Online Német - Tanulj velünk kényelmesen otthon!
Német nyelvtanulás, online német feladatok, keresztrejtvények, német tesztek és ami a könyvekből kimaradt... Kezdőknek és újrakezdőknekBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

TANULÓINK ÍRTÁK!
- 2017.11.28.

"Nagyon hasznos az oldal, mivel otthonról lehet tanulni, akár a kezdő szintről is. Könnyen kezelhető, és egyáltalán nem bonyolult. Csak ajánlani tudom mindenkinek, meghozza a kedvet a német nyelvtanuláshoz. Így sokkal egyszerűbb és gyorsabb minden!" 2018. 01. 15. P.Ági
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket. Nem sok időm van tanulni, csak hétvégén tudom átvenni az anyagot. Végre magyarázatot is kapok a szabályokra és így sikerül megértenem. Köszönöm!" D.Fanni 2017. 11.20.
Online Német 200 leckés tanfolyam

NAGYON Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra. Szerettem volna nyelvvizsgázni. A feladatok nagyon jók voltak és a legjobb, hogy még le is tudtam magam ellenőrizni. Az anyagnak köszönhetően sikerült a német alapfokú nyelvvizsgám. Köszönöm a segítségedet!" K.Dalmi 2017.10.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"A leckék nagyon jók. Már a beszéd is jobban megy!" - G.Gyula 2015.07.09. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Napról-napra jobban megy a német. Amikor csinálok valamit már németül gondolkodom, így merészebb is vagyok ha németül beszélnek hozzám. Nagyon jó! Köszönöm szépen!" - Piri 2014.08.29. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket! Nagyon sokat fejlődtem mióta veled tanulok, folyamatosan ismételtem a feladatokat, így sokkal könnyebben megmaradnak nehezebb részek! - Éva 2014.02.15. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Mindegyik lecke tetszett. Jól van felépítve az anyag, ezért a az elmélet megtanulása sokkal egyszerűbb és a feladatokkal könnyen elsajátítható. A szókincsfejlesztő leckék is nagyon jók mert a képek és a keresztrejtvények segítenek nekem a megtanult szavakat memorizálni." André 2011. 12.02. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam


Nyelvtani meghatározások


ABC

A betűket sorba (egymás mellé) rakták, azért hogy tudjuk melyik-melyik után jön. Az abc ismerete segít abban, hogy könnyen és gyorsan megtaláljuk a szavakat a szótárban.


Nyelv 

Az a dolog aminek a segítségével az emberek el tudják mondani gondolataikat másoknak. Ez az időben réges régen alakult ki, és folyamatosan változik. Sok ezer nyelv van a világon. A nyelvet azért kell tudni, hogy el tudjuk mondani amit akarunk, és hogy meg tudjunk érteni másokat.


Ige

Azok a szavak, amiknek a jelenése valamilyen cselekvést, történést, létezést vagy állapotot fejez ki. 

cselekvés: épír, kér, hoz, üt,

történés: esik, zúg, zajlik, történik,

létezés: él, van

állapotváltozás: megjavul, szomorkodik, fázik


Főnév

Azok a szavak, aminek a kimondásakor valaki vagy valami (valamilyen dolog, tárgy) képe jelenik meg a fejünkben. Egyszerűen csak megadják egy dolognak a nevét, elmondják, hogy minek neveznek egy bizonyos dolgot, mi az a szó, amit annak a megnevezésére használuk.


Melléknév

Azok a szavak amik azt mutatják meg, hogy egy főnév milyen. Valakinek, vagy valaminek a milyenségét, tulajdonságát jelölő szavakat mellékneveknek nevezzük.


Számnév

Számot, mennyiséget fejez ki. Megmondja, hogy egy dologból mennyi van, vagy azt hogy a dolog a sorban hányadik helyen áll.


 

 Online Német Nyelvtanulás