eurowalk.hu: MINDEN, AMI NORDIC WALKING
SZÁNTÓ SZILVIA, NORDIC WALKING C-TRAINER


Túra Június 6-án!
- 2020.05.24.

Leányfalu - Vöröskő körtúra, 12 km, találkozó 8.45-kor, indulás 9-kor, a túra időtartama kb. 4-5 óra, Duna-parti sétával, fagyizással egész napos program

továbbOktatás a Margitszigeten
- 2020.05.25.

Újra NW ABC, június 7-én, vasárnap reggel 9-11.30-ig, az alapok szakszerű elsajátításáért!

Várok mindenkit, jelentkezés a tovább gomb alatt:

tovább


FARSANG A ZSÍROS-HEGYEN, FEBRUÁR 9.


Ha február, akkor farsangi szezon! Idén is megszínesítjük a téli szürkeséget! Ha kedved van hozzá, ölts te is magadra álarcot, színes hajat, vagy bármilyen maskarát, és túrázz velünk Nagykovácsi határában, a Zsíros hegyen!

Túránk során érintjük a Budai-hegység két méltán népszerű hegyét, az alpesi jellegű, fenyvessel borított, meredek, sziklás hegyoldalú Alsó-Zsíros-hegyet (424 m), és az Európa Diplomás, fokozottan védett, kopár és kerek kúpokból álló Nagy-Szénást (550 m).

Táv: kb. 12 km, közepes terepen, 4-500 m szinttel. A túra kiinduló pontja, találkozó hely: Nagykovácsi, Zsíroshegyi-köz és Turista út keresztezősése. Ott leparkolunk, majd indulunk körtúránkra.

Induljon hát a farsangi készülődés, szerezd be maskarádat, ha kedved van, süss különleges fánkot; ha több változat is lesz, fánkversenyt is tarthatunk (csak keveset hozz, mert a zsírt továbbra is égetni kell, nem raktározni :)

Találkozó: február 9. vasárnap, 9.30-kor Nagykovácsi, Turista út-Zsíroshegyi köz. Tervezett időtartam: 4-5 óra. Részvételi díj 1200 Ft.

Mindenkit várunk szeretettel!

Jelentkezz! Kérlek, az üzenetbe írd bele, hogy a farsangi túrára jelentkezel!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotAz eredeti Nordic Walking technika