Keresés a honlapon
SZEPTEMBERI SZABADSÁG
2023.09.05.


Kedves vásárlóink !

2023 szeptember 8 - 11-ig üzletünk

ZÁRVA

tart.

Nyitás :
2023 szeptember 12. 7:00

Megkezdtük a DM, Baumann, WERUplast márkájú műanyag bejárati ajtók, ablakok forgalmazását.
Árak az AKCIÓK menüpontban találhatók.Tetősík ablakok

Velux - Tetőtéri ablak

Tetőtéri ablakA VELUX tetőtéri ablakai kiváló minőségű, korszerű termékek. Olyan páratlan fényviszonyokat teremtenek, amelyet egy ablakfülke soha nem adhat. A VELUX tetőtéri ablakok beépítése rendkívül egyszerű, s az átfordítható ablakszárnyak külső üvegfelülete belülről is tisztítható. Egyesével vagy csoportosan is beépíthetők, s szellős, derűs oázist varázsolnak a tetőtérbe. A VELUX széles termékválasztékában megtalálhatóak a tetőtéri ablakok mellett az ablakokhoz tökéletesen illeszkedő beépítő termékek, valamint a komfortérzetet növelő árnyékolók is.

Tetőablakok: A kiváló minőségű válogatott fa alapanyagokkal, a folyamatos termékfejlesztéssel és a korszerű gyártástechnológiával biztosítjuk a tetőtéri ablakok tartósságát. Nem éri meg kevesebbel beérni!
Beépítőtermékek: Csak a tökéletes víz-, lég- és párazárással elégedjen meg tetőtéri ablakai körül! Bízza magát a VELUX beépítő-termékekre, melyekkel a szakszerű kivitelezés is garantált.
Árnyékolók: Hővédelem, fényzárás, árnyékolás, dekorálás, energiaszabályozás vagy rovarok elleni védelem. Válasszon igényei szerint!

Kattintson ide és nézze meg a VELUX tetőtéri ablakok teljes választékát és árait.

Kattintson ide és nézze meg a VELUX árnyékolók teljes választékát és árait.

A TERMÉKEK MEGRENDELÉSRE VÁSÁROLHATÓAK MEG !