Online Német - Tanulj velünk kényelmesen otthon!
Német nyelvtanulás, online német feladatok, keresztrejtvények, német tesztek és ami a könyvekből kimaradt... Kezdőknek és újrakezdőknek


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

TANULÓINK ÍRTÁK!
- 2017.11.28.

"Nagyon hasznos az oldal, mivel otthonról lehet tanulni, akár a kezdő szintről is. Könnyen kezelhető, és egyáltalán nem bonyolult. Csak ajánlani tudom mindenkinek, meghozza a kedvet a német nyelvtanuláshoz. Így sokkal egyszerűbb és gyorsabb minden!" 2018. 01. 15. P.Ági
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket. Nem sok időm van tanulni, csak hétvégén tudom átvenni az anyagot. Végre magyarázatot is kapok a szabályokra és így sikerül megértenem. Köszönöm!" D.Fanni 2017. 11.20.
Online Német 200 leckés tanfolyam

NAGYON Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra. Szerettem volna nyelvvizsgázni. A feladatok nagyon jók voltak és a legjobb, hogy még le is tudtam magam ellenőrizni. Az anyagnak köszönhetően sikerült a német alapfokú nyelvvizsgám. Köszönöm a segítségedet!" K.Dalmi 2017.10.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"A leckék nagyon jók. Már a beszéd is jobban megy!" - G.Gyula 2015.07.09. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Napról-napra jobban megy a német. Amikor csinálok valamit már németül gondolkodom, így merészebb is vagyok ha németül beszélnek hozzám. Nagyon jó! Köszönöm szépen!" - Piri 2014.08.29. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket! Nagyon sokat fejlődtem mióta veled tanulok, folyamatosan ismételtem a feladatokat, így sokkal könnyebben megmaradnak nehezebb részek! - Éva 2014.02.15. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Mindegyik lecke tetszett. Jól van felépítve az anyag, ezért a az elmélet megtanulása sokkal egyszerűbb és a feladatokkal könnyen elsajátítható. A szókincsfejlesztő leckék is nagyon jók mert a képek és a keresztrejtvények segítenek nekem a megtanult szavakat memorizálni." André 2011. 12.02. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam


Teszteld német tudásod!

 

 

 

Tudod milyen szinten vagy? Próbáld ki magad!német tesztek, online tesztek németül, német alapfokú teszt, német keresztrejtvények, német nyelvtan, német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, ingyen német,

Töltsd ki az alábbi szintfelmérő tesztek valamelyikét és most ingyen kiértékeljük, ily módon megtudhatod, milyen szinten is vagy a német nyelven.

Ezekkel a tesztekkel most kiderül, hogy hány százalékos is a megszerzett tudásod, és még instrukciókat is kaphatsz, hogy a hibáidat kiigazíthasd 100%!


Kattints arra a tesztre amelyikkel kezdeni szeretnél.


nagyon kezdő
:
1. teszt

alapszint: 2. teszt

középszint: 3. teszt

 

egyéb tesztek:

névelők: der, die, das

létigeKeresztrejtvények (alapfok):

keresztrejtvény - reggeli

keresztrejtvény - arcrészek

keresztrejtvény - színekHa még nem megy könnyedén a német, akkor


angol kezdő, angol létige, online angol tanfolyam, kezdő angol, angol tesztek

 

Jelentkezz INGYENES 10 leckés Online Német nyelvtanfolyamunkra.
Tanulj velünk németül!

 

ide kattints!

 
Online Német Nyelvtanulás