MOTTÓ

"Ha csoda történik, belülről történik - isteni részed által. Akik igénylik önnön benső isteniségüket, azok megteremtik saját valóságukat!"
KRYONPénzteremtés könnyedén, örömmel

HOGYAN VÁLJ PÉNZZÉ? - Munkafüzet nálam kapható!


Egyéni kezelések


Access Bars és testkezelések


Traumák és problémák gyökeres oldása


Peter Hess féle Tibeti hangmasszázs


Életvezetési tanácsadás


HANGFÜRDŐ a szív terébenKun Eszter segítő, tanácsadó

Telefon: 06-30-5599-665

e mail:
szeretetrezges@gmail.com


Képzettségek

A saját utad - önismeret

A csodák útja az, ahogyan a születésünktől az öntudatlanságból elindulunk a tudatosodás és a megvilágosodás felé. Apró megvilágosodásokat egy- egy témában akár naponta el lehet érni, és a fejlődés szándékával tett sok apró lépés a megfelelő irányba visz. Az elkülönültségből az egység felé.
Az emberek nagy része a csodákat kívülről várja, pedig a csodákat mindenki maga hozza létre önismerettel, önelfogadással, önbizalommal, intuícióval, öngyógyítással, hittel, szeretettel, tudatos teremtéssel, örömmel, lelkesedéssel.
Mindenki rendelkezik teremtőerővel, és a teremtményei azt tükrözik vissza, hogy a gondolatait a szeretet segítségével tudatosan arra irányítja amire vágyik, vagy öntudatlanul hagyja a félelmei és a mások elvárásai szerint csapongani.
Környezetünk és körülményeink a mi teremtményeink, segítenek meglátni, hogy tudat alatt miben hiszünk, és mennyire szeretjük és fogadjuk el magunkat.

Szerencsére mindig képesek vagyunk a változásra, és mindezt meg lehet tanulni.( Kun Eszter )Amennyiben kérdése van vagy véleményét megosztaná velem az olvasottakról, várom üzenetét.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot