Ha támogatni kívánod az oldalt és a közvetítéseket akkor itt teheted meg:
KUN ESZTER
GIRO: 10300002-50800467-11103284
IBAN: HU77 1030 0002 5080 0467 1110 3284
SWIFT KOD:MKKB HU HB

Vélemények Csodák útja fejlesztő örömtáborról:

Németh Teodóra [ 2014-05-12 09:37 ]

Kislányunk már 4 éve lelkes "vándora" a Csodák útja tábornak. Minden évben várja már az időpontot, hogy részt vehessen a programon. Eszter és segítői mellett felszabadul, sok-sok újat és olyan dolgokat, élményeket tanul és szerez, amit máshol nem kaphatna meg. Akár kicsi volt még, akár most, tinédzserként biztos vagyok benne, hogy páratlan élményekkel gazdagodik majd. És az én válogatós kislányom még az ételekkel is nagyon elégedett volt minden alkalommal! Nagyon élvezte a fürdőzést, a hangtálazást, és sok-sok képet is készítettek. Köszönet Eszternek, hogy vállalja a gyerekeket és ilyen magas színvonalú elfoglaltságot biztosít nekik!


Márkus Krisztina 13 éves [ 2014-04-13 18:47 ]

Nagyon ajánlom ezt a tábort minden gyereknek,mert itt igazi barátokra tehetsz szert. A programok is nagyon jók,nekem személy szerint a meditálás tetszett a legjobban,mert végre ellazulhattam kicsit. Emellett a festés is tetszett,mert azt festettél amit akartál és nem volt rossz vagy éppenséggel jó ,mindenki az érzéseit festette le. Ez a tábor sok mindenre megtanít ,legfőképpen arra ,hogy a barátok a legfontosabbak, mert nélkülük elveszett vagy.


Szegedi Csaba 11 éves srác [ 2013-08-02 17:38 ]

Üdv mindenkinek!
Én az egyik táborozó vagyok. Nagyon jó tapasztalataim vannak a táborral hogy miért ?
1. Nagyon jó közöségben vettem rész eddig
2. Nagyon jókat szórakozunk ebbe benne van a társas a beszélgetés a medencézés, a bohcokodás
3. Ételek: Ahova megyünk enni (étterem) nagyon jókat főznek.Mindenkire gondolnak pl: múltkor a káposztás tésztát lehetet választani hogy édesen vagy sósan eszed.
Hát nagyjából ennyi lenne minden esetre ajánlom mindenkinek. És ha csalódnak nem kell jővőre menni és készFehérvári Zsuzsanna [ 2012-07-16 13:05 ]


Eszter és a tábora a legjobb választás !
Mindenkinek ajánlom.
Tényleg csodás, nem csak a nevében !
Fiam nagyon jól érezte magát, idegen környezetben hamar feloldódott.
Jövőre is mennénk !Kovács Attila [ 2012-05-17 21:33 ]

kedves Szülők !

K.Attilának hívnak, leányom Bianka Május hóban töltötte be a nyolcadik életévét.
Tavaly nyáron három hetet töltött gyermekünk Eszter táborában.
Nagyon örülök, hogy megismertük Őt, és nevelési módszerét.
Azt gondolom, hogy a mai rohanó világban gyermekeinknek mindinkább szükségük van jótékony hatású, minőségi pihenésre, és kikapcsolódásra.
Bianka örömmel várja ismét a társaságot,és a programokat...
E visszajelzés tovább erősíti pozitív tapasztalatomat.
Ajánlom a lehetőséget minden szülő számára, kik a nyári szünetet tervezik.

Üdvözlettel:

Attila

Traumák oldása Forrásenergiával


Traumák gyökeres oldása

Hitrendszeri blokkok, testi-lelki traumák gyökeres oldása Forrás energiával-, Quantum kezeléssel és tudatos lélek/gzettel kombinálvaKülönböző fejlődési lépcsőkön, és edzéseken estem át annak az egyéni módszernek a kialakulásáig, melyben ötvöztem minden tanult és tapasztalt élményemet.

A szívemen keresztül tiszta csatornaként kapcsolódni tudok a Forrás bármilyen gyógyító-, tanító energiájához. Azóta bárki jön segítségért, ebben a fénycsatornában alázatosan dolgozom és az égi útmutatás szerint járok el.

A kezelés pontosan addig tart, amennyit az illető egyszerre képes feldolgozni és feloldani.

A résztvevő egy általa fontosnak ítélt témában akár komplex módon feloldhatja a tudatalatti, vagy más akadályokat. Egyszerűen egy tiszta fényes, feltétel nélküli szeretetenergiában a légzését követve figyeli a testi, érzelmi, vagy képi tapasztalásokat, melyek finoman elkísérik a problémája legmélyebb gyökeréhez. Útközben minden kapcsolódó akadály is feloldódik. Az illető megérti és elfogadja magát.
A tudatos lélegzettel együtt a feltétel nélküli szeretet és más gyógyító energiák, feloldják az eredeti traumát és akár több egymást követő oldódás is történik, majd ismét visszatér a belső béke, a biztonság, a felszabadultság, a szabad energikus áramlás, az öröm és a harmónia érzése.

A befejezéskor mindig megjelenik a szeretet nyugodt áramlása, a jó közérzet. Egyeseknél olyan erős egységélmény jön létre, amiből otthon tovább tud merítkezni.

A módszer segíti visszatalálni önmagunkhoz, az eredeti erőnkhöz, bölcsességünkhöz.

Aki önállóan is szeretné ezt a módszert használni, annak segítek felszabadítani ezt a mélyen meglévő kapcsolatot a Forrással és a szívből élést a KAPCSOLÓDÁS A FORRÁSHOZ 2 napos tréning keretében. Ezt a képességét aztán mindenki arra használja, amit a szívéből érez.

Egyéni konzultáció:

Átfogó problémák gyökeres oldása forrásenergiával (trauma, bántalmazás, kapcsolatok, önpusztító tendenciák, függőségek, allergiák, fogadalmak, egészségi regenerálódás, tanulási nehézségek oldása stb.)

30.000 Ft / az időtartam 1-2 óra nem kiszámítható.

3 alkalmas átfogó oldás forrásenergiával 80.000 Ft

Skype-n szóbeli konzultáció, facilitálás 15.000 Ft / óra

Elérhetőségeim: Tel: 06-30-5599-665
e mail: szeretetrezges@gmail.com