HANGFÜRDŐ


A végtelen lehetőségek akusztikus rezgéseHangfürdő


Január 28-án csütörtökön 18 45-től 20 15-ig a MAGNET KÖZÖSSÉGI HÁZ Bojtorján termében találkozunk. Kezdés 19-kor.

A Hangfürdő egy olyan zenei utazás, amikor harmonikus csengő bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt és találkozhat saját valódi rezgésével, tudatosságával. A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolat kavalkádján, és elhagyva az elme irányítását a szív terébe helyezkedhessen.
Lazítás, pihenés, elengedés, ringatózás, regeneráció, gyógyulás, befogadás, feltöltődés, egyensúly. Ezek a fogalmak írják le leginkább a folyamatot. Mindez élvezetes élményként, könnyedén történik, csak el kell jönni és választott legkényelmesebb pozícióban (ülve vagy fekve lazulni) hallgatni és beengedni minden érzékszervünkön keresztül a hangokat.
Ekkor beindulnak a saját öngyógyító mechanizmusok, amik pontosan a megfelelő sorrendben segítenek elengedni, harmonizálni, begyógyítani a sebeket, elengedni a félelmeket, szorongásokat. A hangok könnyedén és szelíden lehámozzák a falakat, melyek elkülönítenek az egységtől, segítenek megkönnyebbülni a testi, szellemi és érzelmi salakanyagoktól. Helyükre pedig beépülhet, kiterjedhet az illető saját szeretetesszenciája, hogy egyre inkább önmaga lehessen, megnövekedett önbizalommal, stabilitással, és ősbizalommal.
Nincs két hasonló hangzás, hiszen mindig a résztvevőkkel közös rezonancia jön létre és mindig az aktuális energiák segítségével pont az történik mindenkiben, amire neki éppen szüksége van.

Belépő 2500 Ft, családi kedvezmény: második felnőtt 2000 Ft, gyermek 1000 Ft.

Harmonikus rezgésű tibeti hangtálakkal és gonggal rezegtetjük meg a szoba levegőjét, mely a vízbe pottyant kavicshoz hasonlóan hanghullámokat indít a hang forrásától és a testünket, lelkünket, auránkat is átmossák ezek a rezgések. A testünk kb. 50-75%-a víz, mely a hullámokat jól továbbítja és közben az érzelmi, energetikai vagy fizikai blokkok is oldódnak. Alkalmas lazításra, relaxálásra, feszültségek és terhek elengedésére, vizualizáció támogatására, meditálásra.

A helyszínen hangmasszázsbérlet vásárolható, mely remek ajándék!


Önszerveződő csoportnak egyeztetett időpontban is. Ilyenkor a részvételi díj a létszámtól függő.


Köszönjük, hogy jelzed telefonon vagy emailben a részvételi szándékodat.
Kun Eszter 06 30 5599665
Hajzler László:06 20 9754282

e mail:szeretetrezges@gmail.com

Jelentkezési lap


Share |
Peter Hess féle egyéni hangmasszázs


Kun Eszter  Peter Hess féle egyéni hangmasszázskezelés

HANGMASSZÁZSBÉRLET

Csodás meglepetés az egyéni Peter Hess féle hangterápiás kezelés. A Hangmasszázsbérlet ideális ajándék is lehet Karácsonyra, név- és születésnapra, vagy házassági évfordulóra.
Jól kiegészíti a testi méregtelenítő kúrákat, mert átsegít a nehézségeken és felerősíti az öngyógyító folyamatokat és a tisztulást.

Igény esetén otthonra is megrendelheti a hangkezeléseket.
A bérletek ára helyszíntől függő.


Az 1/5/10 alkalmas ajándékutalványokhoz személyesen és elektronikusan is hozzá lehet jutni. A bérletet a családból többen is használhatják.


További részletek a kezelésről Kattints ide!


Gyermekeknek hangterápiás játszóház


Hangterápia Kun Eszterrel FEM3 04. 19-i Edina és Joshi műsorában.

Kattints ide és tekerd az adás 16. percéhez!


Hangterápiás workshop


Hangterápiás workshop

Érdeklődés esetén megbeszélt időpontban 1 napos workshopot szervezünk

Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


1 hozzászólás

Csillag Nora [ 2015-11-22 16:13 ]

Kedves Eszer/ Laszlo! Szertnek erdeklodni, hogy gyerekeknek kulon szerveznek-e hangfurdot, illetve ha onszervezodi csoportkent mennenk mennyibe kerulne?

Koszonom valaszukat!

Csillag Nora