eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Lido di Venezia: szept. 19-22.
- 2019.07.04.

Full Velence hosszú hétvége: szállás a Lido déli szegletén, nordic walking a fövenyen, dűnéken és lagúnákon, valamint Velence ismeretlen szegleteiben.

tovább


MÁRTON NAPI LIBADALOM: NOVEMBER 11.


A titokzatos cím egy tartalmas, egész napos nordic-gasztro programot takar.

Remélhetőleg kitart a szép őszi idő az idei Márton napon, mert a terv a következő: találkozunk Biatorbágyon a viadukt közelében, majd kb.10 km-t túrázunk szép panorámát nyújtó, változatos terepen.

A túra végeztével akinek kedve van (de miért is ne lenne kedvünk?) velünk tart Etyekre, ahol Márton napi "libadalom" lesz egész nap a gasztrosétányon, ahol biztosan mindenki talál magának finom kóstolni valót!

Találkozó: 8.30-kor, majd a parkolótól gyalog indulunk a körtúránkra. Helyenként meredek részeken kell haladnunk, ezért komoly túracipő kötelező, sőt, a túrabakancs is melegen ajánlot! A túra jellemzői távirati stílusban: közepesen nehéz körtúra kaptatókkal, formás sziklaképződményekkel, szép kilátással

Látnivalók a túra során: Viadukt, Kő-hegy, Kaptárkövek, Szent Vendel-kápolna. Mindenkit szeretettel várok, részvételi díj 1500 Ft, költőpénz a libadalomra érzés szerint :) Időben szólj, ha szeretnél botot. Javasolt utazás: telekocsi.

Találkozó: november 11. 8.30, Viadukt Sportközpont parkolója, Biatorbágy, Fő utca 1.Márton napi túrára jelentkezéshez kérlek, add meg neved, elérhetőségeidet, és az utazás módját.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika