Tóth Ferenc klímaszerelő - Budapesten és a Dunakanyarban
Tóth Ferenc klímaszerelő Vác, Dr. Csányi L. krt 84. Tel.:20/416-2092

Keresés a honlaponSplit klíma berendezésekben előforduló légszűrő rendszerek :

 

Silver Nano egészségvédelmi rendszer:

 Egy átfogó rendszer, amely nanométer méretű ezüstionok segítségével biztonságosan és hatékonyan elpusztítja a kórokozókat,  penészgombákat és 650 különféle típusú baktériumot,  továbbá megakadályozza, hogy azok megtelepedjenek olyan helyeken, ahol ez leginkább káros. A Silver Nano egészségvédelmi rendszernek köszönhetően a Samsung légkondicionálók belsejét borító nanoméretű ezüstionok milliárdjai a baktériumokat már a szűrési folyamat során elpusztítják. Ezen túlmenően az ezüst nanobevonat szagtalanít is, így a helyiség tisztább és frissebb illatú lesz.

Neo Plazma légtisztító rendszer:

Egyedülálló 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt rendszer. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain a rendszer hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer illatot,  cigarettafüstöt. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, ezáltal hatékonyan sterilizál.

Plazmaionizációs szűrőrendszer:

Miközben a helyiség levegője áthalad a plazma ionizációs zónáján a magas feszültség töltéssel látja el a szennyeződéseket. Mikor a levegő a statikus elektromos térhez ér, a por, füst és pollen részecskék több mint 95%-a megkötődik a statikus elektromos rácson. Ez a hatékony eljárás tisztább levegőt, egészségesebb környezetet biztosít és óvja az allergiában szenvedőket.

Nano Carbon szűrő:

A nanométer méretű aktívszén-szemcsés szűrő a szaganyagokat megköti, így biztosan és tökéletesen távolítja el a háztartási szagokat,  garantálva a kellemes közérzetet.

Plazma szűrő:

Eltávolítja a mikroszkopikus  szennyezőanyagokat, a port, állati szőrt, házi atkákat és polleneket is, megakadályozva ezzel az asztmatikus jellegű  allergiás megbetegedéseket.

Nano Bio Fúziós szűrő:

Nanométer méretű bio enzimjüket a baktériumok sejtfalára vezetik, hogy azt lebontva elpusztítsák a sejtmagot. Míg a hagyományos eljárások során inaktiválják a baktériumokat, vagy elpusztítják a sejt külső falát, ez az innovatív sterilizálás tökéletesen lebontja a sejtmagot és elpusztítja a baktériumokat.

Silver Nano e-szűrő:

Az összes porrészecske és vírus 99,99%-ának eltávolítására képes, páratlan "porfogó", szagtalanító. A szűrőn keresztül áramló elektromosság okozta mágnesesség befogja és eltávolítja a porrészecskéket ezzel megakadályozza, hogy bekerüljenek a belégzésre kerülő levegőbe. Ahogy a nanométer méretű ezüstrészecskék érintkeznek a kórokozókkal és baktériumokkal, gátolják ezeknek a szervezeteknek a légzését, így azok sejtnövekedése megáll és elpusztulnak. A kórokozók eltávolítása igen gyorsan, mindössze 2 órán belül megtörténik.

Katechin szűrő:

Bio zöldszűrő segítségével köti meg a részecskéket és baktériumokat sztatikus elektromosság révén. A zöldteából kivont Katechin bevonatú szűrő hatástalanítja a megkötött baktériumokat. Az izzadság, cigarettafüst stb. okozta kellemetlen szagokat is lebontja és megszünteti. 

Super alleru-buster szűrő:

Egyszerre három különböző potenciális veszélyforrás ellen nyújt védelmet: kiszűri a baktériumokat, vírusokat és allergéneket a levegőből, ezáltal gondoskodik a lakótér levegőjének egészséges tisztaságáról.

Super Sonic:

A beltéri egységbe épített ultrahang-frekvenciás levegőtisztító egység a szűrővel együttműködve gyorsabban és hatékonyabban képes kiszűrni a levegőből a port és más egészségre ártalmas részecskéket. Az eredmény: tisztább levegő rövidebb idő alatt.

AC Robot:

Technológiájának segítségével megelőzhető a légkondicionáló szűrőjének elszennyeződése. A beépített szűrőtisztító szerkezet rendszeresen és automatikusan eltávolítja a szűrőre rakódott szennyeződéseket.

Ionos légfrissítés:

cm3-enként 20 000 negatív töltésű ion gondoskodik a szoba levegőjének üdeségéről. Úgy érezheti magát mintha vízesés mellett vagy erdőbe pihenne.

Fotokatalitikus szagtalanító szűrő:

Anti-bakteriális és szagtalanító hatású. A szűrő nagy hatékonysággal bontja le a cigarettafüstöt, a háziállatok szagát és a baktériumok, káros mikroorganizmusok szaporodását is gátolja. Amikor a szűrő hatékonysága lecsökken, napfényre kihelyezve visszanyeri aktivitását.

Antiallergén szűrő:

Egy textil, amely elnyomja a csírák növekedését, így egyben anti-bakteriális szagtalanító funkciója is van. Egy enzimhez hasonló katalizátorral a Samsung kutatócsoport felfedezte, hogy a Fém Ftalocianint abszorbeálja és feloldja az allergéneket. A Samsung beépítette ezt a Fém Ftalocianint Antiallergén szűrőjébe így a textil maga képes megkötni és feloldani az allergéneket.

Aktívszenes elektrosztatikus üvegszálas szűrő:

A szűrő aktív szénből és elektrosztatikus üvegszálas szűrőből áll. Az aktívszenes szűrő elnyeli a kellemetlen szagokat és hatástalanítja az ártalmas vegyi gőzöket. A szűrő felületén a pozitív töltés kialakításával az elektrosztatikus üvegszálas szűrő felfogja a kis porszemcséket, füstöt és állati szőrt, ezáltal védelmet nyújt az allergiás megbetegedések ellen.

Bio szűrő:

Egy speciális biológiai enzimből és Eco filterből áll Az Eco szűrő kiszűri a levegőben lévő apró porszemeket és hatástalanítja a baktériumokat, gombákat valamint a mikrobákat. A biológiai enzim egyesül a baktériumokkal és fokozatosan feloldja a baktériumok sejtfalát, ezáltal elpusztítja azokat.

Frescho Tech/anionos/ szűrő:

A vízesés, patak és erdő, ahol megfelelő mennyiségű anion áll rendelkezésre, megnyugtatja és felfrissíti az  embereket. Az anionok jó hatással vannak az idegrendszerre, a vérkeringésre, javítják a tüdő működését és hatékonyan megelőzhetőek a légzőszervi megbetegedések. A Frescho Tech előnyeit kihasználva a Midea klímaberendezés otthonába hozza az erdei levegőt. Amint a levegő keresztüljut az ionizátor keféjén az ionizáció eredményeként automatikusan anionok keletkeznek/3400V magas statikus tér/. Az anion mennyisége az 1 000000 db/cm3 értéket is elérhetik. Egy-egy elektron nyerésével az  anionok hatástalanítják a vegyi párát és port s pozitív ionok jutnak a levegőbe.

Porszűrő:

Hagyományos szűrő, amely a legkisebb porszemcséket is kiszűri és mosással könnyen tisztítható. Minden klímakészülékben megtalálható, mint előszűrő.Tóth Ferenc klímaszerelő - Budapesten és a Dunakanyarban - Tel.:20/416-2092