A gyógyító hang - öngyógyító tanfolyam


A lélek hangjának rezgése


A gyógyító hang

Gondoltál rá, hogy milyen csodálatos lenne, ha volna egy mindig nálad lévő gyógyító eszközöd? A nap bármely szakában használhatnád nyíltan vagy titokban.

A legtökéletesebb leghatékonyabb és legegyszerűbb gyógyító eszközünk saját hangunk.
Ez a Te hangkódod, mely szíved rezgéseit foglalja magában. Semmibe sem kerül és rezonál mindazzal, ami Te vagy az adott pillanatban.

Nem számít, hogy képzett vagy képzetlen a hangod, hogy be vagy rekedve, mivel ezt a rezonanciát nem csak hangosan, hanem csukott szájjal is kiterjesztheted, irányíthatod arra amit gyógyítani szeretnél. A rekedtséged is csak egy jelzés, valami elfojtásról, amit a hangzásod csak elsöpör az utadból.
A fontos, hogy tudatosan használd, és gyógyító szándékkal, ÉS ELŐSZÖR IS A SAJÁT GYÓGYÍTÁSODRA.

Az Univerzumban minden rezonál és Te képes vagy tudatosan megválogatni, milyen rezgéseket, hangokat, gondolatokat bocsátasz ki magadból és milyen hangokkal veszed körbe magad.

A Te élet-szimfóniádat Te komponálod, vezényled és játszod.

Ha kiesel a ritmusból, vagy elveszíted belső hangoddal a kapcsolatot, visszaállíthatod az egyensúlyt és a békét a harmonikus hangok által.
A szíved inspirációinak hangokban való megszólaltatása csak eddig váratott magára. Ha akarod végre kiáradhat belőled.

A saját hangunkban rejlő gyógyító lehetőségekkel ismertet meg az tanfolyam.
A szeretetenergiák, tibeti tálak, gong és más hangszerek támogatják a folyamatot.

Gyakoroljuk a jelenlétet a pillanatban és az életben, lelkünk hangjának megszólaltatását és elsajátíthatod a hanggal való öngyógyító módszert.

JELENTKEZÉSI LAP


Share |