CSODÁK ÚTJA FEJLESZTŐ ÖRÖMTÁBOR


Önismereti KalandparkMedence

Óbudán 6-15 éveseknek

Szeretnél boldog és felszabadult lenni?
Szeretni és elfogadni magad?
Gátlások nélkül barátkozni, beszélgetni, szerepelni?
Örömben, egészségben élvezni az életet, az iskolát?
Növelni az önbizalmadat, magabiztosan önmagad lenni?
Szeretnéd felismerni milyen értékes vagy?
Felejtsd el a szorongásokat!
Fotók a Budafoki táborról. Kattints ide!
Fotók az óbudai helyszínről. Kattints ide!

Óbudai Szabadidő Park Laborcz u. 2.

(testvérkedvezmény a második gyermeknek)

Részvételi díj 45.000 Ft.

A férőhelyeket az előleg befizetésének sorrendjében töltjük fel.
Turnusok 10 főtől indulnak.


A nagyobb korosztálynál igény szerint access bars lehetőségeit is átadjuk az egyik napon. Erről részletesebben a Legyél jelen! oldalamon tud olvasni. Kattintson ide a részletek megtekintéséhez:

www.legyeljelen.hu


A programokat Kun Eszter (terapeuta, életvezetési tanácsadó,access facilitator) vezeti.Játékos táborunk 5 napos napi háromszori étkezéssel.
Tízórai, ebéd, uzsonna.
Reggel 8-tól délután 17-ig

A nyári szünet ismét alkalmat nyújt arra, hogy a gyerekek végre felszabadulhassanak, levezessék az iskolai feszültségeket. Kipihenjék és feltöltsék magukat.

A Csodák Útja Táborban ez egybeesik a fejlődéssel és önismerettel, a gátlások felszabadításával és érzelmi gyógyulással anélkül, hogy gyermeke a nyaraláson kívül bármit is észrevenne ebből.

Mi lenne, ha ez olyan hozzáértő, elfogadó és szerető társaságban történne, ahol egyedi odafigyelés mellett játékba bújtatottan tudnák ezt megtenni, ami hosszú távra megváltoztatná az önbecsülésüket, önismeretüket, érzelmi egyensúlyukat.

Máskor is tudnának magukon segíteni hiszen mi azt tapasztaltuk, hogy a gyerekek sokszor ha kipróbálnak valamit és az jó érzés, akkor maguktól is hajlandóak azt máskor is megtenni.

Ösztönösen is tudják, hogy mi jó nekik. Nálunk megerősítést kapnak ehhez.

Tudatosítjuk a gyerekekben, hogyan ismerjék fel az érzéseiket és hogy bátran fogadják el azokat, hiszen olyan ez mint egy belső segítő hang.

Egyszerű légző, hangzó, relaxáló gyakorlatokkal, intuitív festéssel vagy más kreatív módon, a táborban sok jobb-agyféltekés tevékenységet használunk.

Megismerik, hogy mik azok a helyzetek, amikor tehetnek magukért, hogy jobban érezzék magukat? Mikor forduljanak segítségért?

Megértik, hogy nincsenek helytelen érzések, amit szégyellni kellene, csak olyanok, ami nem kellemes és ezért ha már nem akarnak tovább szenvedni hogyan könnyebbüljenek meg.
A használt egyszerű módszereket hazavihetnék magukkal és még a szüleiknek is megtanítanák, hogy közösen is tudjanak kiegyensúlyozó, érzelmi felszabadító gyakorlatokat végezni. Ezzel mindenki jól járna és könnyebb lenne az egészséget és egyensúlyt fenntartani és örömöt szerezni egymásnak.

Ezt a felelősségvállalást sok felnőtt sem érzi még, hiszen már régóta azt tanuljuk, hogyan kell elfojtani és kritizálni az érzéseinket. A gyerekek pedig mindig a példamutatásból tanulnak.
A napi program mindig a gyermekek igényeihez, érdeklődéséhez, és az időjáráshoz rugalmasan alkalmazkodik.


FOGLALKOZÁSOK:

Bontott csoportos játékos személyiségfejlesztő, felszabadító foglalkozások, szabad játék, ping-pong, társasjáték, vetélkedők, beszélgetések, kisebbeknek mesélés.

Jó idő esetén fürdés.

Intuitív festés és rajzolás, kézműves programok, érzelmek kifestése, felszabadítása.

Önértékelés- önelfogadás felerősítése.

Légző, relaxáló gyakorlatok, egyszerű stresszkezelés, feszültségek levezetése.

Érzékszerveket fejlesztő, gátlásokat csökkentő, lazító hangterápiás foglalkozások.

Közös zenélés, éneklés, tánc, szerepjátékok, relaxáció, vizualizáció.

Konfliktuskezelés békés kommunikáció.

Olyan lehetőségekkel találkoznak, amik frissítik a figyelmet, elűzik a fáradtságot két óra között, vagy a dolgozat előtt segítik a pihenést. Megtanulhatják, hogy segíteni tudnak magukon, ha lámpalázuk van, vagy nehéz koncentrálniuk.
Megmutatjuk, kipróbáljuk, hogyan nyugodhatnak meg és kerülhetnek egyensúlyba akár pár perc alatt, ha érzelmileg megrázó élményük volt. Hogyan kezelhetik a konfliktust és lehetnek őszinték.

Szeretettel várunk kis és nagyobb iskolásokat is 6-15 éves korig.Csodák

A jelentkezési lap kitöltéséhez kattints ide!
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


5 hozzászólás

Németh Teodóra [ 2014-05-12 09:37 ]

Kislányunk már 4 éve lelkes "vándora" a Csodák útja tábornak. Minden évben várja már az időpontot, hogy részt vehessen a programon. Eszter és segítői mellett felszabadul, sok-sok újat és olyan dolgokat, élményeket tanul és szerez, amit máshol nem kaphatna meg. Akár kicsi volt még, akár most, tinédzserként biztos vagyok benne, hogy páratlan élményekkel gazdagodik majd. És az én válogatós kislányom még az ételekkel is nagyon elégedett volt minden alkalommal! Nagyon élvezte a fürdőzést, a hangtálazást, és sok-sok képet is készítettek. Köszönet Eszternek, hogy vállalja a gyerekeket és ilyen magas színvonalú elfoglaltságot biztosít nekik!Márkus Krisztina 13 éves [ 2014-04-13 18:47 ]

Nagyon ajánlom ezt a tábort minden gyereknek,mert itt igazi barátokra tehetsz szert. A programok is nagyon jók,nekem személy szerint a meditálás tetszett a legjobban,mert végre ellazulhattam kicsit. Emellett a festés is tetszett,mert azt festettél amit akartál és nem volt rossz vagy éppenséggel jó ,mindenki az érzéseit festette le. Ez a tábor sok mindenre megtanít ,legfőképpen arra ,hogy a barátok a legfontosabbak, mert nélkülük elveszett vagy.Szegedi Csaba 11 éves srác [ 2013-08-02 17:38 ]

Üdv mindenkinek!
Én az egyik táborozó vagyok. Nagyon jó tapasztalataim vannak a táborral hogy miért ?
1. Nagyon jó közöségben vettem rész eddig
2. Nagyon jókat szórakozunk ebbe benne van a társas a beszélgetés a medencézés, a bohcokodás
3. Ételek: Ahova megyünk enni (étterem) nagyon jókat főznek.Mindenkire gondolnak pl: múltkor a káposztás tésztát lehetet választani hogy édesen vagy sósan eszed.
Hát nagyjából ennyi lenne minden esetre ajánlom mindenkinek. És ha csalódnak nem kell jővőre menni és kész
Fehérvári Zsuzsanna [ 2012-07-16 13:05 ]


Eszter és a tábora a legjobb választás !
Mindenkinek ajánlom.
Tényleg csodás, nem csak a nevében !
Fiam nagyon jól érezte magát, idegen környezetben hamar feloldódott.
Jövőre is mennénk !
Kovács Attila [ 2012-05-17 21:33 ]

kedves Szülők !

K.Attilának hívnak, leányom Bianka Május hóban töltötte be a nyolcadik életévét.
Tavaly nyáron három hetet töltött gyermekünk Eszter táborában.
Nagyon örülök, hogy megismertük Őt, és nevelési módszerét.
Azt gondolom, hogy a mai rohanó világban gyermekeinknek mindinkább szükségük van jótékony hatású, minőségi pihenésre, és kikapcsolódásra.
Bianka örömmel várja ismét a társaságot,és a programokat...
E visszajelzés tovább erősíti pozitív tapasztalatomat.
Ajánlom a lehetőséget minden szülő számára, kik a nyári szünetet tervezik.

Üdvözlettel:

Attila