Diana Esküvő Műhelye
"A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van." Kosztolányi Dezső


HÍREK
2022 es esküvői szezon méretvételezése e
- 2021.10.23.

A mindenkori aktuális vírushelyzethez alkalmazkodva, rugalmas időpontokkal, a menyasszonyok biztonságát és kényelmét biztosítva továbbra is akadálymentesen várjuk a kedves menyasszonyokat méretvételre! :)

Esküvő kiállítás 2019 02. 06
- 2019.03.18.

I said yes esküvőkiállítás Veszprém / PiroFashion divatbemutató <3 :)

Esküvő kiállítás 2019 01.8.
- 2019.03.18.

2019. január 12-én megrendezésre került az I. Dél-Balatoni Esküvő Kiállítás, melyen minket is megtalálhattatok :) https://gallery.firstsightstudio.com/g/delbalatonieskuvokiallitas/

Telefonszám változás!!!
- 2016.01.11.

A műhely új mobiltelefonszáma: 06-20-372-9473 Ezen a telefonszámon várom minden kedves érdeklődő Menyasszony jelentkezését!

Dübörög a szezon, készülnek a ruhák
- 2015.07.16.

Folyamatosan dolgozunk, így ha nem kapnál időben válasz emailt, kérlek csörögj rám telefonon gyors információért, nehogy lekéss a ruhád készítésről :) 06-20-559-6470

Nyár van Nyár :)
- 2014.07.19.

Dübörög a szezon, készülnek a szép ruhák! Várunk szeretettel minden kedves érdeklődő menyaszonnyt! :)

2014 es ESKÜVŐK
- 2013.10.14.

Elkezdtük a 2014 es Esküvőkre a méretvételt!

Tájékoztatás!
- 2013.02.24.

Ezerrel zajlik a munka! Kis türelmet, kérnék és eljutok mindenki leveléhez! Ha szűkös az idő, vagy fontos kérdésed lenne, kérlek hívj!

2013-as szezon méretvételezés!
- 2012.09.17.

Ha nálunk szeretnéd elkészíttetni a menyasszonyi ruhádat, Írj vagy hívj bátran és foglalj időpontot! Várunk szeretettel! :)

továbbÖltöztetés!
- 2011.11.30.

Ha szeretnéd, esküvőd napján előre egyeztetést követően, segítségedre leszünk az előkészületekben. Helyszínen készre vasaljuk a ruhát és szépen, szakszerűen bele is bújtatunk, hogy minden tökéletes legyen a Nagy Napodon!

2012- es esküvők méretvételezése!!
- 2011.11.09.

A jövő évi varrások méretvételét elkezdtük. Természetesen van még időd a tervezgetésre, de ha velünk akarsz varratni, akkor fontos lenne időben elkezdeni a készülődést, nehogy lemaradj!

Képek
- 2011.03.05.

A varrásainkról sok-sok fotót találsz a Vendégkönyv - Fotógaléria menüpontra kattintva.

Tájékoztatás!
- 2011.02.23.

Megkezdődtek a komoly munkálatok, így lassabban tudok csak válaszolni az érdeklődő levelekre, kis türelem és eljutok mindenki leveléhez! :)
A méretvételezés még tart, várunk szeretettel!
Fontos, sűrgős esetben, hívj bátran! :)


Elköltöztünk!!!
- 2010.10.07.

Örömmel értesítünk minden kedves menyasszonyt, hogy Budapestre költöztünk!!

Elkezdtük a méretvételezést!
- 2010.10.07.

Októbertől folyamatosan vesszük a méreteket a jövő évi esküvőkre! Várunk Téged is szeretettel! :)

Varrunk, varrunk és varrunk!
- 2010.03.10.

Teljes gőzerővel varrunk, úgyhogy ha lassabban tudok válaszolni a leveledre, akkor bocsi! Ha sürgős, akkor írj sms-t, vagy hívj fel nyugodtan!
Méretvétel

Az első találkozásom Veled a méretvételkor történik. Ilyenkor beszélünk meg minden fontos dolgot.
Ha van konkrét elképzelésed, fotód, saját készítésű rajzod, hozdd el!
Ha nincsen semmi ötleted, akkor sem kell kétségbe esned, mert rengeteg magyar és külföldi magazinom van, amit nézegethetsz, ha szeretnél.
Ha rám bízod magad, akkor beszélgetésünk alatt megpróbálom megállapítani, hogy milyen típusú ruha állhat Neked a legjobban, ami kiemeli az adottságaidat, és illik az egyéniségedhez.

A méretvételkor én lerajzolom, amit elképzeltél.

Amikor elkészülünk együtt a tervezéssel, és minden apró részletet is lefixálunk, akkor kikalkulálom Neked a pontos eladási árat. Ha ez megfelel, akkor ezt írásban is rögzítjük, és ettől az ártól már nem térünk el, kivéve, ha Te valamilyen + kiegészítőt (fátyol, fejdísz, + anyag, stb)is szeretnél vásárolni később.

Méretvételkor elkérem a rögzített ár felét foglalóként (ugyebár ez azt jelenti, hogy ha te elállsz a szerződéstől, akkor ezt az összeget nem kapod vissza).
Ezt azért kérem el, mert nem szeretném, hogy meggondolatlanul, hirtelen "felindulásból" dönts a munkánk mellett, és később, amikor másik menyasszonyi ruhát látsz meg, és inkább azt választod, akkor tőlünk pedig a foglalót visszakéred. Ha nem vagy biztos magadban, akkor inkább a méretvétel előtt nézelődj más szalonokban, próbálgass, és csak akkor gyere hozzám, ha ezer százalékig biztos vagy abban, hogy varratni szeretnél, és pedig velünk.

Ez azért lényeges, mert a tervezés után hozzálátunk a ruha szabásmintájának az elkészíttetésének, anyag, csipke, gyöngy stb. vásárlásának, tehát egy csomó költség felmerül, és egy csomó munkaidőt ledolgozunk a menyasszonyi ruháddal, amikor Te még azt hiszed, hogy mi még neki sem láttunk.


Mit kell hozni a méretvételre?

A méretvételre kell hozni tehát:

egy cipőt
melltartót (ha lehet, akkor ebben gyere)
fotóidat, rajzaidat, ha vannak
a kalkulált összeg felét foglalónak

A cipő és a melltartó nem kell, hogy az igazi esküvői legyen a méretvételen; elég, ha csak ahhoz hasonlók.
A próbára viszont már teljes harcidíszben kell jönni, mert akkor már nagyon fontos minden apró kis részlet is.


Fehérnemű

Miért fontos a melltartó?

A menyasszonyi ruha alá olyan melltartót vásárolj, ahol az alábbi fő szempontok érvényesülnek:
- nagyon jól tartson (nagy melleknél különös fontos, hogy a mellek a ruha alatt ne lógjanak, és ne lifegjenek jobbra-balra)
- ne legyen extrán csipkés, domború mintás, csattos, köves, csilivilis, mert ezek a menyasszonyi ruha finom anyagán átlátszanak, vagy kidudorodnak
- az anyaga legyen nagyon jó minőségű, ne bökjön, szúrjon, csípjen sehol.

Nem az a lényeg, hogy milyen szexi a melltartó, hanem az, hogy szépen emelje a melleket a ruha fazonához.

Bugyi:
- ha az alakoddal minden rendben van, akkor a ruha színéhez illő bugyit vegyél, amin semmiféle kidudorodós díszítés nincs.
- ha van súlyfelesleged, akkor olyan "fűzősbugyit" vegyél, ami jól leszorítja a hasat, és a popsit. Hidd el, ez csodákra képes! (A nászéjszaka előtt azért titokban szabdulj meg tőle... )


Cipő

Milyen a jó cipő?

Az a lényeg, hogy kényelmes legyen! Hiszen az igaz, hogy lehet, hogy csak egyszer veszed fel az életedben, de akkor viszont egész nap ezt kell viselned!
Ebben kell vonulnod, vendégeket fogadnod, és táncolnod is.
Amikor esküvői cipőt vásárolsz, próbálj meg olyat vásárolni, amit ha az üzletben felveszel, rásimul a lábadra. Ne nyomja össze a lábujjaidat, ne törje a sarkad, és a magassága miatt ne égjen a talpad. Tartsd magadon, lépkedj benne, és csak eztután dönts.
(Volt már olyan menyasszonyunk, akinek annyira fájt a lába a cipőben, hogy még a ruhapróbát sem bírta ki benne, és az első 5 perc után levette. Képzelheted, milyen volt akkor az esküvő egész napja!)

Ha nem hófehér a ruhád, akkor kérjél tőlem, anyagmintát a ruhádból, és azt vidd magaddal cipőt venni, hogy ne üssön el nagyon a cipő színe a ruha színétől.


Időpont egyeztetés

A méretvétel időpontját mindig e-mailben intézzük el, amennyiben lehetséges. Ez azért jó nekem, mert minden e-mailt megtartok, és könnyen visszakereshetek, hogy mit "leveleztünk" meg, mit ígértem Neked, és Te mit kértél tőlem, stb.

Az árajánlatomban mindig küldök egy időpontot is, amire rögtön be is jegyezlek.
Erre azért van szükség, mert mi nem nagyüzemi gyártást végzünk, hanem megvan a maximálisan bevállalható menyasszonyaink száma.
Ha Neked küldök időpontot, az azt jelenti, hogy be tudunk vállalni, és esetleg az utánad jelentkezőt sajnos már nem.

Tehát nagyon fontos, hogy visszaírj nekem, hogy szeretnél-e bennünket megbízni a ruhád elkészítésével, és jó-e az ajánlott időpont, mert ha Te mégsem jössz el, akkor lehet, hogy valaki emiatt marad le a nálunk varrásról, mert a Te időpontod miatt esetleg neki már nem tudunk varrást biztosítani.


Pontosság

Sajnos az időm percre pontosan ki van számolva, és elég nagy nálunk amúgy is nyüzsgés, ezért nagyon szépen kérlek, hogy legyél pontos ! Ha 2 órát beszélünk meg, akkor az ne fél 2 legyen, mert akkor még az előző menyasszony lehet nálam, vagy éppen varrok, hímzek, stb.

Ha úgy látod, hogy késni fogsz, az nem probléma, csak akkor légyszí csörögj rám, vagy írj sms-t, hogy át tudjam rendezni a programjaimat én is.

Ha meggondolod magad, és még sem jössz el a megbeszélt időpontban, légyszí írj egy e-mailt, hogy ne várakozzak rád hiába.

Ha Neked a pontosságról leírt dolgok alapból természetesek, akkor bocsi, ne vedd magadra!

Köszönöm!
Diana Esküvő Műhelye