

Ha megkeres, tudásomat az Ön szolgálatába állítom, hogy együtt találjuk meg Ön számára a legjobbat.

 


Tisztelettel, Forrai Ildikó