eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Újra Oktatás a Margitszigeten!
- 2023.08.22.

Szeptemberi időpont:

OKTÓBER 1. vasárnap.

továbbTÚRA: szeptember 30, szombat
- 2023.09.21.

Részletek hamarosan!OKTATÁSOK

NW ABC – az első lépések

Oktatás kezdőknek rendszeresen a Margitszigeten.


Aktuális időpontok:Október 1. vasárnap, 9-11-30


Találkozási pont a szigeten: a sziget Árpád híd felőli vége, buszmegálló (a 26-os busz első megállója az Árpád hídról leérve.)

Az oktatáson csak előzetes jelentkezés után lehetséges részt venni!

Az oktatások, képzések célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a Nordic Walking alaplépését, az eredeti diagonál technikát, hogy a későbbi gyakorlások alkalmával zavartalanul élvezhessék a sport nyújtotta jótékony hatásokat.

Szakképzett edző segítségével, aprólékos részletességgel, rávezető gyakorlatok beiktatásával, sok ismétléssel történik az oktatás, amelynek során minden résztvevő személyre szóló figyelmet kap. Éppen ezért az ideális csoportlétszám 6-10 fő.

Az alaplépés elsajátítása mellett megtanulunk néhány hasznos bemelegítő és nyújtó gyakorlatot, valamint szó esik a testedzéssel, életmóddal kapcsolatos kérdésekről is.

Felszerelés: ha szükséges, vízhatlan cipő, réteges, kényelmes sportruházat. Az oldaltáska zavarja a kar mozgását, ezért övtáska vagy kisebb hátizsák viselése ajánlott!

ÁRLISTA: KATT IDE

Igény szerint lehetőség van a meghirdetett programoktól eltérő időben és helyszínen történő csoportos foglalkozásra, Budapesten és vidéken egyaránt. Ezzel kapcsolatban kérem, keressenek elérhetőségeimen.

Jelentkezés a lap alján található üzenetküldő panelen vagy e-mailben.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!Igényesség, hatékonyság és szenvedély

Napjainkban a nordic walking kezd egyre népszerűbbé válni Magyarországon is. Azonban még mindig kevesen ismerik el a szakszerű oktatás, a megfelelően képzett és elkötelezett edző fontosságát. Ha Ön mégis idetalált, az azt jelenti, hogy felelősséget vállal önmagáért, és igényli a hozzáértő szakember segítségét! Elismerés és köszönet érte.

Az eltelt néhány év alatt nagyon sokan ismerkedtek meg a segítségemmel e gyönyörű sport alapjaival. Mindenkit más motivált: volt, aki eleve szakképzett oktatót keresett, volt, aki ellenérzéseit leküzdve jött el egy tanfolyamra, és olyan is akadt bőven, aki korábban csalódott, vagy rossz tapasztalatot szerzett, de annyira meg volt győződve a dolog hatékonyságáról, hogy tovább kereste azt a helyet, ahol elvárásának megfelelő segítséget kap.

A visszajelzések alapján senki sem csalódik, sőt, a legtöbben hitetlenkedve konstatálják, hogy mekkora jelentősége van az egyes mozdulatok, technikai elemek biztos és alapos elsajátításának, és mennyire hatástalan, esetleg káros tud lenni a nem megfelelően begyakorolt mozgás.

Az emberek elégedettsége mindig nagy örömmel tölt el, és még jobb, hatékonyabb munkára sarkall.
Tapasztalataim alapján a nagy népszerűségnek örvendő NW ABC nevű program maradéktalanul betölti szerepét: a mintegy 2.5 órás foglalkozáson mindenki elsajátítja az alapokat, és a többé-kevésbé rendszeres edzéslátogatás, túrákon való részvétel során rögzül, automatikussá válik a technika.
Néhány hasznos tanács

- Bármilyen egészségügyi probléma esetén sportolás előtt kérjük ki kezelőorvosunk véleményét.

- Öltözzünk mindig rétegesen, és ne hagyjuk otthon az esőkabátot sem.

- Húzzunk kényelmes sportcipőt.

- Gondoskodjunk a folyadék-utánpótlásról
(nyáron fokozottan).- Ne habozzunk belevágni, a sikerélmény és
a jókedv garantált!


Az oktatáshoz a botot biztosítom, a későbbi botvásárláshoz tanácsot adok!
Jelentkezési űrlap (kérem, az üzenet rovatba írja be nevét, telefonszámát, és azt, hogy melyik programra jelentkezik)

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika