Zalán: diszlexiás és diszgráfiás ként kezdett iskolába járni. Vissza feje rajzot így képtelen volt a betűket szépen megformázni. Mindig fekete pontot kapott és még pluszba mérges jelet is, mert a füzete csúnya volt a sok radírozástól. Persze, hogy utálta az iskolát. Ezt még fokozta, hogy 45 percig egy helyben kellett ülni, pedig őt annyi minden érdekelte pl: pókok a radiátor mögött, madarak a fán ...stb. Még játszani szeretett volna, de nem lehetett és a tanító néni folyton kiabál vele. Nem értette, miért kell neki ott lenni az iskolában, mikor ő ezt nem akarja. Aztán jött a második osztály, amikor már szabadon is kellett írni. Itt derült ki, hogy Zalán tükör írással ír, persze a tanítónéni nem tudta elolvasni így szintén fekete pont lett az eredmény és kiabálás.  A tanítónéni megmondta, hogy ebből a gyerekből nem lesz semmi, jó ha a gereblyét tudja majd kezelni.

De az anyuka nem adta fel, ő tudta, hogy a gyereke okos és értelmes, 3 éves korában már eltudta mondni a Nemzeti dalt. Csak más ként jár az esze. Most Zalán mérnökként dolgozik és beszél idegen nyelvet.

Ehhez hosszú évek fejlesztése kellett, de megérte.

 

Nem formális tanulásMinden szülő álma, hogy gyermeke, hogy könnyedén teljesítsen az iskolában.

Gyermeke több sikert fog megélni és jobban szeret majd iskolába járni,ha a tanulással nem kell szenvedni.

Mi segítünk abban, hogy ez megvalósuljon és a gyerek könnyen tanuljon.

Iskola előtti képesség fejlesztést, azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik nagycsoportba vagy első osztályba járnak.

Játékos feladatokkal segítjük őket a koncentrálásban. Fejlesztjük a kézügyességüket, a matematikai és az olvasási képességet. NEM tanulunk csak játszunk, rajzolunk, mászunk, mozgunk. Sikerélményeket adunk a gyerekeknek így nő az önbizalmunk. A játékok javítják az oda figyelési és megjegyzési képességeket is.


Hasonló programot dolgoztunk ki azoknak a gyerekeknek akik már iskolába járnak, de problémáik vannak az odafigyeléssel, az írással, olvasással vagy számolással.

Egy felmérés után össze állítjuk a foglalkozásokat, amit minden nap el kell végezni, hogy fejlődést érjünk el. De nem kell minden nap elhozni a gyereket a feladatok otthon végezhetőek ha a szülő vagy nagyszülő türelemmel tud foglalkozni 20 percet a gyerekkel. A fejlesztések 20-30 percesek, hogy ne fárasszuk ki a gyereket. És változatos, hogy élvezze is. Haladástól függően, kéthetente vagy havonta találkozunk.

Első alkalom 6000Ft tartalmazza a felmérést és a gyakorlatok meghatározását.

További alkalmak 1000Ft