Peter Hess féle Tibeti hangmasszázs


Kun Eszter  Peter Hess féle egyéni hangmasszázskezelés

Peter Hess Tibetben, Nepálban és Indiában kutatott az évezredes gyógymód után. Az általa szabadalmaztatott módszer 7-12 fémből kézi munkával készített különböző méretű hangtálakat használ, melyekben a fémek a bolygók (archetipus) energiamintáját hordozzák. Pl. az arany a Nap, az ezüst a Hold stb.

A tálak testre helyezésével, és/vagy aurában való mozgatásával indítja el az öngyógyító folyamatokat. A sejteket megmasszírozva feloldja az energetikai blokkokat, és harmonikus felhangjával, korrigálja a diszharmonikus rezgéseket, tisztítja a testet és az aurát.

A tálak rezgései visszaállítják az ősbizalmat , melyet főként az anyaméhben való tartózkodáskor éltünk meg, ezért alkalmas relaxálásra, meditálásra, és vizualizáció zenei aláfestéseként, mivel segíti az alfaállapot, az elengedés és az ellazulás létrejöttét.Share |

A tibeti tálak sok felhangot (OBERTON) bocsátanak ki, és több különböző tál együttrezgésébőll harmonikus összhangzat alakul ki. A levegő hullámain keresztül a test sejtjeinek víztartalma is továbbítja ezt a hullámzást, és a testben rejlő akadályok csillapítják, elnyelik vagy visszaverik a hangokat.

Az embereknek is van egyéni, de egészséges rezgésük, mely folyamatosan változik lelki és testi állapotuktól függően. Ez lehet harmonikus, de energetikai blokkok esetén az egyes testrészek, szervek, pl szívdobogás vagy az aura egyes rétegeinek rezgése megváltozik és eltér a harmonikus, egyensúlyi állapottól.

A tibeti tálak is rezonanciájukkal hatnak az öngyógyító folyamatokra és a harmonikus rezgést tudják visszaállítani.

HANGMASSZÁZSBÉRLET

Csodás meglepetés az egyéni Peter Hess féle hangterápiás kezelés. A Hangmasszázsbérlet ideális ajándék is lehet Karácsonyra, név- és születésnapra, vagy házassági évfordulóra.
Jól kiegészíti a testi méregtelenítő kúrákat, mert átsegít a nehézségeken és felerősíti az öngyógyító folyamatokat és a tisztulást.


Elérhetőségeim: Tel: 06-30-5599-665
e mail: szeretetrezges@gmail.com


Otthonra is megrendelheti a hangkezeléseket. A bérletek ára helyszíntől függő.

Az 1/5/10 alkalmas ajándékutalványokhoz személyesen és elektronikusan is hozzá lehet jutni. A bérletet a családból többen is használhatják.

Egyéntől függően heti 1- maximum 2 kezelés ajánlott. Az 5 alkalmas bérlet 6 hétig érvényes a 10 alkalmas 12 hétig

1 alkalom 8000 Ft

5 alkalmas bérlet 37500 Ft

10 alkalmas bérlet 70000 Ft.

Gyermekeknek 30 perces kezelés elegendő, mely az árban is tükröződik.Share |
Egyéni hangmasszázskezelések


Kun Eszter  Peter Hess féle egyéni hangmasszázskezelés

A kezelés fekvő helyzetben, csendes környezetben, a tálak és a gong aurában mozgatásával és testre helyezésével történik. Hatására minden sejt folyadéktartalma a vízbe dobott kavicshoz hasonlóan továbbítja a hullámokat, valamint a harmónia és az ősbizalom információit. Megmozdítja a fizikai illetve lelki sebeket is tehát fizikai és lelki méregtelenítés kezdődik el.

A lelki dolgok megoldódása jelentkezhet álmodás közben, vagy éber állapotban történő felismerések, megértések, természetes öngyógyító folyamatok pl. átmeneti sírás vagy más elfojtott érzések megnyilvánulása formájában.

Fontos a napi 2-3 liter tiszta víz fogyasztás, mely segít a mérgek felhígulásában és kiürülésében.
Ahol a rezgés bármilyen szennyeződésbe (harmóniától és egyensúlytól eltérő állapotba) ütközik, ott a hang hallhatóan hamarabb elhalkul, majd leáll, mert az ellenállás akadályozza a rezgés szabad áramlását, továbbhaladását.
Jó hír azonban, hogy mint ahogyan a tenger hullámai szelíden, de kitartóan simogatják a , gömbölyítik a kavicsokat és a sziklákat, a testünk blokkjait, hegeit is hasonlóan szelíd, de kitartó módon feloldják, átalakítják, rugalmasabbá és tisztábbá válik a test, javul a működés és az érzékelés.
8-10 kezelés egymás után már rendszeres pozitív átprogramozásnak minősül, harmonikus behatásával jelentős gyógyulást eredményezhet a legkülönbözőbb gondok esetén is. Mindeközben a kezelés alatt a kezelt személy gyönyörű hangokat hallgat, melyek segítik az ellazulásban és az elengedésben. A görcsök, félelmek is oldódnak.


AlkalmazásokAlkalmas az egyszerű pihenés, relaxálás, wellness elérésére.
Kúraszerűen alkalmazva a szervezet öngyógyító folyamatait mobilizálja. Oldja a legtöbbször fájdalomként vagy félelemként jelentkező görcsöket, javítja a keringést, az emésztést, a kiválasztást. Nem serkentésként kell ezt elképzelni, hanem az egyén számára ideális egyensúly helyreállásában nyilvánul meg.

Segít a hármas egység létrehozásában, vagyis a test – lélek - szellem egyensúlyának elérésében.

Érzékszerveink egyre kifinomultabbakká válnak ha a rezgések rendszeresen átmossák a testünket és az auránkat.
A hangok készségfejlesztésre, koncentráció javítására, hiperaktivitás, korlátozott képességű, vagy fogyatékos gyermekek foglalkoztatására is sikeresen használhatók.
Egészséges gyermekek is már óvodás kortól nagy kedvvel játszanak, zenélnek rajta.