JÚLIUSI SZABADSÁG
2024.07.10.


Tisztelt vásárlóink!

2024 július 15-től
július 21-ig

ZÁRVA tartunk.

Nyitás július 22. 7:00

2024 július 1-től
október 31-ig

10% kedvezmény

a CPL fóliás tele, utólag szerelhető tokos beltéri ajtókra!

Megkezdtük a DM, Baumann, WERUplast márkájú műanyag bejárati ajtók, ablakok forgalmazását.
Árak az AKCIÓK menüpontban találhatók.


Keresés a honlapon

Kedves Ügyfelünk !


Köszöntjük Önt a Centrál Kereskedőház Kft honlapján, látogatóink között !


Ön valószínűleg ablak vásárlás előtt áll, esetleg ajtót szeretne vásárolni.
Nálunk jó helyen jár.
A Centrál Kereskedőház Kft. ajtó, ablak és egyéb nyílászárók,tartozékok értékesítésével foglalkozik a megalakulása, 1992 óta!


Termékeink: műanyag ablakok, műanyag bejárati ajtók, fa ablakok, fa bejárati ajtók, beltéri ajtók, zsalugáterek, fém bejárati ajtók, tetősík ablakok, redőnyök, szúnyoghálók, belső árnyékolók, párkányok és kiegészítők.


A kül- és beltéri nyílászárók vásárlása vagy cseréje, komoly anyagi beruházást jelent. Éppen ezért nem mindegy, hogy ez az összeg hosszú távon megtérül, vagy egy gyors döntés miatt, Ön pár év múlva elégedetlen lesz.Egy ablak vásárlása akár egy életre szóló választás !

Szeretné a lehető legjobb döntést meghozni ?


Szánjon rá egy kis időt és nézze át weboldalunkat, ismerkedjen meg az ablakok és ajtók típusaival, tájékozódjon nyílászárókkal kapcsolatos alapfogalmakkal, tekintse meg szolgáltatásainkat.


Szolgáltatásaink:felmérés, szállítás, beépítés szabad nyílásba, beépítés tokba, beépítés bontással, redőny, zsalugáter szerelés, kiegészítők szerelése, nyílászáró szervíz.


A termékeink és szolgáltatásaink részletes leírását a megfelelő menüpontokban találja meg. Amennyiben megtalálta a kívánt terméket, kérje árajánlatunkat a kapcsolat oldalon keresztül, telefonáljon vagy fáradjon be üzletünkbe, ahol szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, és meg is tekintheti a kiválasztott ablak vagy ajtó típust.
eXTReMe Tracker