Ha támogatni kívánod az oldalt és a közvetítéseket akkor itt teheted meg:
KUN ESZTER
GIRO: 10300002-50800467-11103284
IBAN: HU77 1030 0002 5080 0467 1110 3284
SWIFT KOD:MKKB HU HB

Vélemények Csodák útja fejlesztő örömtáborról:

Németh Teodóra [ 2014-05-12 09:37 ]

Kislányunk már 4 éve lelkes "vándora" a Csodák útja tábornak. Minden évben várja már az időpontot, hogy részt vehessen a programon. Eszter és segítői mellett felszabadul, sok-sok újat és olyan dolgokat, élményeket tanul és szerez, amit máshol nem kaphatna meg. Akár kicsi volt még, akár most, tinédzserként biztos vagyok benne, hogy páratlan élményekkel gazdagodik majd. És az én válogatós kislányom még az ételekkel is nagyon elégedett volt minden alkalommal! Nagyon élvezte a fürdőzést, a hangtálazást, és sok-sok képet is készítettek. Köszönet Eszternek, hogy vállalja a gyerekeket és ilyen magas színvonalú elfoglaltságot biztosít nekik!


Márkus Krisztina 13 éves [ 2014-04-13 18:47 ]

Nagyon ajánlom ezt a tábort minden gyereknek,mert itt igazi barátokra tehetsz szert. A programok is nagyon jók,nekem személy szerint a meditálás tetszett a legjobban,mert végre ellazulhattam kicsit. Emellett a festés is tetszett,mert azt festettél amit akartál és nem volt rossz vagy éppenséggel jó ,mindenki az érzéseit festette le. Ez a tábor sok mindenre megtanít ,legfőképpen arra ,hogy a barátok a legfontosabbak, mert nélkülük elveszett vagy.


Szegedi Csaba 11 éves srác [ 2013-08-02 17:38 ]

Üdv mindenkinek!
Én az egyik táborozó vagyok. Nagyon jó tapasztalataim vannak a táborral hogy miért ?
1. Nagyon jó közöségben vettem rész eddig
2. Nagyon jókat szórakozunk ebbe benne van a társas a beszélgetés a medencézés, a bohcokodás
3. Ételek: Ahova megyünk enni (étterem) nagyon jókat főznek.Mindenkire gondolnak pl: múltkor a káposztás tésztát lehetet választani hogy édesen vagy sósan eszed.
Hát nagyjából ennyi lenne minden esetre ajánlom mindenkinek. És ha csalódnak nem kell jővőre menni és készFehérvári Zsuzsanna [ 2012-07-16 13:05 ]


Eszter és a tábora a legjobb választás !
Mindenkinek ajánlom.
Tényleg csodás, nem csak a nevében !
Fiam nagyon jól érezte magát, idegen környezetben hamar feloldódott.
Jövőre is mennénk !Kovács Attila [ 2012-05-17 21:33 ]

kedves Szülők !

K.Attilának hívnak, leányom Bianka Május hóban töltötte be a nyolcadik életévét.
Tavaly nyáron három hetet töltött gyermekünk Eszter táborában.
Nagyon örülök, hogy megismertük Őt, és nevelési módszerét.
Azt gondolom, hogy a mai rohanó világban gyermekeinknek mindinkább szükségük van jótékony hatású, minőségi pihenésre, és kikapcsolódásra.
Bianka örömmel várja ismét a társaságot,és a programokat...
E visszajelzés tovább erősíti pozitív tapasztalatomat.
Ajánlom a lehetőséget minden szülő számára, kik a nyári szünetet tervezik.

Üdvözlettel:

Attila

Peter HessŸ féle hangmasszázs


Peter Hess féle hangmasszázsA kezelés fekvő helyzetben, csendes környezetben, a tálak aurában mozgatásával és testre helyezésével történik.

Hatására minden sejt folyadéktartalma a vízbe dobott kavicshoz hasonlóan továbbítja a hullámokat, valamint a harmónia és az ősbizalom információit.

Megmozdítja a fizikai illetve lelki sebeket is tehát fizikai és lelki méregtelenítés kezdődik el. Oldja a legtöbbször fájdalomként vagy félelemként jelentkező görcsöket, javítja a keringést, az emésztést, a kiválasztást. A stresszből fakadó nyugtalanság, gondolati vagy fizikai feszültségek elsimulnak. Segíti az egyén számára ideális egyensúly létrejöttét, a test – lélek - szellem harmonikus egységét.

Ahol a rezgés bármilyen szennyeződésbe (harmóniától és egyensúlytól eltérő állapotba) ütközik, ott a hang hallhatóan hamarabb elhalkul, majd leáll, mert az ellenállás akadályozza a rezgés továbbhaladását. A hangok kitartó módon feloldják, átalakítják az akadályokat, rugalmasabbá és tisztábbá válik a test, javul a működés és az érzékelés.

Fontos a napi 2-3 liter tiszta víz fogyasztás, mely segít a mérgek felhígulásában és kiürülésében.

Egyéntől függően 8-10 kezelés heti gyakorisággal már rendszeres pozitív átprogramozásnak minősül, jelentős javulást eredményezhet a legkülönbözőbb fizikai problémák esetén is. Eközben a kezelés alatt a kezelt személy gyönyörű hangokat hallgat, melyek segítik az ellazulásban és az elengedésben.

Alkalmas az egyszerű pihenés, relaxálás, wellness elérésére. Kúraszerűen alkalmazva a szervezet öngyógyító folyamatait mobilizálja.
A hangok készségfejlesztésre, koncentráció javítására, hiperaktivitás, korlátozott képességű, vagy fogyatékos személyek foglalkoztatására is sikeresen használhatók. Műtétek után a hegtelenítésnek, a keringés helyreállításának szelíd módja lehet.
Egészséges vagy akár viselkedési problémás, szorongó, részképesség-zavaros stb., gyermekek fejlesztésére, feszültség-mentesítésre, hoszpisz tevékenységre, csoportos meditációkra, csapatépítésre stb. hatékonyan használható.

1027. Budapest Szász Károly u. 4.
Peter Hess féle tibeti hangmasszázs kezelés 15.000 Ft / óra

5 alkalmas hangmasszázs 60.000 Ft
10 alkalmas hangmasszázs 90.000 Ft
Gyermekeknek 30 perces kezelés elegendő, mely az árban is tükröződik.

Igény esetén házhoz is lehet kérni a kezelést, távolságtól függő útiköltség térítés mellett!

Elérhetőségeim: Tel: 06-30-5599-665
e mail: szeretetrezges@gmail.com