Balident Fogászat

rólunk szolgáltatásaink áraink kapcsolat

Európai színvonal, garantált minőség...


rendelési idő:

hétfő: 8.00 -12.00
13.00 - 18.00
kedd: 8.00 - 12.00
14.00 - 18.00
szerda: 8.00 - 12.00
csütörtök:8.00 - 18.00
péntek: 8.00 - 12.00
szájsebészet: kedd 8.00 - 12.00
fogszabályozás: minden második hét csütörtök 8.00 - 18.00
ebédszünet: mindennap 12.00 - 14.00


,


PANORÁMA RÖNTGEN

Mostantól nem kell vidékre utaznia, elkészítjük panoráma röntgen felvételét itt helyben Várpalotán!

Egészségpénztári kátyák elfogadása!
Tempo, Vitamin, ProVita, MKB, K&H, Axa, Patika, Dimenzio, Honvéd, Otp, Erste, Generali, Allianz, Vasutas

Implantáció

Foghiányok pótlására alkalmazott módszer.


Fogszabályozás

Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. Érdeklődjön telefonszámaink egyikén!

Konzultáció, fogászati rtg, digitális diagnosztika

Bármilyen fogeredetű problémájával bátran forduljon hozzánk, ingyenes konzultációval, digitális diagnosztikával állunk rendelkezésére. Oral kameránk segítségével a legrejtettebb kis problémák is láthatóvá válnak akár az Ön számára is, a kezelőegységen lévő monitoron szemlélve.

Szájhigiéniás tanácsadás

Szájhigiéniás tanácsadás alatt főként a preventív feladatok ellátását tartjuk a legfontosabbnak. A praeventio fogalma alatt az orvostudományban a betegségek megelőzésének tudományát értjük. Célja
ltalában a szájüreg és a fogazat betegségeinek megelőzése, kifejlődésük meggátlása.


Ultrahangos fogkőeltávolítás

A fogakra lerakódott fogkő nagyon sok kellemetlenséget okozhat, a fogíny folyamatos gyulladását, ami az íny gyakori vérzését eredményezi, ínysorvadást, ami a fogak meglazulásához, illetve azok elvesztéséhez vezethet. Ezért van szükség a félévenkénti, évenkénti ellenőrzésekre, hogy az esetlegesen keletkezett fogkövet el lehessen távolítani.


Foggyökér eltávolítása

A mélyen beletört gyökerek eltávolítása rendkívül fontos feladat a később azokból eredő kellemetlenségek, fájdalmak megelőzése miatt. Szájsebészünk nagy szakértelmemmel, hatékonyan távolítja el a legmakacsabb gyökérdarabkákat is.


Fogtechnika

Fogászatunk szerves része a fogtechnikai laborunk, ahol a pótlások készülnek. A labor közelsége lehetővé teszi, hogy a leginkább a beteghez illő pótlások kerüljenek átadásra, tapasztalataink alapján, a páciensek legnagyobb örömére és elégedettségére


Fogékszerek

Aki még csillogóbbá szeretné tenni mosolyát, egy kis fogékszer segítségével megteheti. Fogékszereink a fog roncsolása, fúrása nélkül, legtöbbször a kismetszők egyikére ragasztási technikával felhelyezhetőek,. Kristályok, foglalatos kristályok, illetve különböző formák közül választhatnak, arany vagy fehérarany változatban. A foglalat nélküli fogékszerek általában néhány hónapig maradnak a fogon, a foglalatos társaik akár évekig egyedivé varázsolhatják mosolyát.


Kombinált fogpótlások

Amikor a hátsó fogak hiányoznak, vagy túl nagy a távolság a meglévő fogak között, de nem szeretnénk teljesen kivehető fogsort vagy olyant,amin a kapocs kiül a fogakra, általában az ún. kombinált fogpótlást alkalmazzuk. Ennél a fogpótlásnál észrevétlen marad a kivehető rész, mert elrejtett patentokkal kapcsolódik a rögzített részhez. Használata nagyon kényelmes, esztétikus, stabilan áll a szájban.


Fémmentes fogpótlások

Fémmentes fogpótlás készítésére azoknál van szükség, akik bármely, fogászatban használt fémre allergiás tünetekkel reagálnak


BaliDent Fogászat 8100 Várpalota, Veszprémi út 13. 88/479 669, 20/ 9616 315