Álmunk egy tanya, ahol vígan játszhat gyermekek hada.

 

Minden gyerek lételeme a hangos nevetés, szaladgálás, kiabálás.  Sajnos a panelokban, emeletes házakban élő gyerekek ezeket az örömöket nem élhetik meg, neki a csendben kell, maradni. Nyári szünetek alkalmával a szülők egyre kevesebb gyereket küldhetnek a nagymamákhoz, mivel a nagyszülők is panelokban laknak.  Így marad az intelem „Legyél jó gyerek, ne rohangálj, ne hangoskodj, zavarja a szomszédokat! Maradj csendben, nézd a TV-t, számítógépez” Így telik el egyik nyár a másik után, aztán csodálkozunk, hogy számítógép függők és élhetetlenek a gyerekek. Még rosszabb esetben, már gyerekkorban önértékelési problémáik vannak, összeomlanak, ha valami nem sikerül elsőre. Hát csoda ez, amikor a szuper harcosoknak minden mindig sikerül és lúzer az, akinek nem.

Szeretnénk megadni minden gyereknek az esélyt, hogy sok hangos nevetéssel, szaladgálással, kiabálással teli boldog napokat tölthessenek legalább évente egyszer egy jó kis táborban. Kipróbálhassák magukat különböző feladatokban és ne kudarcként éljék meg, ha valami nem sikerül elsőre.


Fatimaház

 

Kinéztünk egy ingatlant, ami pont megfelelő lenne. Szeretnénk megvásárolni és ehhez támogatókat keresünk.

 

Elkülönített bankszámlánk:

Cib Bank 10702040-68617572-51200002

További információk blogunkbanSzóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


1 hozzászólás

Ungvölgyi Zsuzsanna [ 2015-08-05 15:12 ]

Tisztelt cím!

Alulírott Ungvölgyi Zsuzsanna vagyok, a Gál Ferenc Főiskola Hallgatói Önkormányzatának az elnöke. Az ügyben keresem, hogy gólyatábort szervezünk szeptember 4-től szeptember 6-ig. Viszont ahol megszálltunk volna (Szeged-Szentmihályon a plébánián) ma szóltak, hogy nem tudunk ott megszállni, mert templombúcsú lesz így nem tudnak minket fogadni. Így sűrgűsen másik helyet kell keresnünk. Szeretnék érdeklődni, hogy ezen a helyszínen mennyiért tudnánk megszállni (hálózsákkal) jutányos áron, mert nem sok pénzünk van, de mégis jó helyet szeretnénk ami Szegedhez közel van.

Köszönettel:
Ungvölgyi Zsuzsanna
HÖK elnök