Vásárlói klub


e-PATRONUS® klubtagsági szabályzat (A belépési nyilatkozat kitöltése előtt szíveskedjék elolvasni)

e-PATRONUS® klubtagsági belépési nyilatkozat (A klubba történő belépéshez szíveskedjék az ürlapot kitölteni)

Úgy gondoljuk, sőt meg vagyunk győződve arról, hogy az e-PATRONUS® valóban nagyon-nagyon sok idős, magányos, egyedül élő vagy beteg ember segítségére tud lenni azzal, hogy gyorsan, bizonyos esetekben automatikusan közvetlenül azokhoz képes vészjelzést küldeni, akiktől a segítség biztosan várható.

Amikor az e-PATRONUS® kereskedelmi stratégiáján és az értékesítés módjának koncepcióján gondolkodtunk, azt tartottuk elsődlegesen szem előtt, hogy a rászorulók, érintettek körében könnyen elérhető legyen.

Ma már az Internet használók tábora olyan széles, hogy a web felületen történő megjelenés az egyik legjobb eszköz a minél gyorsabb és szélesebb körű tájékoztatásnak.

A tájékoztatás fontossága mellett azt is szem előtt tartjuk, hogy az e-PATRONUS® megfizethető áron kerüljön forgalomba, ezért arra törekszünk, hogy a készülék a lehető legrövidebb kereskedelmi láncolaton keresztül jusson el a gyártótól a végfelhasználóig.

Aki tőlünk vásárolja meg az e-PATRONUS® készüléket biztos lehet benne, hogy az elérhető legkedvezőbb áron jut hozzá.

Az e-PATRONUS® készüléket a későbbiekben sem szándékozzuk különféle nagy- és kiskereskedelmi láncolaton keresztül forgalmazni, inkább szeretnénk az értékesítésbe bevonni azokat, akik részint felhasználói, pontosabban a használat érintettjei, tehát például a rászorulók rokonai, barátai, ismerősei.

Azokat hívjuk segítségül, akik konkrét gyakorlati tapasztalatok útján tudják bemutatni az e-PATRONUS® használhatóságát, nagyszerűségét.

Ezért számítunk az Ön segítségére. Nem kívánjuk ingyen. Hogyan képzeljük? Elmondjuk. Kérjük, regisztráljon honlapunkon! Legyen a klubunk tagja!

Patronálja Ön is az e-PATRONUS® készüléket!
Nem fog csalódni….