Dubravszky László Dr. hagyatéka
94 év munkásságának kiemelkedő eredményei: Antropozófia, Asztrológia, Rudolf Steiner kivonatok


Új csoport indul
- 2013.03.01.

Rudolf Steiner Máté Evangélium feldolgozása indul 1 hónap múlva.

Cédulakatalógus
- 2012.09.28.

A cédulakatalógusok bemutatása elindult. Munkásság menüpontban a Cédulakatalógus-rendszer cím alatt található. Folyamatosan frissítjük.

Önkéntes
- 2012.03.30.

Szeretnél résztvenni a Dubravszky hagyaték munkájában? Jelentkezz: aranyfeny@aranyfeny.hu címen!

Filmek
- 2012.03.27.

Évek óta készülnek Dubravszky László életét dokumentáló kisfilmek. Vágatlan anyagok megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. Tel.: 30/966-1966

Vallyon Ildikó

Vallyon Ildikó szívvel-lélekkel elhivatott, embertársait mélyen tisztelő GYÓGYÍTÓ volt. Ő is felismerte, hogy a nyugati orvoslás önmagában gyakorta nem elegendő a betegek meggyógyításához / tüneti kezelést ad az oki terápia helyett /,és új utakat keresett a gyógyászatban. Az orvosi egyetem utolsó éveitől hagyományos kínai orvoslást tanult. Az elmélet teljes elsajátításával, és a működési elvek pontos megismerésével a rendszer továbbfejlesztésében is jelentős eredményeket ért el. A természetgyógyászat szinte valamennyi ágazatát tanulmányozta, és az orvostudomány fejlődésével párhuzamosan orvosi ismereteit folyamatosan bővítette. Kiemelt tudásra tett szert a hagyományos kínai gyógyászat mellett / és többek között / homeopátiából és bioenergetikából. Dr. Dubravszky Lászlónál az asztrológián túl antropozófiát is tanult, s ezen tudományágak gyógyászati vonatkozásain IS sokat dolgozott. Kitartásának, fáradhatatlan munkájának eredményeként közös rendszerbe foglalta az öt-elem tanon alapuló hagyományos kínai orvoslást, a szervezet működési szintjein /anyagi-fizikai test; energetikai – étertest; szervek, szervrendszerek működése, lelki-asztráltest és a szellemi szint-én / alapuló antropozófus orvoslást, valamint az asztrológia egészségügyi vonatkozásait. Ezzel bizonyította, bár a megközelítési módok első látásra különbözőek, lényegében ugyanazon működési elveknek a más és más szempontú értelmezései, így kiegészítik egymást. Ezáltal még tisztább, még érthetőbb képet kapunk az emberi létről, a betegségekről,stb., és a gyógyításban a beteget, mint individuumot megközelítő, emberibb, magasabb szintet érhetünk el. Rövidnek tűnő, ám rendkívül gazdag és tudatos szakmai pályafutása, akaratereje valamennyi gyógyító számára példaértékű.


Kovács Gabriella

"Ajándékozom ezt a tanulmánysorozatot tanítómnak, Dubravszky Lászlónak, aki földi életében kitüntetett engem gondolkodásának mérhetetlen értékű eredményeivel, szeretetteljes és következetes éleslátásával, és életének hitelességével. Köszönöm hajlíthatatlan moralitású, egyéni humorú és mindennel példát mutató jelenlétét az életemben, valamint szellemi iránytűjét, ami végigkíséri földi utamat."

Folytatás hamarosan: Gyuricza László ír tanítójáról
Dubravszky László Alapítvány honlapja

Honlapkészítés