BALATONI SZÁLLÁSOK / Balaton Travel Utazási Iroda
Balatoni nyaralóházak, apartmanok, panziók, szállodák, programok. Díjmentes balatoni információs weblapBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszóTisztelt Nyaralóház Tulajdonos! Irodánk szépen berendezett, balatoni kiadó nyaralóházakat, családi házakat, apartmanokat keres a 2024. évi nyári szezonra külföldi és belföldi vendégek részére 1-2 hetes váltásokban. Ha ki szeretné adni nyaralóját, kérjük, keresse fel irodánkat, hogy segíthessünk. Várjuk jelentkezését! Kérem küldjön üzenetet a balatontravel@t-online.hu e-mailre, amennyiben szeretné kiadni balatoni nyaralóját! Várjuk jelentkezését!
Utazási szerződés és utazási feltételek

A Kaponya Árpádné e.v.BALATON TRAVEL Utazási Iroda által szervezett belföldi utazásokra az utazási szerződésről szóló 281/2008 (XI.28.) Kormányrendelet illetve a jelen szerződésben foglaltak az irányadók.

A szerződő utazási iroda adatai:

BALATON TRAVEL Utazási Iroda

Telefon: 85/562-045

E-mail:


balatontravel@t-online.hu

baltrav@t-online.hu

ugyfelszolgalat.balatontravel@gmail.com

Weblapjaink:

www.balatontravel.hu

www.balatoniszallasok.shp.hu

www.balaton-ferienwohnung.hu

www.balaton.shp.hu

Adószám: 73604129-1-34

Bankszámlaszám: OTP Bank Zrt.

11743095-20020172-00000000

Jelentkezés:

Az utazási szerződés egyrészről a vendég megrendelésével és a foglalási biztosíték megfizetésével másrészről a Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda a megrendelés elfogadásával és a jelentkezés nyilvántartásba vételével jön létre. A jelentkezés történhet szóban, írásban, telefonon keresztül. A 25.000,- Ft foglalási biztosíték is fizethető készpénzben személyesen, postai úton vagy banki átutalással. BALATON TRAVEL Utazási Iroda az utóbbi két esetben a beérkezés időpontjától tekinti érvényesnek a foglalást. Szerződéses partner a Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda részéről az a személy, aki a foglalást intézi (Kaponya Árpádné). Ha valamiért a foglalást a BALATON TRAVEL Utazási Iroda feltételekkel fogadja el (helyhiány vagy egyéb ok), véglegesnek akkor tekinthető a szerződés, ha feltétel nélküli elfogadásáról értesítjük. Eddig az időpontig a jelentkezés visszavonható a foglalási biztosíték teljes összegének visszautalása mellett.

Részvételi feltételek:

3.1. Az utazás időtartamát, az egyes részszolgáltatások meghatározását, minőségét, a teljesítés módját ill. egyéb tudnivalókat a Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda által közzétett tájékoztató tartalmazza (visszaigazolás, stb.). Ezek az utazási szerződés részét képezik. A közzétett adatokban esetlegesen bekövetkezett változásokról a Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda a vendéget tájékoztatja. Külön kívánságok figyelembe vétele, a vendég bizonyos feltételekhez kötődő jelentkezése csak akkor érvényes, ha azokat a Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda írásban visszaigazolja.

3.2. Az üdülések időpontját, árát weblapunk, a visszaigazolás és a részvételi jegy tartalmazza. Minimális tartózkodási idő nyaralóházak, apartmanok, lakrészek esetében a főszezonban 7 éjszaka.

Érkezési időpont mindig szombaton 14.00 és 19.00 óra között, távozás szombatonként de. 10.00 óráig.

3.3. A bérelt objektumot csak a részvételi jegyen feltüntetett személyek vehetik igénybe. A katalógusban megadott létszámnál többen a bérleményben nem tartózkodhatnak.

3.4. Az üdülést igénybe venni, a szálláshelyet elfoglalni csak a befizetést igazoló részvételi jeggyel lehet, melyet érkezéskor a kulcsátvevő helyen le kell adni. Amennyiben az érkezés nem a meghatározott időpontban történik, Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda erről értesíteni kell, ellenkező esetben a szálláshelyre történő bejutást nem tudjuk garantálni és az ebből származó reklamációt nem tudjuk elfogadni.

3.5. Az üdülésen résztvevő közvetlenül tartozik felelősséggel a harmadik személynek okozott kárért.

3.6. Amennyiben a vendég a rendelést lemondja az alábbi költségtérítés fizetendő:

- 35 - 14 nappal a nyaralás megkezdése előtt az előzetesen befizetett előleg 50%-a;

- 13 - 7 nap között az előzetesen befizetett előleg 70%-a;

- 6 napon belül vagy le nem mondás esetén az előzetesen befizetett előleg 100%-a;

- de minden esetben legalább 5.000,- Ft.

3.7. Nyaralóházak esetében a Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda 25.000,- Ft kauciót szed, melyet a vendég a távozás napján a nyaralóház ellenőrzése illetve a kulcs leadása után visszakap.

3.8. A Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda az utazás megkezdése előtt 14 nappal írásban tett nyilatkozattal elállhat a szerződéstől, ha az üdülést a szerződéskötéskor előre nem látható körülmény (vis major) akadályozza. Ha Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda ezen okok miatt eláll a szerződéstől, akkor a vendég választása szerint, vagy visszafizeti az előleget, vagy az eredetivel azonos értéket helyettesítő szolgáltatást ajánl fel, ha erre lehetőség van. Ha a felajánlott szolgáltatás magasabb értékű, a díjkülönbözetet a vendég fizeti, ha alacsonyabb értékű Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda téríti a különbözetet.

3.9. A vendég nem szerződésszerű teljesítésből fakadó igényét 24 órán belül köteles a Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Irodanak írásban bejelenteni. A vendég által késedelmesen bejelentett kárigény esetén a Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda Iroda mentesül a kár megtérítésének kötelezettsége alól. A Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda köteles a bejelentett kárigény indokoltságát felülvizsgálni és álláspontjáról a az utast tájékoztatni.

3.10. A Kaponya Árpádné e.v. BALATON TRAVEL Utazási Iroda által szervezett üdüléssel kapcsolatos minden perben a felek alávetik magukat a Fonyódi Városi Bíróság kizárólagos illetékességének. A jogszabályok időközbeni változása miatt általános feltételeink is a jogszabálynak megfelelően módosulnak.Íratkozzon fel hírlevelünkre és kedvezményesen foglalhatja le balatoni szállását!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
© Balaton Travel Utazási Iroda 8640 Fonyód, Hegyalja út 9. E-mail: balatontravel@t-online.hu