hajegyenesítés

Tartós hajkiegyenesítés


Brazil tartós hajkiegyenesítés 32.000 helyett 12.000 Ft-ért

olyan technológián, mely nem roncsolja a hajat.
A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt.

Bejelentkezés: 06/ 20 228 1774 • Fodrász ár >>>
 • Fodrász kép >>>
 • Időpontkérés fodrászatba >>> • keratinos hajkiegyenesítés

  Keratinos (brazil) végleges hajkiegyenesítés

  tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 4-5 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét.
  A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el

  Brazil hajkiegyenesítés

  során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak, a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzák, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. A kezelés időtartama függ a haj hosszától és sűrűségétől.
  A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes egyenes haj.

  Brazíl tatrós hajegyenesítés olyan technológián, mely nem roncsolja a hajat.

  A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt.

  Brazil hajegyenesítés ár:
  Rövid haj: 12.500 Ft
  Félhosszú haj: 16.500 Ft
  Hosszú haj: 21.500 Ft

  Bejelentkezés: 06/ 20 228 1774