Egészséges boldog gyermek nevelése


Tanfolyam szülők, pedagógusok számáraEgészséges, boldog gyermek nevelése

A program a szülők önismeretének fejlesztésén keresztül, gátlásainak, feszültségeinek kezelésével, önmaguk megértésével, egyszerűen elsajátítható stresszkezelési technikák megtanulásával és a gyermekkori sérelmeinek oldásával segít új szemléletet és oldottabb kapcsolatot, segítő otthoni környezetet létrehozni.


Beszélhetünk szabályokról, őszinteségről, szeretetről, önelfogadásról, önértékelésről, megbocsátásról stb. Ha nem eszerint élünk, akkor gyermekeink a félelmeinket, kishitűségünket, aggodalmaskodásunkat, ítélkezésünket stb. sajátítják el. Akkor is a mi hibáinkat tanulják meg, ha eredetileg ők a jó mintát hordozták.
Miért? Mert szeretnek bennünket és felnéznek ránk.

 • Gyermekvállalás előtt áll?
 • Szeretne kiegyensúlyozott boldog felnőttként gyermeket vállalni?
 • Boldog gyermeket nevelni?
 • Szeretne jó szülői mintát örökíteni az utódainak?
 • Szeretne békés családi életet?
 • Szeretné a saját szüleivel kapcsolatos sebeit, függőségeit begyógyítani?


 • A tanfolyam első része ennek a megalapozásához, vagy alakításához nyújt támogatást. Nemcsak elméletet, hanem a hozzáállást, a szemléletváltozást segítő gyakorlatokat sajátítunk el. De ez már önismeretet, felismeréseket, inspirációt és változásokat hoz a kapcsolatainkba, melyek folyamatok.
  Ezeken keresztül jobban megértjük és megismerjük magunkat és a gyermeket is. Segítenek önmagunk kiegyensúlyozásában, és olyan irányba változni, ami mindenkinek előnyöket hoz. Segítenek abban, hogy fel tudjuk magunkat vállalni, és gyermekünk is ilyen felnőtté válhasson.


  Segítenek abban, hogy fel tudjuk magunkat vállalni, és gyermekünk is ilyen felnőtté válhasson. Boldog, egészséges, kiegyensúlyozott emberré, egészséges önbizalommal , aki ismeri magát és a szükségleteit és bátran éli a saját életét.
  A tanfolyamra jelentkezés az alábbi linken: JELENTKEZÉSI LAP  Az örök téma: Mi köze az anyának a gyermeke betegségeihez? (ujmedicina, GNM)

  Mandulagyulladás (ujmedicina, GNM) from BIOLOGIKA SZABADEGYETEM on Vimeo.
  FILMAJÁNLÓ

  Spektrum 2010. augusztus 20. péntek 11:55 Hová lett a gyermekkorunk?
  Spektrum 2010. augusztus 20. péntek 17:25 Hová lett a gyermekkorunk?
  FEM3 2010. október 21. csütörtök 22:00 A part túl messze van  Egészséges boldog gyermek nevelése Cikk a gyereknevelésről