Dominó Irodabútor Stúdió
6721 Szeged, Párizsi krt. 14, Tel.: 62/444-442, Mobil.: 70/316-23-10, E-mail:dominoiroda@gmail.com

Keresés a honlapon
Kedves Látogató üdvözlöm a honlapon !

Amennyiben a termékekkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne hívjon telefonon vagy küldjön emailt ide kattintva írhat nekünk. Köszönöm.Engedje meg, hogy ezúton ajánljam fel komplex szolgáltatásunk az Ön/Önök munkájának megkönnyítéséhez valamint munkahelyi környezet kellemes kialakításához.

A vállalkozás 2000-ben indult iroda, étterem, presszó, kollégium, iskola egyéb intézmények berendezésére valamint íróasztalok, számítógépasztalok, székek forgalmazására.

Többségében Magyarországon gyártott, minőségi szériabútorokkal dolgozunk, ugyanakkor egyedi és ötletes megoldásokkal tesszük használhatóvá a teret, ahol a típus bútor nem helyezhető el.

Szegeden a Párizsi körút 14. szám alatt a Dominó Irodabútor Stúdióban tekinthető meg ezen bútorcsaládok termékei, különböző típusú székek, számítógépasztalok vagy látogasson el honlapunkra www.dominoiroda.hu

Tevékenységünk a helyszíni felméréstől a komplett berendezésig, összeszerelésig átfogó szolgáltatást nyújt, ezen belül résztevékenységgel is igyekszünk a megrendelő igényeinek megfelelni.

2012-ben bővítettük szolgáltatásainkat, tapasztalt, FMV-Ép/B valamint É-ME-II. jogosultságokkal rendelkező munkatársunk közreműködésével vállaljuk családi házak, épületek és egyéb létesítmények építésének, felújításának, bővítésének felelős műszaki vezetését, vagy műszaki ellenőrzését illetve lebonyolítását is a jogosultságoknak megfelelő kereteken belül.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem látogasson el üzletünkbe vagy keressen meg telefonon, e-mail-ben ( dominoiroda@gmail.com ), s az Önnek alkalmas időpontban felkeressük, vagy ajánljon ismerőseinek.

Bízunk benne, hogy rövidesen Önöket is megbízóink között üdvözölhetjük, és ezáltal részesei lehetünk az Önök sikeres munkájának.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket.


Márkus Klára

lakberendező, üzletvezetőTel.: 62/444-442, Mobil : 70/316-23-10, E-mail: dominoiroda@gmail.com, Ny. idő H-P 9-17, SZ zárva