Esküvőről
Szertásvezető
Kapcsolat/díjak
Hajnal-Szabó Andrea Krisztina
Esküvői teendők
Szertartás ötletelő
esküvő másképpen
megerősítések
Névadó
media
gondolatok, írások
Eskuvoi video

HÍREK
esküvő
- 2019.02.20.

szertartásvezető szertartás esküvői ceremónia egyedi különleges esküvő szertartásvezetővel

tovább >>

szertartásvezetés
- 2019.02.20.

A Házasulandó igényei, elvárásai szerint, különleges esketési forma. Azonban kérlek, fogadd el, a szövegemet előre nem adom át, csak ott abban a pillanatban hallhatod....

tovább >>Szeretlek, szeretlek, szeretlek,
egész nap kutatlak, kereslek,
egész nap sírok a testedért,
szomorú kedves a kedvesért,
egész nap csókolom testedet,
csókolom minden percedet.
Minden percedet csókolom,
nem múlik ízed az ajkamon,
csókolom a földet, ahol jársz,
csókolom a percet, mikor vársz,
messziről kutatlak, kereslek,
szeretlek, szeretlek, szeretlek.
(Szabó Lőrinc: Szeretlek)

Néhány soros vers idézettel kezdtem mondandómat, amelyet több ezer költészeti remekműből, könnyedén a választottam, mert a szerelem témakör, mellyel a legtöbb művészt megihletett akár verssel, festészettel, akár zene vagy színművel stb. Nem csak ihlette, de inspirálta is, ezeket anno múzsának nevezték, ma pedig feleségnek hívjuk őket. A mondás szerint: „minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll”.
Földi életünk során az egyik legcsodálatosabb érzés a szeretet. Felemelő, szívdobogtató, amikor több millió ember közül megtalálom a másik felemet. Talán az egyik legjobb személyiség formáló a szerelem. Sok pozitív érzést, erőt, képességet felhozó transzformáló érzés, amit két ember egymás iránt érezhet. Igen, átalakító, hiszen sok csodát megélve, változom általa, és nem csak a másik embert szeretem, hanem igazán Önmagamat amilyenné válok mellette. Igen, változom, jó irányba, fejlődöm minden egyes kapcsolatom által. Minden egyes érzelem hozzá tesz a személyiségem formálásához!
Meglelni, és megtartani a társat nem ugyanaz, egyik nincs a másik nélkül, ettől talán az elköteleződés a másik pillére a tartós kapcsolatnak. Mai rohanó világunkban felülmúlhatatlan értékké válik az őszinte és mély érzelmek megélése és felvállalása. Ennek egyik ünnepi változata, a nyilvános szerelmi vallomás, azaz az esküvő, ahol a Jegyes Pár saját maga nemében mutatja meg, akár dalban, versben, szertartás minőségében, mit is érez a másik iránt. Szertartásvezetőként, nőként, és feleségként is fontos számomra az esküvői szertartás! Ez a 20-30 perc köré épül a több hónapos készülődés. Amellyel nem csak külsőségekben készülünk, hanem ott mélyen belül is. Felkészülünk a közös életre, a közös felelősségvállalásra. Bizony, bizony nagyon fontos, hogy önmagamért felelősséget tudjak vállalni, az egészségemért, boldogságomért, a fejlődésemért, mert csak így lehet a másik Fél számára egész! Így lehetek társa a Páromnak. Ezért is fontosnak tartom a bejelentkezés utáni türelmi időszakot, a felkészülést, ahol nem csak az esküvői ceremónia helyszínét választjuk ki, a szolgáltatókat, de érzelmileg is beérik az elhatározás. Az esküvő maga nem csak szép ruhába bújtatott ünnepség, hanem a közös új út elindítója, katalizátora az azt követő évtizedeknek! A hétköznapokban erőt adó visszagondolni, amikor megpillantottam a másikat. Az esetleges nehezebb időszakban a fülemben hallva tovább lendíthet a Szertartásvezető szavai. Egy állomás az esküvő, egy olyan állomás ahol szintet lép a kapcsolat. Elköteleződés, felvállalás, egység, törvényi keretek és biztonság. Egy egészen más minőség, mint amit eddig bármely kapcsolatban megéltem. Igy, fontos miképpen éljük meg az esküvői szertartást! Ne légy megalkuvó, légy álmodó és megvalósító! Legyen a szerelemetekhez méltó a helyszín, a készülődés és a szertartás!
Szeretettel, segítő szándékkal, több évtized tapasztalattal a hátam mögött mellettetek vagyok az első lépések megtételében, szívesen fogadlak, ha már meglévő házasságotokat szeretnéd magasabb szinten megélve új fogadalmat tenni.
Üljünk le egy tea mellett ismerkedjünk és beszélgessünk!
Hajnal-Szabó Andrea Krisztina alternatív terapeuta- szertartásvezető telefonszám: +36309400052
https://eskuvoclassic.hu/tobb-mint-eskuvoi-szertartasvezeto-hajnal-szabo-andrea-krisztina/https://vighadalom.hu/szertartasvezeto/hajnal_szabo_andrea_krisztina/ps://www.teeskuvod.hu/partner145/Szertartasvezeto/Szertartasvezeto---HAJNAL-Szabo-Andrea-Krisztinahttps://www.menyegzolap.hu/galeria/szertartasvezetes/hajnal-szabo-andrea-krisztina-szertartasvezeto-2-2113Még nincs szöveg...
Üzenet küldés:

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Hajnal Szabó Andrea Krisztina szertartásvezet? Esküv? Ceremónia polgári anyakönyvvezet? esküv? másképpen menyegz?